Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa22_22

Chyba się załamię :(

Polecane posty

Gość Ewa22_22

Skończyłam w lipcu studia (pedagogikę) i jak się rozglądam to prawie wcale nie ma pracy w tym kierunku. Jak długo zajęło wam znalezienie pracy? i czy udało się w zawodzie ją znaleźć?

ja mam srednie i mieszkam na zadupiu nikt tu juz dwa lata nie zatrudnia jesli tez nie mieszkasz w wielkim miescie licz na to samo

Gość co tu sie dzieje polsko
no wlasnie..w tym kierunku nie bylo nigdy duzo pracy

Gość zmotoryzowany namber one
sami przegrancy tutaj! a ja mam auto 🖐️

Gość Ewa22_22
Naprawdę tak ciężko z pracą dla pedagogów? nie załamujcie mnie:( a wybrałam te studia bo bardzo lubię dzieci, a i kierunek nie jest za bardzo wymagający

Gość pracy sie nie szuka
z ogloszen tylko uderza sie wprost do firm

Zawsze możesz dorobić na różne sposoby: otwierając prywatną "przechowalnię" dla dzieciaków co mają pracujących rodziców, udzielać korepetycji, opiekować się dziećmi - tacy po pedagogice mają w takich zajęciach wzięcie. Albo postaraj się o fundusze z UE na otwarcie przedszkola, zapotrzebowania z tego co wiem ciągle nie brakuje.

Gość wheidfhw
a co można w ogóle po tym robić ciekawego?

Gość aabbbcccccddeeeefff
ja tez koncze resocjalizacje. Mialam w planach tez podyplomowke z wczesnoszkolnej, ale irytuje mnie, ze u mnie w szkole (w mojej miejscowosci) pracuja same rodziny. kilka malzenstw, ich dzieci(te ktore skonczyly juz studia), kuzynki, bracia itp. Sama rodzna.

Gość wqwgeqge
szkoły to sa biedne jak mysz koscielna, wiem bo z nimi nie pracuje oswiata schodzi na psy z drugiej strony to nie wiem czy chcialabys pracowac z dzisiejsza mlodzieza

Gość salikakkaa
ja pracuje w tls a pracy szukałam 3 lata w tym czas na przebranzowienie :) ale kocham swoją praxce i nie chce wraca do szkoły

Gość Supremus Dux
Ja skończyłem prawnicze i 4 lata przebimbałem w domu. Ostatnio udało mi się dostać na aplikację komorniczą. Może będę miał robotę, kto wie. To czym zajmuje się teraz, to praca stricte robotnicza.