Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi pieskom pewnie tez

Sniłas mi sie dzisiaj, Piekna...

Polecane posty

szłas za reke z jakims facetem...taka daleka, taka nieobecna...taka obca - dla mnie:( szłas sobie w dal z nim za reke, znikalas w tej dali, zostawiajac mnie samego...gdzies w tyle... az całkiem zniknelas za horyzontem ...z nim...tym facetem :o smutno :(

liczyłem Twoje kroki...na przemian z własnymi łzami, które kapały kap kap rytmicznie...kropelkami smutku, żalu i cierpienia :( zdrada boli ...:(

Gość Les bi//
widać, ze jestes kobietą, nawet się czasami przejęzyczasz i piszesz jak ona. Skończ tą farsę, ze niby jestes facetem, to nie wstyd ze jestes les:O

czasem zrobie literówke ... bo jestem rozkojarzony...to wszystko ze smutku:(

Gość Les bi//
tja... i dlatego piszesz o niej per piekna, lub podajesz jakies inne "pseudonimy" jakby ona była bezimienna:O

piszesz jak dziewczyna i do tego robisz te same bledy

Gość Mają racje koleżanki
Styl całkiem babski, żadna normalna kobieta tego nie toleruje.

Piekna teraz nawet do mnie nie odpisze, bo zalewa ją własny jad i żółć :( nienawidzi mnie za to , że ją kochałem i byłem zazdrosny... miłość ma to do siebie, że wymaga wyłączności i nie godzi sie na zdrady... ale co Ty mozesz wiedziec o tym, skoro nigdy nie miałas serca?... znasz tylko przelotne związki, przelotny seks, raz z tym, raz z tamtym- facetem... umiesz i lubisz ranić ludzi... wszystko co robimy zle innym ludziom, kiedys do nas wróci ...do Ciebie tez, bo nie jestes wyjeta spod tego odwiecznego prawa...

Gość chory człowiek
chory

jesli milosc to choroba..to tak, masz racje- chory...:(

Gość jak ta piękna ma na imię
założę się, że nawet nie wiesz, bo to wytwór twojej wyobraźni:P

Gość ZNISZCZYŁEŚ MOJE ZYCIE
mogłes miec tysiac innych ale postanowiłes skrzywdzic własnie mnie znikaj

nie chce innych kocham tylko Piekną nie niszczyłem jej zycia jej zycie ma sie bardzo dobrze, szczególnie erotyczne, na nieszczescie dla mnie niestety :(

Gość NIC O MNIE NIE WIESZ
i nie wiesz jak jest TY jestes winny tego

winny CZEGO? tego ze nie umiesz trzymac nóg złączonych tylko rozkraczasz sie dla pierwszego lepszego chłopa?:o daj spokoj, zenada to nie mój poziom, nie moja mentalnosc

Gość Pan jest smieszny
na podstawie czego i dla kogo te EPITETY wiekszy zarobek bedzie jak TE BREDNIE będą wypisywane a moze chce Pan zagłuszyć wyrzuty sumienia po tym jak sie Pan zachował

Gość Les bi//
jaki pan? przecież to pani:D

ja pisze cały czas tylko do jednej osony- Pieknej... Ona wie co zle zrobiła, wie jak bardzo mnie zraniła... gdy tu wejdzie wieczorem po udanym dniu ze swoim nowym facetem- przeczyta przeczyta i moze sie zastanowi...czy dobrze jest wbijac sztylet w serca ludzi, którzy ją kochają... :(

osoby*

Gość Les bi//
zamiast smęcić, jedź lepiej na wakacje w góry albo nad morze. Poznasz inną piękną może piękniejszą i będziesz wreszcie happy jak ci pieroga wymiętosi:classic_cool:

Gość To On zranił .
To On we wszystkim zawiódł a na urlopie to co roku jest z inna Piekną On nic nie jest wart KOCHA TYLKO SIEBIE

Twój ON moze tak:o ale nie ja i Piekna doskonale o tym wie... zna tez swoje grzechy, wie co zle zrobiła...dlatego teraz milczy, nic nie pisze bo doskonale wie ze skrzywdziła i wszystkie moje słowa - nawet te najbardziej wulgarne - sa prawdziwe, uzasadnione i naleza sie jej za to kim jest jest zdrajczynia najgorsza z najgorszych

Gość nie pogrązaj sie człowieku
masz zone 10 kochanek i co kolejnej głupiej naobiecywałes a jak sparawa wyszła na jaw uciekłes jak tchórz NIE MASZ DO MNIE ZADNYCH PRAW PO TYM CO ZROBIŁEŚ TEGO NIGDY NIE WYBACZE to było wyrachowane sprawdziło sie w tylu przypadkach a tu klops na tej naiwnej nie udało sie

obawiam sie ze mnie z kims mylisz :D nie mam zony...chciałem zeby Piekna została moja zona chciałem dzidzie miec z Piekna rodzine, teraz wszystko legło w gruzach... :( nie chce miec zony, która mnie zdradza :(

Gość tak tak znów ucieka
jak tchórz jak zawsze a mi taki tchorz nie potrzebny żadna takiego Fircyka by nie chciała a Taki co ma zone i udaje ze jej nie ma to jagorszy TCHÓRZ

ale te baby z kaffe gupie:classic_cool: wszystkie mysla ze jestem ich popychaczem:D a ja ogólnie od kobiet stronie, i nie szanuje intelektu damskiego tylko na Piekna lece, bo ma to cos:) w oczach ;)

Gość ale On naiwny
jak mysli że coś tym zyska