Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastany Zastany

Która dałaby Mu szansę?

Polecane posty

Gość Mężczyzna mówiący prawdę
A to ambiwalentne może być. Są 40 co się rzucają na młode ciało - agresywny podryw i są takie co mamią, kuszą rozkładaniem nóg, ale nie są napastliwe - defensywny podryw. Ty uznajesz, że kusisz, a nie bajerujesz. A czy ja gdzieś powiedziałem, że nie lubię 40?:P Są zadbane i w takie celuje:P Nie lubię się przemęczać do małolat, bo tam trzeba coś jednak pokazać,a do 40 wystarczy w zupełności być i mieć młode cialo:D

Kobieta wyzwolona, nowoczesna dama, feministka, femena, wolna kobieta. Jak Cię mienić?

Gość georginarrr
mlode SZCZUPLE cialo wysokiego nie-blondyna plus kilka preferowanych pzeze mnie niuansow ;) stare baby mojego pokroju tak maja, ze im wiecej lat na karku tym wezsza specjalizacja. jakas fiksacja czy cus?

Gość georginarrr
jak sobie uwazasz, ja sama siebie nazywam zwykla szara myszka ;) ruchadelka to bardziej do tych moich chlopaczkow pasuje

A myślisz, że Oni jak Cię mienią z chłopakami przy piwie? Stary, ale takie takie stare mają obrośnięte, ma wygoloną? Ruchadelko zadbane jest, wygolona, stara, ale poszła z duchem czasu:D Nie ma lepszych historii o seksie jak ze starszymi babkami:D Najprostsze ruchanie:P Może Ty masz wymagania, ale przynaj, że większość 40-tek za seks z 20-latkiem tak sama z siebie bez wymagan by rozstawiala nogi i brała do buzi z głębokim gardłem na samą myśl:D

Gość georginarrr
wiekszosc czterdziestek (ktore znam) jest przykladnymi zonami i matkami, a o 20-latkach to moga sobie pomarzyc lub posluchac ode mnie ;) zgadnij jak ich nazywamy przy lampce szampana? ;) I nie, nie ide z duchem czasu, nie ma mowy.

Gość georginarrr
hmmm zaczelam sie zastanawiac co by zrobila jedna czy druga moja przyjaciolka, gdyby stanal przed nia chetny mlodzian... Nie mam pojecia, one maja synow mniej wiecej w takim wieku, ciut mlodszych moze.

Jak Ci zrobić minetkę?:P A w usta bierzes?:P ==Nie musisz odpowiadać, bo nie chcę Cię urazić. Wiem, że było ostrzej, ale ja lubię tak się brutalnie i chamsko droczyć:P W sumie bardziej mnie interesuje jak ich nazywacie?:D Koleżanki swoich chłopaków nazywają przydupasamia Jak teraz na nich patrzę to mam polew:D

Gość georginarrr
slownictwo jest rozne, od zwyklych "ciasteczek" do psichkutasow ;) ale najczesciej nazwa wiaze sie z konkretna historyjka i czecia ciala np jeden moze byc "zadkiem", drugi "klatą" a trzeci zwyklym fiutem ;)

Gość georginarrr
wybacz ale jestem zmuszona opuscic kafe,w moim wieku niedospanie juz WIDAC a poprzednia noc zarwalam z powodow calkowicie nie-erotycznych... milo sie rozmawialo :)

Też lubię poświntuszyć i ostrzej pogadać. Fajna babka z Ciebie, bo inna by się obruszyła:P Mile się wyśpij:)

Gość georginarrr
a jednak wrocilam!! dopiero myjac zeby zajarzylam o co chodzilo z ta minetka haha! Owlosienie plus mineta, tak? Oswiadczam ze zaden facet jakiego napotkalam na swojej drodze nie mial z tym problemow. ja sama o tym ze moze byc to niesmaczne dowiedzialam sie z internetu ;) dobranoc :)

To jest obzydliwe, pękniety jeż. Kłaki do ust wchodzą i to łonowce.Fuuujj:D Dobranoc Ciasteczko:)

Gość georginarrr
a tak w ogóle to jestem waszym starym pedałem z Krakowa pod kolejnym nickiem.

Gość georginarrr
Możecie mnie rozpoznać po prostactwie i ordynarnym słowniku.