Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkminiająca_24_

Sama już nie wiem o co chodzi...;(

Polecane posty

Gość rozkminiająca_24_

Hej!! Sytuacja jest dość skomplikowana, nawet nie wiem jak ją mam opisać więc zrobię to w formie smsowej, tzn napiszę smsy, które on mi napisał... Sms-y: 1.Daj mi trochę czasu, bo nie ogarniam już tego wszystkiego. Próbuje już z Tobą któryś raz i cały czas to samo... 2.Po prostu mam uraz po tym całym nieudanym związku. Wiesz którym. I teraz nie mogę się zakochać;-( to nie jest dla mnie łatwe. I naprawdę szczerze Ci mówię, że to boli. 3.Nie rzucam( w sensie słów na wiatr) Ciągnie mnie do Ciebie ale nie mogę się zakochać. Podobasz mi się. Jesteś fajna dziewczyna no ale co ja zrobię. Nie wiem. Może potrzebuje trochę czasu. Nie wiem. 4.Nie każdy to jednakowo przechodzi. Ja już próbowałem, nie tylko z Tobą i zawsze było to samo. Przez Olę mam zepsute uczucia, albo wcale nawet ich nie mam..To nie jest takie łatwe.Wiesz jak mi jest przykro? Że poznam fajną dziewczynę a i tak nie potrafię jej pokochać..To co ma udawać, że Cię kocham tak?;-( 5.Oli już nie ma i nigdy nie będzie. I pogodziłem się z tym już dawno.Ale zranione uczucia zostają. Później napisał jeszcze: 1.Przepraszam..Daj mi trochę czasu...Po prostu nie chce Cię ranić. Chciałem dobrze. 2.;-(masz rację. Chyba sam nie wiem czego chce...I to ja chyba stwarzam problemy. Coś się ze mną dzieje. Nie potrafię naprawdę kogoś z sercem pokochać.. I to naprawdę boli...Ale też nie dobrze jest udawać. Dobrze przemyślę wszystko tylko potrzebuje czasu.. Dodam jeszcze, że znamy się od maja tam tego roku, między nami było różnie.. Po półtora tygodnia mi napisał takie smsy: Smsy: 1.Widzę, że jesteś zła, nie zauważyłaś, że już dawno się nie spotykamy i nie ma tej chemii między nami. Jeszcze za nim było to wesele? 2.Oj wiem że to moja wina. Ale mi nie chodzi o to czy kogoś poznałem czy nie. Na razie nie wiąże żadnych planów. Po prostu nie chcę Cię dłużej oszukiwać . Pisałem Ci już. 3.Oj przestań. Nie tylko Ty masz takie problemy. Myślisz, że ja też mało przeszedłem. To co wiesz o moich problemach to tylko namiastka. Olej wszystko,żyj życiem, a nie się zamartwiasz. A wiem że potrafisz. 4. Bo ja się naprawdę starałem. Chciałem żeby było Ok. Nie moja wina że mi nie wychodzi. 5.Oj..No to spróbuj zapomnieć o tym co było i kogoś poznać. 6.Masz więcej szczęścia niż Ja. Ja nie potrafię nikogo pokochać. 7.No bo nie chce tak często żeby Cię nie wciągać. Ale nie chce w ogóle się do Ciebie nie odzywać bo to by było głupie. 8.Dasz radę. Nie nie chodzi o nic tylko po prostu nie chce Cię dłużej oszukiwać i ranić. 9.Zawsze jest szkoda, ale dłużej tak ciągnąć tego nie mogę. 10.Znajdziesz kogoś na którego naprawdę zasłużyłaś. Nie wiem co mam zrobić odpuścić?? To były smsy z lipca, a znamy się od maja tam tego roku... Po tych smsach za bardzo nie odzywał się, tylko raz puścił strzałkę i raz kiedy ja napisałam mu smsa to odpisał ale tak jakoś niechętnie.. Natomiast wczoraj jak byłam na odpuście u rodzinki a potem na imprezie o 00:28 napisał mi sms-a, cytuje:"Śpisz? " Po 1o minutach mu odpisałam:"Coś Ty, jestem na imprezie, Akcent jest" i zapytałam:"A Ty czemu nie śpisz? W Pracy jesteś " a on mi nic już nie odpisał...Dziwne... Może wkurzył się jak dowiedział się, że pojechałam na impreze, ja już NIE ROZUMIEM tego człowieka, o co mu chodzi, najpierw piszę, potem nie odpisuje, tak się zastanawiam o co mu chodzi...Przecież pisał mi że nic nie czuję do mnie, że nic z tego nie będzie, więc czego oczekuje ode mnie, jak ja milczę to on znów piszę.. A może źle zrobiłam, że napisałam mu, że jestem na imprezie, może mu sie przykro zrobiło;-( Ale może to jest taki pies ogrodnika, sam nie chce i komuś nie da.. Poradźcie coś?? Bo już sama nie wiem:(

Gość vann zann
urzekające 🖐️

Gość lopae
zrób pierogi:classic_cool:

Gość camerun
nie chce mi się tego czytać 🖐️

Gość rozkminiająca_24_
11. Robię kupę

Gość rozkminiająca_24_
12. Targam sobie skórę

Gość minaaaa
napisałabym ci co powinnaś zrobić ale ci nie napiszę ponieważ jesteś na to za głupia

Gość rozkminiająca_24_
Sama jesteś głupia!

Gość Lenijka.
Przykro mi, ale moim zdaniem raczej nic z tego nie będzie :(. A Tobie zależy na takim kontakcie "od święta"? Kazał Ci o sobie zapomnieć, a jednak się odzywa - to nie fair z jego strony! Wiem, że napisał, że nie chce całkiem urywać kontaktu. No ale inaczej o nim nie zapomnisz. A wiązać się z Tobą nie chce. Głupio się zachowuje. Jak nie chce z Tobą być, to niech się w ogóle nie odzywa i rzeczywiście niech Ci pozwoli zapomnieć. No chyba, że dla Ciebie jest lepiej mieć z nim taki kontakt, jak obecnie, niż żaden. Ale moim zdaniem to bez sensu. Strata czasu.

Gość minaaaa
Ja tylko stwierdzam fakty po przeczytaniu twojego wątku, jak byś była mądra to byś wiedziała co robić, więc się do mnie nie burz

Gość rozkminiająca_24_
Lenijka - dziękuję za radę!:) A może zapytać go dlaczego mi nie odpisał hm?

Gość minaaaa
"A może zapytać go dlaczego mi nie odpisał hm?" Po tym tekście stwierdzam że jesteś tragicznie głupia:o

Gość Normalna_fajna_dziewczyna
Facet niestety bawi się Tobą, mimo że teoretycznie intencje ma dobre, ale odzywa się bo mu to sprawia przyjemność, to wszystko. Nie można chyba "dać czasu" na zakochanie, to albo jest albo nie ma. Tutaj tego nie ma z jego strony.

Gość rozkminiająca_24_
No tak, piszę a potem nagle nie odpisuje...bez sensu w ogóle...

Gość rozkminiająca_24_
Skoro twierdzi że nic z tego nie będzie to dlaczego nie dam mi spokoju??

Gość rozkminiająca_24_
Czyli teraz mam się nie odzywać??nie pisać nic??

Gość rozkminiająca_24_
Odpiszę mi ktoś???

Gość minaaaa
Ja pierdole! Jak można sie jeszcze zastanawiać czy się do niego odezwać?:o w ogóle skąd się biorą takie głupie desperatki które czekają na każdy ochłap zainteresowania ze strony faceta który ma ją kompletnie w dupie i sie nią bawi a ta jeszcze się pyta czy się odezwać do niego. Tragedia!

Gość rozkminiająca_24_
Masz rację jestem strasznie Głupia i naiwna;(

Gość Chłostacz
mysle ze wrasta sie temu menowi paznokiec

Gość rozkminiająca_24_
Odpisał wczoraj o 00;26 że już spał...

Gość AFafsafsa
mi jak dziewczyna napisala ze ja ciagnie do mnie to : okazalo sie ze jest po rozwodzie ma dziecko ktore ojciec olewa nawet nei placi alimentow poznalismy sie w wawie a mieszka na jakims zadupiu po PGR po otwockiem