Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest

Dlaczego brak dziś kulturalnych kobiet???

Polecane posty

Gość dlaczego tak jest

dlaczego tak jest? Przy współczesnych kobietach kulturalny mężczyzna wygląda jak ciota. Bo jak kobieta przeklina a facet nie to jak to wygląda - facet ciota.

Gość oo7oo
bo niektóre kobiety nie są wychowane i tyle

Gość natyaa
Ja jestem porządna. Przekleństwa są częścią polskiej mowy i mają bardzo ciekawe rodowody. Jeśli nie są nagminnie i w prostacki sposób używane, to mnie nie przeszkadzają.

Gość dlaczego tak jest
mówię tu bardziej o młodym pokoleniu kobiet to straszne co się dzieje z kobietami.

Gość marta18_25
po prostu takich dziewczyn szukacie! są kobiety, które nie przeklinaja nie daja dupy na prawo i lewo i im podobają się kulturalni, porzadni faceci :) To nie wina kobiet ze w tym swiecie rzadzi chamstwo :) Ja mam faceta kuluralnego, miłego, porzadnego i wcale nie wyglada jak ciota :) Jest po prostu cudowny! Po prostu zle szukacie, zwracacie uwage na wygląd, kobiety podobajace sie facetom zazwyczaj sa cwane i chamskie bo wiedza ze moga wszystko a dziewzyny które nie wygladaja jak miss po prostu was nie interesuja, a tak naprawde to one trzymaja ten swiat xd

Gość oleńka jestem sobie
ja też mam cudownego faceta jest kulturalny i dobrze wychowany

Gość Zuzanna Amelia & 7
Dlatego ze jak pisze takie bydle jak Offerma to nie sposob zachowac kulture. Chcecie kulturalnych kobiet to wyrzuccie tego debila z tego forum. Zwyzywajcie tego zjeba tak zeby mu sie odechcialo tu pisac. Wtedy wroci kultura wypowiedzi. Dopoki jest na tym forum offerma dopoty bedzie tu tylko chamstwo i chamskie baby.

Gość marta18_25
Zuza - własnie o takich kobietach jak ty jest mowa w tym poscie!

Gość co Wy od razu na tych
oleńka, marta18_25 Tylko ile Wy macie lat z pewnością 25+ a Ja 21 i wśród rówieśniczek to wręcz plaga takie zachowanie.

Gość oleńka jestem sobie
ja mam 20 a mój narzeczony ma 28 jest 8 lat starszy

Gość marta18_25
ja? ja czekam na 19 :) nie widze nic fajnego w przeklinaniu ordynarnym zachowaniu, paleniu i popisywaniu sie facetom!

Gość wheidfhw
media dają taki wzór. i pseudotwórcy serialów i filmów. dla przykładu widziałam (to znaczy zaczęłam patrzeć,ale nie przebrnęłam) przez komedię(?) lejdis - tam jest wzór kretynek, "kobiet współczesnych"

Gość marta18_25
to ze jest sie w wiekuj 18-23 to nie oznacza bycie chamskim! :P

Gość oleńka jestem sobie
no właśnie to zależy od wychowania

Gość Zuzanna Amelia & 7
19:50 [zgłoś do usunięcia] marta18_25 Zuza - własnie o takich kobietach jak ty jest mowa w tym poscie! Idz lizac dupe offermie i potakiwac jak komus naubliza . Jestes gorsza od szmaty bo szmate to mozna uprac i bedzie czysta a tobie to juz nic nie pomoze.

Gość marta18_25
hahah! I co myslisz ze sie przejme tym co mi powiesz? ze mi naublizasz? znajac zycie jestes w zawodówce lub technikum i nie znasz podstawowych pojec, jak zyc z ludzmi a nie przeciwko nim! To ze facet jest kulturalny to nie znaczy ze jest ci*ą! Wiesz co? wez sie ogarnij bo zaden facet cie nie bedzie chciał!

Gość Zuzanna Amelia & 7
Oczywiscie ze sie nie przejmiesz. Tylko kulturalne kobiety sie przejmuja. TY na pewno sie nie przejmiesz.

Gość marta18_25
Oooo czyżbym trafiła w sedno ze szkoła? komuś pojechałam po ambicji i ktos pokazuje pazurki, hahahahahaah myslisz ze tym pyskactwem cos wskórasz? Własnie ktoś pokazał swoją kulture! zreszta, jeżeli masz sie odzywac ordynarnie - o ile znasz to słowo -to nie pisz nic!

...ja nie przeklinalam. Nie palilam nigdy, nie pilam na dyskotekach jak inne... nie wiem co to inne uzywki.Nie krecilam jak inne. Nie sciagalam w szkole.... Znajomi mowili na mnie Matka Tereska ....I cooo... Trafilam na najwiekszego idiote na swiecie.... naiwna, slepa.... A dzis jestem sama z 6l Coreczka...

Gość Zuzanna Amelia &7
Marta - masz ladne imie ale jestes tak glupia i pusta ze beton przy tobie to nic. Pisz pisz . Tylko sie nie posikaj z podniecenia.

Gość oleńka jestem sobie
bo po prostu miałaś pecha do faceta ale tu nie chodzi o to kobiety które się zachowują tak jak pisałaś też mogą tak skończyć miłość bywa ślepa

Gość marta18_25
Monica. Ale to nie znaczy ze jestes zła, po prostu na takiego trafiłas! jest wiele takich przypadków, ale nie można przez to stawac sie kims okropnym do tego stopnia zeby komus ublizac! ja nie byłam taka jak ty, sciagałam zawsze troche rozrabiałam,wiele facetów sie kreciło dookoła mnie, ale nie dawałam du*y na prawo i lewo i w koncu trafiłam na cudownego faceta! co do uzywek - papierosy mnie odrzucaja nienawidze gdy ktos pali, ale np. sishe - chciałabym spróbowac jak wszystkiego w zyciu

Gość marta18_25
nie pisz do mnie, bo nie jestes z ludzi na poziomie! Oleńka, zgadzam sie całkowicie P

Gość Zuzanna Amelia & 7
20:09 [zgłoś do usunięcia] marta18_25 ja nie byłam taka jak ty, sciagałam zawsze troche rozrabiałam,wiele facetów sie kreciło dookoła mnie, ale nie dawałam du*y na prawo i lewo i w koncu trafiłam na cudownego faceta! Nie ma to jak przesiadywac godzinami na kafe i pisac jakiego to sie ma cudownego faceta.

Gość oleńka jestem sobie
Zuzanna Amelia & 7 a ty zazdrościsz jej bo nie masz nie rozumiem twojej złości

Gość marta18_25
zazdrosna!? Uważaj bo to wchodzi w nawyk! mam sie czym chwalic to sie chwale !

Gość Zuzanna Amelia & 7
Nie ma to jak matolowate pustaki co na kafe zycie spedzaja piszac jakich to niby maja swietnych facetow.