Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest

Dlaczego brak dziś kulturalnych kobiet???

Polecane posty

Gość oleńka jestem sobie
a ty zazdrościsz jej i tyle bo pewnie jesteś sama i myślisz że nikt cię nie chce pewnie jesteś starą panną

Gość Zuzanna Amelia & 7
Popisz jakiego to masz cudownego faceta. najlepiej zaloz na ten temat kilka topow i rob to za kazdym razem jak tu wchodzisz.

Gość marta18_25
hahha! Dla twojej informacji nie siedze całymi dniami na kafe, a ty jezeli zazdroscisz to wiesz? taka rada, badz kobieta o kobiecych zmysłach zachowaniu a nie zachowuj sie jak małolat z pod bloku!

Gość marta18_25
W sumie wiesz moze masz racje powinnam załozyc post na temat mojego faceta! na prawde mam sie czym chwalic, bo to o mnie sie ktos troszczy a nie o ciebie wiec pomysle nad tym! a ty skończ z tym chamstwem bo mam dosc czytania twojej ordynarnosci!

Gość Zuzanna Amelia & 7
Marciu -pustaku tepy pisz ty lepiej jakiego masz cudownego faceta. ludzie lubia czytac basnie. Bo na inne tematy jestes za tepa i jednak szkoda czasu na czytanie.

Gość oleńka jestem sobie
nie muszę się chwalić bo nie potrzebuję tego ja wiem jaki on jest i tyle a ty że jesteś sama to już nie moja wina nawet mi cię szkoda bo tylko sobie mogę wyobrazić jaką jesteś samotna i zdesperowaną kobietą skoro atakujesz kobiety które są w szczęśliwych związkach widać to po twojej stronie jest problem że jesteś sama zastanów się nad sobą może jakiś psycholog ci pomoże

Bo takie czasy nadeszły. Jak jesteś spokojny sympatyczny i grzeczny to jesteś nic nie warty według dzisiejszej młodzieży. Ważne żeby się napić najarać "dać" pierwszemu lepszemu to jest zabawa. Np i obowiązkowo wyzywajacy ponizajacy strój, długie tipsy i gra i bucy jak umarlemu w piersiach.

Gość Zuzanna Amelia & 7
No co ? Nie ma opisu cudownego faceta ? czyzby sie wena tworcza wyczerpala?

Gość marta18_25
dlaczego wyzywasz mnie od tępych ludzi skoro nie wiesz jaka jestem? Jaka jest moja inteligencja i co potrafie powiedziec a o czym nie mam pojecia! Sprawia ci to przyjemność? ze zwyzywasz mnie - skoro to i tak na mnie nie robi wrazenia! oleńka ignoruj niektóre komentarze i porozmawiajmy na poziomie!

Gość marta18_25
Simit! Ale bierzesz pod uwagę to ze nie każda kobieta jest taka?

Gość marta18_25
Monica. akurat nie ty masz za co przepraszac, przeciez nikogo nie uraziłas :D po prostu powiedziałas jaka jest sytuacja - albo raczej jaka była xd rozumiem twoje rozgoryczenie

Gość Zuzanna Amelia & 7
Marciu - matolku ty sie naprawde trzymaj opisu cudownych facetow bo na czytanie reszty tego co tu probujesz wyplodzic -szkoda czasu.

Gość oleńka jestem sobie
po prostu mi szkoda takich ludzi i tyle

Gość marta18_25
Ale masz zabawe! hahahah A ty nie potrafisz odpowiedziec na proste pytania! Po prostu zastanów sie nad soba xd

Gość marta18_25
gdzie podział sie autor tego tematu? czyzby przestraszył sie osoby o której pisał? drogi autorze- nie warto takich szukac

Gość Zuzanna Amelia & 7
Olenka - powtarzasz sie. Napisalas to juz. Moze postaraj sie wymyslec jakis inny tekst , bo ten juz sie robi nudny. No chyba ze to dla ciebie za trudne? No to tez trzymaj sie pisania o swoim cudownym facecie. To taki popularny temat wsrod kafeteriuszek co ciagle tu siedza.

Gość oleńka jestem sobie
dobra kobitki już przestańcie się obrażać i tak wiadomo żadna nie odpuści drugiej szkoda na to czasu :)

Gość oleńka jestem sobie
kobieto a ty napisz jakie masz beznadziejne życie to tez jest modne

Gość Zuzanna Amelia & 7
Powiedz to Marci - matolkowej. To ona zaczynala.

Gość marta18_25
Twoja zazdrość i ordynarnosc jest okropna, najezdzasz na wszystkich tylko dlatego ze został poruszony temat o osobach takich jak ty! O co ci chodzi? O to zeby kazdemu dopierniczyc jakimis tanimi tekstami? Ciekawa jestem co w tobie tkwi tak na prawde i czy jest tak gdzies kobieta a nie jakas rozgoryczona i zle wychowana dziewczynka, wgl ile ty masz lat? bo zachowujesz sie na nastolatke przechodzaca okres buntu

Gość Zuzanna Amelia & 7
Cos sie slabo dziewczynki staracie. Gdzie te opisy cudownych facetow. Dlugo mam czekac ?

Gość marta18_25
To nie ja na samym starcie jechałam po osobach o wysokiej kulturze!

Gość marta18_25
Jak bede chciała to opowiem to komus kto bedzie chciał tego słuchac, a nie osobie o marnym zyciu pragnącej tylko uprzykrzyc komus zycie!

Gość oleńka jestem sobie
wiesz żadna z nas nic takiego nie pisze to ty sie tego domagasz od nas

Gość Zuzanna Amelia & 7
19:50 [zgłoś do usunięcia] marta18_25 Zuza - własnie o takich kobietach jak ty jest mowa w tym poscie! Marciu o ile twoja matolkowatosc jest jeszcze wzglednie zabawna o tyle twoja tchorzostwo przyprawia o mdlosci.

Gość marta18_25
dlaczego tak jest Gdzie jestes? Masz szanse powiedziec co myslisz o takich "kobietach"

Gość marta18_25
19:48 [zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia & 7 Dlatego ze jak pisze takie bydle jak Offerma to nie sposob zachowac kulture. Chcecie kulturalnych kobiet to wyrzuccie tego debila z tego forum. Zwyzywajcie tego zj**a tak zeby mu sie odechcialo tu pisac. Wtedy wroci kultura wypowiedzi. Dopoki jest na tym forum offerma dopoty bedzie tu tylko chamstwo i chamskie baby. Z tego co mnie wzrok nie myli to to jest wczesniej! Wiec wybacz, ale nie wyzywaj mnie od młotków, bo nim nie jestem!

Gość Zuzanna Amelia & 7
Olenko -czy Ty jednak naprawde jestes taka ograniczona czy taka zakllamana? Przeczytaj sobie posty matolkowatej Marci z pierwszej strony

Gość marta18_25
Oleńka, jak myslisz dlaczego tak trudno o takie kobiety jak my? a moze to dlatego ze mamy facetów starszych? moj jest o 6 lat starszy :)