Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest

Dlaczego brak dziś kulturalnych kobiet???

Polecane posty

Gość marta18_25
szczerze? to nie jest smieszne to sie robi okropne, ale nie dla mnie jako odbiorcy, tylko dla mnie jako osoby która mysli ze takim osoboom mozna jeszcze cos wytłumaczyc - bo własnie w tym momencie moje myslenie traci sens... Ale oczywiscie nie wszyscy tacy sa

Gość co za poziom
szczere checi :)to sie chwali.....ale rada na przyszlosc" jezeli juz angazujesz emocje, slowa , czas rob to na kogos na kogo masz przelozenie i wplyw.... ludzi ktorzy nie do konca beda sie z Toba zgadzac badz beda mialy troche inny kregoslup moralny na swojej drodze zyciowej spotkasz multum.... wiec nie ma sensu bo swiata nie zmienisz....

Gość Zuzanna Amelia & 7
marciu matolku- po prostu jestes pusta i zawzieta. I nie masz za grosz kultury. Za grosz. To juz nawet offerma ma wiecej klasy niz ty.

Gość marta18_25
[zgłoś do usunięcia] co za poziom szczere checi to sie chwali.....ale rada na przyszlosc" jezeli juz angazujesz emocje, slowa , czas rob to na kogos na kogo masz przelozenie i wplyw.... ludzi ktorzy nie do konca beda sie z Toba zgadzac badz beda mialy troche inny kregoslup moralny na swojej drodze zyciowej spotkasz multum.... wiec nie ma sensu bo swiata nie zmienisz.... Własnie mi cos uswiadomiłas:P dziekuje! Uwielbiam słowa kregosłup moralny:)) Zuza - o kulturze to ty mi nie mów! najpierw przeczytaj swoje posty a pozniej sie zastaów :P

Gość Zuzanna Amelia & 7
marciu matolku - tu kazde ostatnie zero jest uczciwsze i bardziej szczere od ciebie. ty jestes tylko bardziej obludna .

Gość marta18_25
Wypowie sie może jeszcze ktos na temat? Dlaczego brak dziś kulturalnych kobiet???

Gość marta18_25
?

Dnia 7.08.2012 o 19:42, Gość dlaczego tak jest napisał:

dlaczego tak jest? Przy współczesnych kobietach kulturalny mężczyzna wygląda jak .... Bo jak kobieta przeklina a facet nie to jak to wygląda - facet ....

Moja jak przeklina to dostaje z liścia

Gość Gość
20 minut temu, Chłopak Agatki napisał:

Moja jak przeklina to dostaje z liścia

po siedmiu latach odkopales temat zeby sie tym pochwalic?

😄