Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest

Dlaczego brak dziś kulturalnych kobiet???

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 7
No wlasnie matolku. Ja pisalam ogolnie w odpowiedzi na temat. To TY jak wesz zaatakowalas mnie oosobiscie jak brudna tchorzliwa wesz co tylko patrzy jak by sie czyjejs krwi napic. I TY masz czelnosc smieciu pisac cos na temat kultuiry innych ? Masz brudne rece matolku. Brudne smierdzace rece.Idz umyj te twoja szkaradna gebe szarym mydlem.

Gość oleńka jestem sobie
wiesz możesz mnie obrażać je nie mam zamiaru sie zniżać do twojego poziomu inteligencji jestem ponad to mnie uczono kultury i wychowania chodziło mi o to że ona raz to napisała a ty na nią naskakujesz i sama się prosisz o więcej ona odpisała do tematu i tyle to ty się wtrąciłaś ze swoimi racjami tu

Gość Zuzanna Amelia & 7
20:47 [zgłoś do usunięcia] marta18_25 Oleńka, jak myslisz dlaczego tak trudno o takie kobiety jak my? Bo wiekszosc jest jednak chociaz w miare odwazna i uczciwa. O inteligencji nie wspomne bo nawet przytluk bedzie inteligentniejszy od ciebie.

Gość Zuzanna Amelia & 7
Naprawde zacznijcie pisac o cudownych facetach. W tych tekstach teraz za bardzo widac pustakowatosc.

Gość oleńka jestem sobie
w twoich tekstach to widać jaka jesteś jak to się mów jesteś na marginesie społecznym

Gość Zuzanna Amelia & 7
Tylko sie nie posikaj z podniecenia.

Gość co za poziom
hahahaha rozbawila mnie strasznie ta Wasza konwersacja:)

nie czytalem calego topiku, bo nie mam na to czasu, ale niestety musze sie zgodzic z autorem. Niestety kobiety myla temperament i charakterek z wulgarnoscia i prostactwem :-o

Gość marta18_25
Oleńka, pomijaj niektóre teksty, bo inaczej sie nie da jak tylko ignorowc je xd zadałam ci pytanie, jak myslisz?

Gość marta18_25
samuel, a załuj ze nie czytałes, wiele bys sie dowedział, heh xd zgodze sie z toba, ale bierzesz pod uwagę to ze nie azda kobieta jest taka?

Gość co za poziom
aaa i o skromnosci nie wspomne:)

Gość Zuzanna Amelia & 7
Skoro nie ma mezczyzn ktorzy potrafia sie przeciwstawic burakowi to kobiety musza robic to same. Gdzie byles jak offerma ublizal kobietom na kafe? Chowales ogon pod siebie i grzecznie sie przygladales jak fajnie bluzga innym ? No gdzie byles , do cholery ? I potem sie dziwicie ze kobiety w realu was nie chca. Kobiety nie chca ciot od ktorych same musza byc ostrzejsze.

ja np nie przeklinam, ani nie używam brzydkich słów - ogólnie odnoszę się do ludzi z szacunkiem, ale wiele moich koleżanek właśnie przeklina i nie obchodzi ich nic, co ludzie powiedzą. Mnie niby też nie, ale nie potrafię tak powiedzieć komuś czegoś niemiłego, bo później długo mnie to gryzie...

Gość marta18_25
hahahah, uwazasz ze facet, który potrafi ublizyc innym datego ze tamci ublizają tobie to jest facet? czy nie jest wazne zeby facet potrafił sie postawic jezeli kobiecie ublizaja albo kiedy jej nie szanuja w realu, w prawdziwym zyciu? W internecie kazdy moze być kozakiem!

marta18_25 samuel, a załuj ze nie czytałes, wiele bys sie dowedział, heh xd zgodze sie z toba, ale bierzesz pod uwagę to ze nie azda kobieta jest taka? Oczywiscie biore to pod uwage..:) Zuza Mysle, ze ustawienie Offermy w szeregu to dla niego poezja, wiec ten osobnik to zupelnie inna bajka. Ale nie kazdy zasluguje zaraz na zjebke na samym wstepie, wiec czasem nie rozumiem, dlaczego kobiety tak usilnie staraja sie pokazac swoja sile poprzez zgrywanie niekulturalnej, opryskliwej i prostackiej dziewuchy. Przeciez silny charakter mozna demonstrowac na wiele innych sposobów.

Gość marta18_25
jastrzebski16 To nie oznacza ze jestes ciota, jak mowia niektórzy! to oznaka twojego wychowania, twojej kultury - mam nadzieje ze jestes swiadomy tego :) To u facetów ostatnio bardzo zadko spotykane, jestes wyjatkowy, wiedz o tym!:) teraz o takich facetów kobiety sie zabijaja :D przynajmniej porzadne kobiety, które maja szacunek do samej siebie!

Gość Zuzanna Amelia & 7
21:29 [zgłoś do usunięcia] marta18_25 W internecie kazdy moze być kozakiem! Kady potrafi ? To dlaczego nikt nie jest ? Umylas sie ?

Gość Zuzanna Amelia & 7
21:31 [zgłoś do usunięcia] marta18_25 jastrzebski16 To nie oznacza ze jestes ciota, wiedz o tym! teraz o takich facetów kobiety sie zabijaja przynajmniej porzadne kobiety, które maja szacunek do samej siebie! Czyli takie co nie daja dupy facetowi chyba ze wiedza ze sie z nimi ozeni.

Gość co za poziom
hahahaha zuza miszcz....

Gość marta18_25
Ale masz frajde z ponizania ludzi! Ja ci sie nie dam, trafiłas na równie twardego, tylko mniej ordynarnego człowieka! nikt nie jest? To ze Ciebie nikt nie broni i sie nie stawia, tylko stoja po mojej stronie to nie znaczy ze nikt nie jest kozakiem w internecie! po prostu moze ludzie nie mysla tak jak ty Nie wiem czego cie w szkole uczyli ale ten znak "?" oznacza pytanie!

Gość Zuzanna Amelia & 7
Samuel - ja robie to co uwazam za sluszne i sama biore za to odpowiedzialnosc. W tym wypadku uznalam ze nalezy zadzialac i zadzialalam. Jesli jeszcze raz uznam ze tak trzeba postepic to tez to zrobie.

Gość Zuzanna Amelia & 7
21:37 [zgłoś do usunięcia] marta18_25 Ja ci sie nie dam, trafiłas na równie twardego, tylko mniej ordynarnego człowieka! Uczepilo sie gowno okretu i krzyczy "plyniemy"! Zebys sie mnawet zesrala matolku to i tak mi do piet nie siegniesz.

Gość co za poziom
marta... ja ci sie nie dam...cytat.... a co chcesz udowodnic i jaki to ma sens?

Gość drtiy567i76io
Nie chrzańcie mi że są kulturalne dziewczyny w dzisiejszych czasach bo nie wyrabiam już ze śmiechem.Swojego czasu zagadywałem do dziewczyn z fotki.pl ..Na UWAGA 200 dziewczyn do których zagadałem tylko dosłownie TRZY przywitały się kulturalnie i poprowadziły rozmowę na jakimś średnim poziomie.Cała reszta czyli 197 dziewczyn to był rynsztok i jedna wielka porażka mimo tego że miały wykształcenia średnie, wyższe, były ładne itp. Takie czasy po prostu i nic na to nie poradzisz.

Gość marta18_25
21:36 [zgłoś do usunięcia] co za poziom hahahaha zuza miszcz.... Dlaczego? co ci sie w tym podoba?

Gość marta18_25
nie uwazasz ze fotka to nie najlepszy portal na poznanie ludzi? Spróbuj moze w parku, kobiety która po prostu czyta ksiazke! :P Na fotce.pl rzadzi wyglad i pyskactwo!

Gość co za poziom
zuza.. hhahaaha tekst dnia: Uczepilo sie gowno okretu i krzyczy "plyniemy"! padlam....hahahahhahaah

Gość co za poziom
Marta zuza ma smieszne teksty i kreci sobie niezla beke z faktu ze jeszcze jestes odbiorca jej przekazu myslowego:) zastanawiam sie jak dlugo :)

Gość marta18_25
21:40 [zgłoś do usunięcia] co za poziom marta... ja ci sie nie dam...cytat.... a co chcesz udowodnic i jaki to ma sens? Co chce udowodnic? Nic, chce sama dla siebie wiedziec ze nie dam sie człowiekowi który beznadziejnie próbuje osiagnac swoje zdanie! wymuszajac je przez chamstwo!