Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wena mnie opuscila

Co robicie jutro na obiad?

Polecane posty

Gość wena mnie opuscila

Ja juz kompletnie nie wiem co zrobic..Na pewno musi byc "miesko",bo inaczej moj synek nie ruszy.. Wydaje mi sie,ze w kolko robie to samo,a sprobowalabym czegos nowego..

hmm mam mielone wolowe, zielone oliwki i mozzarellę więc mam w planie zrobić pulpety z mozzarellą i oliwkami w środku do tego ziemniaki i jakaś salatka moze z pomidorów. Zupa to nie wiem. Może rosół o ile jest makaron a jak nie ma to będzie bez zupy ;)

Gość symbion
Ja wczoraj miałam pulpety w gęstym sosie pomidorowym z ziemniakami,a do tego ogórek małosolny (domowy). Dzisiaj chinszczyzna z ryżem. Pierś z kurczaka kroję w kostkę i obsmażam z mieszanką warzyw chińskich. Jak syn był mniejszy to robiłam w parowarze. A na jutro też nie mam pomysłu :(

hmm u nas ostatnio to tak: leczo (mlodzi sobie sami kroili warzywa i to byl ich ulubiony obiad ;) ) z ryżem omlet z warzywami i kurczakiem (tak jak u osoby wyżej kurczak plus mieszanka chinska na patelnie i to z omletem) a dziś bylo danie Lidl- makaron z pesto i podsmażonym kurczakiem. A jeszcze jakiś bigos byl w między czasie podarowany przez babcie ;) W sumie to wszystko sprowadza się do tego ze jakoś nie mam weny na obieranie ziemniaków :D

Gość wena mnie opuscila
ja mialam wczoraj roladki schabowe z sosem koperkowym,wczesniej kurczaka w bialym sosie z rodzynkami,gulasz,pieczen ze schabu.schabowe,dzis smazona piers z kurczaka.. leczo to moj synek nie ruszy,a z chinszczyzny to wyje kawalki miesa.. w ogole to u nas jest jeszcze taki problem,ze maz ma problemy z zoladkiem i nie moze jesc smazonego (a i tak nieraz zazyczy sobie wlasnie schabowego albo piersi z kurczaka) no i tak robie te obiady,ale jakos tak bez przekonania juz..