Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już naprawdę nie wiem

Problem z chłopakiem

Polecane posty

co robić. Od ponad pół roku jestem z chłopakiem w swoim wieku(20) dodam że byłam jego pierwszą dziewczyną. Na początku było cudownie! Taki grzeczny, kulturalny, perfekcyjne maniery, dobrze uczący no wprost ideał! Dużo mi pomógł m.in. "okrzesał mnie" ponieważ ja byłam takim trochę przeciwieństwem. Było nam naprawdę super. Do czasu... od jakiegoś czasu wszystko się zmieniło. Ja spoważniałam, zaczęłam mieć chęć na jakaś większą stabilizacje a on... no właśnie on. Bardzo się zmienił ciągle jakieś pretensje do mnie, wyrzuty, potrafi mi wypominać moją przeszłość(miałam przed nim chłopaka i byłam z nim 4 lata) na którą nie miał wpływu, przeszkadza mu moja rodzina że są w niej problemy. Niedawno zerwaliśmy, bardzo cierpiałam ale na drugi dzień wróciliśmy do siebie twierdząc że się kochamy. Już mu tak nie zależy, jest obojętny, jak jest jakaś kłótnia to czeka aż ja się pierwsza odezwę, czuję się zbyt pewnie ze mną tym że go ja na pewno nie zostawię. Rozmawiałam z nim o tym jak ja to wszystko widzę i powiedział że się zmieni ale jednak nadal tak jest wścieka się jak mam inny pogląd niż on, a najbardziej boli mnie to że aż tak bardzo wypomina mi przeszłość, powiedział nawet że mam jej żałować , czego ja nie potrafię. Nie wiem już co robić cały czas się staram robię wszystko żeby było dobrze a tak nie jest. Co o tym sądzicie?

Gość Piękna karmi pieseczki
ojej..moze sie jakos dogadacie bo na poczatku było idealnie a facet chce sie zmieniac.. to wazne.

Powinnaś z nim zerwać mówiąc że masz tego dosyć. I poczekać... jeśli on tym razem pierwszy Ciebie przeprosi to znaczy że mu zależy jednak na Tobie w jakiś tam sposób. Chociaż tak na prawde powinnaś z nim zerwać definitywnie skoro i tak już raz się rozstaliście (nie ważne na jak długo)

ehh no nie wiem co robić;/ zapomniałam dodać że jego mama mnie nie lubi znaczy nic nie lubi jak jej syn robi coś nie po jej myśli albo wbrew jej. I od samego początku naszego związku były z nią problemy. Może ona stoi za tą jego przemianą;/ ?

Miałam podobnie. Pierwsze miesiące cudowne a potem klapa. Jego mama raczej nie ma nic do tego. Po prostu chłopak poczuł się pewnie, wie że może sobie na dużo pozwolić bo i tak go nie zostawisz... typowe zachowanie w tym wieku. Pokaż mu że wcale tak nie jest i jak coś Ci przeszkadza a rozmowa z nim nie daje rezultatów to potrafisz zerwać i go olać jak on Ciebie.

Gość Rania.
A może on kochał Ciebie taką, jaka byłaś, zanim się zmieniłaś? Może kręciłaś go taka (jak Ty to nazwałaś) "nieokrzesana"?

Gość Piękna karmi pieseczki
izka bravo