Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jastrzebski16

problem z okazaniem uczuć

Polecane posty

hej dziewczyny ;) proszę Was o radę ! Więc tak, koleguję się z kolegami, którzy są nieco młodsi, a ja jestem jedyną dziewczyną w ich towarzystwie. Yhmm od pewnego czasu między jednym z kolegów a mną zaczyna się coś dziać. Zdarza się tak, że kiedy zostajemy sam na sam w namiocie to on zaczyna mnie przytulać a ja? hmm no właśnie wiadomo, że też chcę, jednak włącza się we mnie jakaś blokada, dziwnie sztywnieje, i boję się go dotknąć, choć oczywiście zależy mi na nim, to boję się, że to zostanie jakoś źle odebrane, że się narzucam czy coś... Wiem, że jemu pewnie by to pasowało, żebym go dotknęła, bo on zachowuje się tak jakby chciał czegoś więcej niż tylko przyjaźni.. Dziewczyny poradźcie, proszę ;)

Gość lupikoja
coz pewnie jestes powsciogliwa , mnie brzydzi nawet podawanie reki ludziom, zadnego przytulania cmokania w policzek itp, jedni sa ciepli inni sa chlodni

Gość lupikoja
Ja tego nie zniosę, gdy po mojej śmierci, robale będą mnie wcinać bez żadnego zażenowania.

Postaraj się chociaż w takim momencie na chwile go przytulić by zobaczyć czy Tobie to pasuje i tak się może powoli przełamiesz

hmm wiecie, ja jeszcze nie byłam nigdy z nikim na poważnie, choć mam już prawie 19 lat.. nigdy się nie przytulałam tak do chłopaka itp...