Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski Joe

Takie pytanie do Pań szczególnie 25+

Polecane posty

Gość Ciekawski Joe

Czy jeśli spotkałybyście faceta, który jest podobno porządny (sporo osób tak mówi), kulturalny, rodzinny, w miarę atrakcyjny (nie jest jakimś adonisem ale dba o siebie-normalna budowa ciała,w miarę płaski brzuch itp.), ma stałą pracę, mieszkanie, jest odpowiedzialny, miałybyście pewność, że sprawdziłby się jako ojciec i nie uciekłby od odpowiedzialności, dobrze wychowany, miałybyście pewność, że nie zdradzi Was bo tak został wychowany to czy to czy dałybyście mu szansę gdyby okazałoby się, że nie miał on nigdy dziewczyny i jest prawiczkiem?

Gość hujgj
Akurat to o czym piszesz nie ma żadnego znaczenia dla kobiety :) Trafiasz na niewłaściwe...

Gość musella
Szanse moze i moglabym dac, ale nigdy nie mozna byc w 100% pewnym, czy facet bedzie odpowiedzialnym ojcem, czy nie zdradzi.

Gość biorę Cię w ciemno
:)

Gość umpalala
miałybyście pewność, że sprawdziłby się jako ojciec miałybyście pewność, że nie zdradzi Was bo tak został wychowany a skąd ta pewność? takiej pewności nigdy nie ma ;)

Gość jhgtfjhlk
nie musisz mowic ze nim jestes zreszta kto normalny oczekuje odrazu na pierwszym seksie mega odjazdow itp ? wiadomo ze docierac sie trzeba powoli

Gość i tak nie ma się pewności.....
Jak się ochajtasz i w pracy poznasz jakąś sucz to i tak cię zbałamuci i stwierdzisz że hu ja ma z życia i zaczniesz chodzić na boki. No bo raz się żyje...

Gość skjnd
Najlepszy był ten tekst pod koniec: miałybyście pewność, że nigdy nie zdradzi, bo tak został wychowany...:o A co ma jedno do drugiego? Takiej pewności nigdy nie ma, choćby nie wiem z jakiej porządnej rodziny człowiek pochodził. Na zdradę wpływa tak wiele różnych czynników, sytuacja , środowisko, nasze poglądy, alkohol, nastrój, wpływ drugiej osoby, zaangażowanie w związek itd itp.. Sam fakt, że ktoś uważa, że jak został tak czy inaczej wychowany to znaczy, że na pewno nie zdradzi już byłby dla mnie niepokojący:o A co do Twojego pytania, to byłoby to dla mnie dziwne, że facet nigdy nie miał dziewczyny i jest prawiczkiem, zakładałabym, że musi być z nim coś nie tak, że na pewno ma jakieś problemy natury psychologicznej, może jest bardzo nieśmiały albo nie wiem, ma jakieś ciężkie doświadczenia za sobą.. Ale na pewno nie jest to normalne i zastanawiałabym się nad tym

Gość derslk
co wy macie z tym prawictwem? to nie jest problem

nie oszukujmy sie, faceci nie potrafia utrzymac kutasa w ryzach, niby porzadni, grzeczni, a jak naucza sie co i jak, spierdalaja do pierwsej lepszej lafiryndy BO SIE NIE ZDAZYLI WYSZALEC

Gość dlaczego nie?
:)

Gość Ciekawski Joe
umpalala "miałybyście pewność, że sprawdziłby się jako ojciec miałybyście pewność, że nie zdradzi Was bo tak został wychowany a skąd ta pewność? takiej pewności nigdy nie ma " Jeśli ktoś jest np. wujkiem i świetnie radzi sobie z dziećmi i lubi je. I sam chciałby być ojcem to chyba można mieć pewność? mój dziadek zdradził babcię gdy mój tata był dzieckiem.. Ojciec nauczył mnie, że zdrada nie ma prawa zaistnieć i, że jest to niedopuszczalne i niehonorowe. To można mieć pewność?

Gość mankiet_od_rekawa
nie interesuje mnie przeszlosc seksualna (lub jej brak) moich partnerow, nawet nie wiem czy moj facet mial jakas dziewczyne przede mna. moge sie domyslac, ale nie pytam, kogo to tak naprawde obchodzi?

Gość sdfssd
" To można mieć pewność?" Nie, nie można. Dotarło?

Gość Lodziak słodziak
ike Jakby poszedł do agencji i przestał być prawiczkiem to dałabyś mu szansę? Dziwne to Twoje myślenie.

Gość a ja lubiemm
obawiam sie ze "prawik" w pewnym wieku to juz stan umyslu i zaden przypadkowy bzyk tego nie zmieni

jeżeli by to było spowodowane jego brakiem pociągu do seksu, to nie chciałabym się umówić :P Natomiast znam kilka fajnych kobiet 25+ ktore sa dziewicami i nie byly w zwiazku, bo tak im sie zycie ulozylo, no i nie chcialy sie przespac z nikim za wszelka cene. Poza tym nie kazdy ocenia po ilosci partnerow seksualnych :P