Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CityCat

jak to los sie potrafi odwrócić

Polecane posty

Gość CityCat

Mój facet mówi mi, że jestem nikim bo nie mam pracy ;-( nie mam pracy bo jest cięzka sytuacja na rynku pracy A on wielkie panisko bo w banku pracuje i to po znajomości... natomiast aby mi pomóc w szukaniu pracy to nie pomoże, ani nikogo nawet nie zapyta bo twierdzi, iż on mi pracy szukać nie będzie. Znajomym prace pozałatwiał w banku. Mówi, że chciał żebym była jego żoną ale teraz mówit że ja się na żonę nie nadaję ( ! ) a ja powinnam pracowaći dla siebie i dla niego (!) sam nie pamięta jak bez pracy był i mieszkał u mnie za darmoche. Ubliża mi od nieżyciowych, niedorobionych, nieambitnych i że ja na niego nie zasługuję....

Gość Mężczyzna mówiący prawdę
Kobieto nie pchaj się do banku, bo to jeststraszne. Non-stop coraz większe wymagania, musisz wyrabiać coraz większe normy, mobbing to rzecz normalna. Weź szukaj pracy, albo załóż działalność, a nie patrzysz na innych.

CityCity, a tego gościa kopnij w dupę i to tak porządnie, aż pomyśli, a jak się oburzy to wywal za drzwi zrób to jak znajdziesz pracę. Ty mu podalaś rękę, teraz potrzebujesz i kąsa Cię wąż jeden;/ Niewdzięcznik;/ Ty sobie życie z takim chcesz zmarnować? Zwiewaj gdzie pieprz rośnie. Z pracą krucho, ale nie daj sobą pomiatać, bo Ty chcesz pracować. Ile szukasz już pracy miesięcy?

CityCat, a jak jesteś w nim zakochana to leepiej zacznij ruszać makówką, bo to cham i prostak i dasz mu zrobić dzieciaka to potem się będziesz męczyć całe życie. Zwiewaj jeśli Ci życie miłe, chyba, że lubisz być poniżana i grać cierpiennicę:D Kobiety kochają być męczennicami, mają taki fetysz chyba

Gość CityCat
Tak ja mu pomogłam dlatego boli brak lojalności tymardziej jak pomaga swoim znajomym i koleżankom a nie mnie.. To ciągłe wmawianie mi na każdym kroku ,że jestem gorsza od niego kurcze ja powoli zaczynam w to wierzyć.. Tak owszem bardzo chciałabym pracować ,szukam już jakieś 8 miesięcy w międzyczasie zarobie coś pomagając mojemu tacie w prowadzeniu firmy. Boli to, że on mierzy mnie tylko miarą tego czy mam teraz pracę czy jej nie mam tak jakby się nic więcej nie liczyło..

Niech Cię nie boli tylko ZWIEWAJ! ON STOSUJĘ NA TOBIE PRZEMOC PSYCHICZNĄ. ZNĘCA SIĘ. Nie daj sobą pomiatać, w ryj i niech stuli pysk. A dodatkowo kopa w jaja,żeby się nie mógł rozmnazać, bo jest na to za głupi. Jak dasz mu się z sobą rozmnażać to jesteś kretynka, sorry, ale takie fakty. Ja bym się z taką nie położył, a nawet nie przebywal. Za drzwi. Miej SWOJĄ GODNOŚĆ DZIEWCZYNO.

Jak Ty sobie tak pozwalasz przed małżeństwem to po małżeństwie to On będzie do Ciebie per kurwa na porządku dziennym rzucał i że jesteś tępą dzidą bez pojęcia i tak cale życie;/ TEGO CHCESZ?

Weź sobie kobieto daj spokój z takim facetem. Po co on Ci jest? żeby Ci przykrość sprawiać? Mój facet wie że ciężko mi znaleźć pracę, dlatego nic nie mówi a jeszcze wspiera. Nawet mi na studia daje. A Twój facet Cie wspiera? Myślę że powinnaś się zastanowić.

Kana.de nad czym się tu zastanawiać? Ona pewnie naiwna, zaraz powie, że po za tym jest dobry i ją kocha. KOCHANA - MIŁOŚĆ ZAWIERA NIEODŁĄCZNIE W SOBIE OBOPÓLNY SZACUNEK. On Cię nie kocha, na Twoich tle LECZY KOMPLEKSY.

Drogi Mężczyzno. Masz rację, tu się nie ma nad czym zastanawiać. Jakby mi facet tak powiedział to kopnęła bym go w dupę i nie oglądała się za siebie. Owszem, miłość jest ważna, ale w związek musi być oparty na wzajemnym SZACUNKU, zrozumieniu i zaufaniu. Z tego co pisze autorka to tu tego nie ma.

Gość CityCat
Mężczyna mówiący prawdę masz rację dzięki mnie on leczy sobie kompleksy gdyż ja nie muszę nikogo obrażać aby znaćswoją wartość. Po ślubie na pewno nie byłoby lepiej tylko gorzej a wtedy tylko większe problemy bo rozwód i nie daj Boże jakieś dziecko. Nie chcę tak żyć !! To fajnego masz faceta jeśli ci daje na studia, ten mój nigdy by mi nie dał. Tak, byłam naiwna że uwierzyłam w te pierdolety które do mnie mówił że kocha. Powiem Wam, że nigdy nie sądziłam że relacje między rodzicami (jego) mogą aż tak rzutować na przyszłe zachowanie syna. Jego ojciec się tak samo zachowuje on to zachowanie ganił nawet przy mnie....ale jak widać to była tylko pokazówka bo jaki ojciec taki syn...

Kana.de ja to bez kozery nazywam przemocą psychiczną. On jest zakompleksiony znalazł sobie zapatrzoną w siebie gąskę i widzi, że może z NIą robić wszystko. Zatem leci po Niej jak po łysej kobyle wywyższając się i czując się lepszym Jej kosztem. Pytanie kim jest autorka? Zakochaną gąską (może przejrzy na oczy)? Męczennicą (lubi się żalić), pogubioną kobietą (kopnie go lada moment w zad:D).

Kochana nie licz na to że on się zmieni. Może byc jeszcze gorzej tylko.

Dobrze by było gdyby okazała się tą ostatnią :) Dziewczyno zrób coś dla siebie. Wystaw mu walizki za drzwi.!

JAKA MATKA TAKA CÓRKA. JAKI OJCIEC TAKI SYN. Uważać na rozwiedzione małżeństwa, zdradzające się i patrzyć rodzicom na łapy ukochanego. W końcu skądś czerpał wzorce? Ze złych dobrymi nie przesiąknął. Mógł się co prawda nauczyć przez obserwację jak jest bystry i ma dobre serce, ale ja bym to brał jako wyjątek. Jak Ci nie daję kasy to tragedia? Ja sam nie jestem za sponsorowaniem kobiety, ale jakby miała ciężką sytuację to NALEŻY POMÓC, co z Niego za mężczyzna, zwłaszcza, że pracy szukasz, a nie leżysz i pachniesz. W małżeństwie byś straciła pracę to by On Cię zrównał z glebą. Wiesz ile po małżeństwie by sobie pozwalał. By Cię traktował jak własność;/

Powiedz Kochana, a jest przesadnie zazdrosny? Pozwala Ci spokojnie wyjść czy się czepia?

Gość CityCat
Widocznie nie chciałam tego widzieć bo za bardzo mnie ten obraz "przyszłości" przerażał...to naiwność z mojej strony i ślepota. Nigdy nie pozwoliłam sobie na tego typu docinki ani brak szacunku zawsze kończyłam znajomość bardzo szybko ...nie wiem czemu w tym wypadku zrobiłam wyjątek hah

Gość facetowy
jeżeli wolno zapytać : to co w nim widziałaś takiego ,że jest twoim katem ?

Gość CityCat
Nie jest WOGÓLE zazdrosny , chyba z jego wybujałym Ego wydaje mu się że jest niewiadomo kim a mnie nikt by nie chciał ;-( Niejednokrotnie gdy razem wychodziliśmy, w klubie czy restauracji zaczepiali mnie panowie i prawili komplementy ale jego to nie rusza.....jest jak zimny głaz ....chyba jeszcze bardziej go tylko utwierdzali w przekonaniu że on jest taki młody Bóg że ma taką fajną dziewczyne

CityCat Teraz to się Nam nie biczuj, bo miłość się rządziła swoimi prawami i miałaś klapki na oczach. Zaś kto Ci miał to powiedzieć w twarz? Zawyczaj o związkach jest klepanie po ramionach, a dopiero na osobności ludzie gadają - Ty widziałeś jak się do Niej zwrócił? Najważniejsze byś działania poczyniła. Masa jest miłych i jednocześnie ostrych facetów takich do tańca i do różańca. W dzień miły, trochę zawadiacki, a nocy ostry tajfun rozkoszy:) Takiego szukaj,a nie co leczy kompleks PONURAK:D

CityCat to On poszedł w drugą stronę - Jestem tak zajebisty, że Ona wie, że lepszego nie znajdę Skromniacha:D

Gość CityCat
facetowy: wmawiał mi oraz zachowywał się wg wzoru który mi imponował czyli romantyczny, miał swoje pasje, był pracowity (tak mi się wydawało), umiał pięknie mówić (mydlić mi oczy) a potem co raz bardziej dozował dawki jadu ,pokazywał swoją prawdziwa twarz. Szczerze powiedziawszy to do dzisiaj nie wiem dlaczego z nim tak długo wytrzymuje i co mnie przy nim trzyma ;-(

Gość Niebieski bandyta
Kobieca intuicja to mit.

Gość jestem nikim ważnym
to dlaczego masz jakiś problem ... no nie wiem ,.....moralny ? bo gosc jest duży, mam kawał ciała co cię przygniata ? Powiem tak, pewnie mógłbym być twoim ojcem ale... dam ci radę, nie ufaj każdemu , kto robi achy nad twoją urodą to sie ZAWSZE żle kończy a poza tym VIVIA podszyw

Gość CityCat
Intuicja tak- ale niestety nie w miłośći bo ją zagłusza

Gość jestem nikim ważnym
to jesteś nimfomnka, bo milość to nie tylko lokomoty3q do zaspokojenia no t6o bujaj sir [czescę

Facetowy haha dobre:D Kocham kobiecą oryginalność. To ile Ty masz lat)pytanie retoryczne). Zawsze na początku pokazujemy się z dobrej strony, anawet najlepszej. Potem to się zmienia i poznaje się czlowieka. Ty myślałaś, że dostałaś melona, a to był tylko zepsuty arbuz:D

Gość CityCat
27 lat. Skoro taka jestem "beznadziejna" i tak bardzo mu się nie podobam to po co ze mną jest ? najpierw wrzuca mi a potem przechodzi do porządku dziennego jakby się nic nie stało ;-/ ale ja wszystko pamiętam nie potrafie tak zapominać jak on.... to wszystko się we mnie kumuluje

CityCat. To jest taki plan. Powiem to tak - zajebista panna mu się trafiła, kolegom stawają fiuty, non-stop będzie ktoś próbował mi ją odbić, trzeba Ją zgnoić by nie wiedziała, że jest taka niezła cizia i ma olej w głowie, bo będzie przypuszczała, że lepszego nie znajdzie. To w sumie było retoryczne pytanie, ale jak odpowiedziałaś Kochana to lepiej. 27 lat to OSTATNI DZWONEK - kopaj w dupę. Poznasz kogoś i 2-3 lata się chajtniesz, może nawet przed 30. Zwlekanie Cię doprowadzi do myśli, 30 już, ślubu nie ma, trzeba brać co jest. On do tego dąży... Czas gra na Twoją niekorzyść.

Po za tym jak nie wiesz oco chodzi to chodzi o kasę haha Poważniej to tu o sex.Ma darmowe bara bara i na wyciągnięcie ręki to luz. Namówi Cię na wszystko co chcę zapewne, bo widać, że jesteś uległa. Seks analny - ale ja się boję, to boli, ale ja Cię tak kocham Myszko i jazda. Hipotetycznie. Po co mu szukać innej?