Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CityCat

jak to los sie potrafi odwrócić

Polecane posty

Gość CityCat
Masz rację, nawet lepiej być samym niż z idiotą którym będzie mną pomiatał. Każdy mężczyzna będący w związku ma ,że tak powiem "za darmo" ale trzeba potrafić docenić swoją kobietę. Nie jestem uległa bo potrafię się odgryźć więc niejednokrotnie zniżłam siędo jego poziomu "słownego" i były jakieśprzekleństwa ale ja nie chce takiego życia bo to zakraka pod patologie

Gość Mężczyzna mówiący prawdę
Seks to obopólna sprawa. Jednak widzisz,żeby wyrwać laskę na seks to trzeba się postarać, gdzieś zabrać, być MIŁYM, a tu z Tobą może być najgorszy w możliwy sposób i dostanie co chcę. Wiem,że się łatwo mówi kopnij w dupę jak są uczucia, ale On już udowodnił kim jest i jakie ma wzorce. Nie dostrzega,że złe i nimi przesiąkł. Facet koło 30 się już nie zmieni tak łatwo. Zwłaszcza moralność. To trzeba uczyć od dziecka. Tak samo jak szacunku. Sama jak sama. Poznasz kogoś i sie ożenisz. Czasu nie masz niewiadomo ile, bo kobiety moą rodzić zdrowo do 35. Od razu też nie wskoczysz do małżeństwa i dzieci, więc 2-4 lata potrzebujesz. Zatem się śpiesz.

On pewnie od małżeństwa z Tobą się miga? Jesteście narzeczonymi chociaż? Już czas na to i mówię to jako facet:D My tam mamy czas do 40 i możemy się żenić koło 32-35. Jednak kobieta to 29-29, a już przegapiasz najlepszy moment na dziecko 28. Choć do 35 jest spokój. Też, żeby nie popadać w desperację?

Gość CityCat
Tak, wiem co mam zrobić -zakończyć tą pomyłkę jak najszybciej bo życie mi ucieka a to jest mój nalepszy czas.. Mężczyzna mówiący prawdę dzięki za rozmowę, kładę się spać dobranoc.

Ja też idę w kimono:) Dobranoc;)

Gość CityCat
Tak owszem miga się bo mówi, że jemu się nie spieszy poza tym ja jestem przecież nieprzyszłościowa bo pracy nie mam i jak znajdę pracę to on się zastanowi czy ja jestem ambitna i czy się nadaję na żonęczy nie, hah co za egoistyczny, zakłamany cham Dobrze że się nie oświadczył bo jak patrze w przyszłość to jego tam nie widzę. Czas zakończyć tą groteskę i wcielić w życie "nie mam szacunku dla ludzi ktorzy nie mają dla mnie szacunku"

A to pracy nie można stracić? haha Żyję w takim sektorze, gdzie się nie napytyczkują ze zwolnieniami. Całe życie będzie latał po bankach i sprzedawal dane swoich klientów innym bankom. Pracę mieć to jedno, ale drugie czy się jej szuka, a Ty szukasz, więc nie można Ci ambicji odmówić. Jak dla mnie to Ty jesteś tylko na bara bara jak dla niego I Twoim kosztem podnosi sobie ego. Niewdzięcznikom trzeba mówić pa pa i to szybkie. Jakbyś zachorowała ciężej np. na cukrzycę w czasie małżeństeństwa to TEŻ BY CI POWIEDZIAŁ, ŻE STRACIŁAŚ POTECJAŁ. Niech sobie frajer zjeżdza na ręcznym. Hah rzuć go to będzie skamlał jak pies i obiecywał poprawę. Nie daj się, bo to tylko pozory. On nie ma zasad moralnych, empatii i ma niezdrowy egoizm. Dawaj czadu:D Pogoń drania:D Choć nie popieram zemsty to niech Ci będą te skamlenia osłodom choć może sobie daruję i nie będzie Ci marnował już drogocennego czasu:) Pozdro i 3maj się ciepło:)

Haha i mówę to jako facet. Męska solidarność męską solidarnością, ale brak szacunku trzeba tępić u głupich cwaniaczków::D Dobranoc:)

Gość odstrzał prewencyjny
"Facet koło 30 się już nie zmieni tak łatwo. Zwłaszcza moralność. To trzeba uczyć od dziecka. Tak samo jak szacunku." jeeeeezuuu .... facet.... przestań męczyć i sztucznie zawyżać swoje ego jesteś zerem powtarzalnym izałosnym, dziewczyno --- my,sl trochę więcej niż na to ci pozwala mółzgovczaszka ......\precz głupocie masz jeszcze ręce :)

Jak lubisz bajać się dziewczynko, że faceta koło 30 lat naczysz szacunku to JESTEŚ KRETYNKĄ hahaha Frazesami to jest Twój cały mózg, bo tam masz pusto. Marzycielka od siedmiu boleści. Potem takie płaczą na forach - mąż mnie wyzywa od kurew, biję haha Ty pewnie lubisz takie sado maso:D

A jak jesteś facetem to jesteś głupim skurwielem i wiem dlaczego cię tak boli moja brutalna prawda, bo będziesz zjeżdżać na ręcznym całe życie, a nie poniżać innych haha

I na dowidzenia powiem po męsku chuj ci w nos, bo gdzie indziej pewnie lubisz haha Dobranoc:)

Do ludzi należy mieć szacunek, ALE GŁUPOTĘ NALEŻY TĘPIĆ Z CAŁĄ MOCĄ:P Cya:)