Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca super wózka

GRACO EVO co myslicie

Polecane posty

Gość gość
Dziwne z tym blaknięciem materiału ja mam wersję chilii więc generalnie kolor żywszy niż pani piaskowy i wózek od grudnia 2012. Nie ma śladu blaknięcia, prany już był nie raz bo wiadomo że dziecko brudzi. Koła oliwimy, czyścimy jak należy i ja do swojego Graco Evo nie mam zastrzeżeń

Gość gość
U nas też nie blaknie

Gość gość
Znowu stare tematy na temat tego szmelcu... Tylko po to aby wypromować lumpa... Przestań podnosić temat tego "super wózka" jak jest taki wspaniały jak sama sobie piszesz komentarze to jeśli to prawda to sie sam obroni.

Gość gość
Kupiłam miesiac temu ten wóżek i troszkę mnie zmartwiła ta opinia że blaknie. Bedę musiała zwrócic na to uwage a co do poprzedniego wpisu to ja sie nie zgodzę z opinią że to jakiś szmelc - widac że ktos wozka na oczy nie widział

Gość gość
Komu Graco Evo blaknie? My juz wózka używamy od dwóch latek prawie i kolorki nadal jak żywe. A na czerwonym to by widac było róznice, co?

Gość lunka234
No jasne że nie blaknie- bzdura jakaś. Ja całe lato trzymałam nasze evo na tarasie w ciągu dnia , na słońcu , kurcze cos by było widać. Kolor został taki sam. No i prałam też kilka razy. Powiem tak- jak by blaknał to bym widziałą bo poprzedni ( polski delti chyba tako, ale nie pamietam dokładnie bo to było 7 lat temu) wyblakła masakrycznie , głównie budka

Gość gość
Jak wam sie jeździ po śniegu Eviakiem? Ja sie przyznam miło zaskoczyłam - evo mam jako 2 wózek - taki lekki na codzienne wypady i żeby mozna było u babci zostawić jakby co , bo pierwszy mam wielki na pompowanych kołach i też średnio się mieści w moim bagażniku, a evo idealnie. No i wyjechałam dziś na te śniegi Evo pierwszy raz i fajnie śmiga. Bałam sie że nie da rady a tu owszem:)

Gość gość9874
Wózek naprawdę super lekki. Super zwrotny. Bardzo duży i mocny kosz na zakupy. Cicho rozkłada się buda, a także siedzisko do leżenia. W bardzo prosty sposób składa się wózek - dosłownie jedną ręką. Ciepły śpiworek na polarze to też plus. Bardzo łatwo można przełożyć siedzisko nawet z dzieckiem Minus: -Śpiworek nie jest na rzepy albo guziki aby przymocować do materacyka i dziecko w nim trochę zjeżdża. -koła trochę sztywne, mogłyby być takiej samej średnicy ale pompowane albo gumowe, - i pasy bezpieczeństwa - górne są tak krótkie(8-miesięcznego dziecka nie da się zapiąć). - wszędzie są prześwietlone zdjęcia wózka w kolorze różowym - na zdjęciach jest bajecznie różowy - w realu róż "biskupi" wpadający lekko we fiolet. Generalnie wózek bardzo bardzo praktyczny! przede wszystkim LEKKI! LEKKI I JESZCZE RAZ LEKKI! I BARDZO BARDZO ZWROTNY !!!! TO NAJWIĘKSZA ZALETA! a minusy - śpiworek - sama sobie wszyje ładne guziki ozdobne albo rzepy - aby mi nie zjeżdżał, pasy sama sobie wymienię, na dłuższe, a na koła poszukam jakiś nakładki gumowe... i powstanie wózek IDEALNY :) SZCZERZE POLECAM :)

Gość gość
U was też tak pada śnieg? Dzisiaj pierwszy raz wózkiem wyjechałam a chodniki nieodśniezone, zastanawiałam sie czy dam radę - ale o dziwo evo zdał test śniegu bardzo dobrze. Super lekko sie jechało, dotąd próbowąłam tylko po chodniku bez śniegu Dobrze bo niemowlaka do sanek przeciez nie włożę Zastanawiam sie czy kupić śpiworek bo widze że piszecie że macie Ja na razie dzieciątko wsadziłam do becika takiego grubego, okryłam kocykiem i tym przykryciem z wózka i wydaje mi sie że było dobrze. Czy taki śpiworek potem nada sie do spacerowego albo na sanki ? Bo jak nie to mi szkoda pieniażków bo przecież przyszła zima już w spacerówce

Gość gość
Bez problemu składam jedną ręką. Ja mam i jestem zadowolona

Gość gość
Dołaczam się do zadowolonych mam Evo faktycznie spisuje się wspaniale szczególnie na zakupach i spacerkach

Gość werawarszawianka
No właśnie dziewczyny szukam czegoś takiego chyba, doradźcie prosze. Potrzebuje wózka takiego powiedzmy to "mobilnego" - moi rodzice mają domek nad morzem i wiem że bede tam z maleństwem ciągłym gościem- rodzę w kwietniu więc calą wiosnę do jesieni mogłabym naprzemian byc w domu i u rodziców. No ale to się wiąże z częstymi podróżami autem. Dlatego szukam wózka z którym sobie sama bez problemu żeby szybko z dzieckiem włożyć do auta, żeby zajmował niewiele miejsca, żeby był lekki no i łatwo się montowało fotelik czy gondolę a potem spacerówkę - bo myślę o takim 3w1 . No wiec czy ten Evo będzie dla mnie dobry i spełni moje wymagania? Bo z wyglądu mi sie podoba :) :) :)

Gość Studentka Dietetyk
Witam, jestem studentką Dietetyki i pisząc pracę magisterską, zbieram ankiety od mam dzieci w wieku około 1,5-2 lata. Ankieta jest anonimowa a jej wypełnienie potrwa kilka minut. Zebrane dane bardzo mi pomogą w napisaniu pracy. Bardo bardzo proszę o wypełnienie :) http://www.ankietka.pl/ankieta/178356/wplywu-zywienia-i-stylu-zycia-kobiety-w-ciazy-na-maseurodzeniowa-i-zdrowie-dziecka.html

Gość gość
Moja sąsiadka ma ten wózek, spodobał mi się. Leciutki naprawdę i nawet go prowadziłam z jej dzieckiem - przyjemnie się jechało. Jak nic innego mnie nie oczaruje to tez taki chyba kupię

Gość gość
No ja też myślę o tym Evo , oglądałam go wcześniej w necie i sklepie ale upewniłam sie jak w galerii obok kobieta składała go przy mnie i wkładała do bagażnika. Szybko i sprawnie ;) Zaczepiłam oczywiście i zapytałam o kilka rzeczy, ogólnie była zadowolona z wózka Ja teraz rozmyślam nad kolorem ;)

Gość gość
No bo on takie jest lekki właśnie bardzo i łatwy w obsłudze żeby wszystko łatwo i sprawnie sie robiło - mnie sie to w nim też podoba

Gość gość
Ja go sobie chwalę, ciekawe jaki wózek mają te co mówią ze Evo jest ciężki, wszystkie polskie badziewia tako itd Ja sobie chwalę Evo 1 ręką się składa bardzo łatwy w prowadzeniu duży kosz zachęca do dużych zakupów i dlatego zrezygnowałam z niego gdy córka miała ponad rok bo była ciężka i duża żal było mi się rozstawać z nim :-) tapicerka rewelacyjna :-)

Gość gość
Mnie bardzio podoba się nowsza wersja graco evo mianowicie graco evo xt, ma cudne koła urzekły mnie. Chciałam nawet kupć kółka evo xt ale niewiem czy będą pasowały do mojego evo, nawet niewiem gdzie to sprawdzić. Jestem też na kupnie gondoli i wybiorę chyba ta graco evo xt chociaż nie wiem czy to nie ta sama gondola.