Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaas

Za szybkie wyznanie

Polecane posty

Gość aaaaas

Witam. Od ponad roku nie widziałem się koleżanką, którą poznałem na kursie językowym. Po tym okresie zaprosiłem ją na spacer ( powiedziałem jej wtedy, że mi się podoba). Zgodziła się spotkanie, a potem na drugie. Wtedy wyznałem co czuję, tzn.powiedziałem, że mi na niej zależy i zapytałem się, czy zostanie moją dziewczyną. W ten sposób wszystko zepsułem. Dziewczyna się speszyła, powiedziała, że nie spodziewała się, że to pytanie tak szybko padnie, że na razie traktowała to jak przyjaźń i nic z tego nie będzie. Wspomniała również, że przez ponad rok się nie odzywałem. Wynikało to tak naprawdę z tego, że jestem dość nieśmiały, a poza tym to uczucie we mnie dojrzewało. Czy można jakoś naprawić ten błąd?

Gość wiesz moze to reakcja
skąd ja wiedziałam bez czytania że autorem postu jest mezczyzna :o najpierw robicie a potem myslicie i to jest wasz blad.! w tobie uczucie dojrzewalo,a czemu nie pozwoliles na to zeby w niej rowniez? myslales ze ja tym zatrzymasz? nie wiem , ale ja bedac na miejscu tej dziewczyny , jesli mialoby cos z tego wyniknac to chcialabym zebys przystopowal i pozwolil na to zeby znajomosc rozwijala sie jej tempem. musisz byc cierpliwy bo po takim wyznaniu zawsze jest inaczej. i bron boze nie ochładzaj stosunkow bo to potrafi doprowadzic do kurwicy :o