Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvcfd

Paznokieć u stopy - zejdzie?

Polecane posty

Gość gvcfd

Hej, mam mały problem i chciałabym się poradzić. Wczoraj uderzyłam się drzwiami w dużego palca u stopy i cholernie mnie to zabolało. Po chwili spod paznokcia zaczęła płynąć krew. Nie jest on chyba złamany, ale bardzo mnie to boli. Zdarzyło mi się już 2 razy ułamać sobie z pół paznokcia i wtedy ból był dużo mniejszy. Mam niestety lakier na paznokciach i nie chcę go zmywać, bo boję się, że będzie mnie piekło od zmywacza - nie wiem w sumie, co tam się dzieje pod spodem. Miał ktoś podobną sytuację? Myślicie, że paznokieć mi zejdzie?

Gość Okruszkaaa
Musisz usunąć ten lakier... weź patyczek kosmetyczny,zwilż zmywaczem i delikatnie zmyj.

Gość twarda Grażyna
zmywaj ten lakier, tylko się nie popłacz miękka fajo bo na pewno będzie piekło :D

Gość migusiapusiusia12
ja miałam, na dyskotece jakaś jędza udeptała mnie szpilką, miałam całego paznokcie siwą, całą płytką! paznokieć był siwy przez około 1 rok, ale nie zeszedł, tylko w miarę jak paznokieć rosnął to ten siwy kolor schodził, cały czas malowałam paznokcie na ciemne kolory żeby nie było widać :) poboli i przestanie

Gość gvcfd
Ale co mi to da, że zmyję lakier? Byle przestało boleć, to jakoś sobie dam z tym radę. Latem i tak mam zawsze pomalowane paznokcie, to zsinienia raczej nie będzie widać.