Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sexi G

O właścicielach małych penisów

Polecane posty

Gość Sexi G

Nie chciałam tego pisać, ale cóż, no trudno. Muszę to zrobić. kobiety uważajcie na właścicieli małych wacków ! Ci mężczyźni są mściwi, zakompleksieni i mają przerośnięte EGO. Do tego stawiają się w centrum uwagi, ich potrzeby zawsze będą najważniejsze. Zdradzą najpierw żonę, później kochankę, a na końcu siebie. Najgorzej jest z takimi co mają 190 cm wzrostu, są zbudowani jako-tako i swoimi wymiarami powodują że kobiety niewiadomo co myślą. A potem wyskakuje takie 6-8cm w wzwodzie i zadowoleni... Taki facet wie że nie zaspokoi kobiety więc nawet się nie stara - dojdzie w 2 minuty i po zabawie. Ten kompleks go przerasta. I zdrady, zdrady, zdrady. Oni zdradzają na potęgę żeby czuć się dowartościowani. Po czym ich poznać ? Nie po nosie, nie po stopach, nie po kształcie uszu. PO PALCACH !!! Jeśli facet ma małe paluszki to na 99.9 % ma małego fiutka. Dziewczyny naprawdę uważajcie, ja miałam pecha 2 razy trafiłam na taki typ, po prostu koszmar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hodowca koniokotow
wiekszych uogulnien nie slyszalem,ile mialas przykladow takiego zachowania? obale teorie o palcach,duzych nie mam a kutas 18 wiec nie zgadza sie

Gość hodowca koniokotow
doczytalem ze 2 wiec nie mozesz twierdzic ze to regula

Gość Sexi G
Miałam owszem 2 takie sytuacje, mężczyźni podobni posturą, i zawartością gatek. Najgorsze że podobni również swoim zachowaniem. Spotykałam się z różnymi mężczyznami, ale te dwa przypadki przebiły wszystko, w negatywnym tego słowa znaczeniu. Dla porównania inny mój kochanek miał grube palce (nie za długie), o matko strasznie grube i w majtkach naprawdę miał się czym pochwalić... A i z zachowania był normalny, po rozstaniu żadnych kwasów, wszystko ok, do tej pory utrzymujemy kontakt. W łóżku też się starał. A te małe fiutki po rozstaniu prezentowali mściwe zachowania (niektóre paskudne), użalanie się nad sobą jaka to zła jestem, itd.itp. Nie warto się spotykać z facetem który ma małego bo: 1) nie stara się w łóżku bo jego kompleks mówi mu "i tak nie dasz rady" 2) każda kłótnia, zerwanie, to już "rzuciłaś bo mam małego" 3) wszystko się kręci wokół jego małego fiutka ileż można unikać słowa "mały" w życiu codziennym (bo już krzywe spojrzenie lubego), nawet jeżeli prosi się np. o małe piwo w knajpie. A najśmieszniejsze jest to (NIGDY W TO NIE WIERZYŁAM WCZEŚNIEJ) że ci z małymi naprawdę kupują duże auta !!!!!!!!!!!!! Ten pierwszy "mały" kupił sobie jeepa mimo że jeździ nim tylko do pracy po asfalcie, a mieszka w bloku. Do pracy ma 6 kilometrów... Po pracy siedzi w domu, podobnie weekendami, ewidentne leczenie kompleksu... Rozumiałabym gdyby mieszkał na wsi, albo miałby kamienistą dziurawą drogę, albo jeździł weekendami po niestandardowych powierzchniach, ale to ?????? Obiecałam sobie jedno - będę oceniać po palcach zanim się umówię. małe szczuplutkie paluszki będą dyskwalifikować. Paluszki krótkie ale grube mogą być. Palce normalne i duże pożądane.

Gość ja mam.
ja mam duze palce dlugie a penis taki raczej maly bo 15cm wiec to sie nie sprawdza

Gość Sexi G
15cm to jest NORMALNY rozmiar, ja piszę o małych jak 7-9cm Większość moich kochanków miała w granicach 14-18cm i byli w porządku. Dziewczyny wypowiedzcie się o właścicielach małych fiutków

Gość Sexi G
Laski jakie są Wasze doświadczenia z małymi ? Acha, co ciekawe, właściciele małych mają często zarost, wąsy, bródka...

Gość Psotnik
Sexi G ja nie mam olbrzyma ale dziewczyny nie narzekają

Gość Chujoziusz
Chłop 190 cm i male paluszki u rak?? Dziwne

Gość Ja mam szczupłe palce
i penis normalny 16,5 cm. Poza tym co ma długość do rzeczy ja nie rozumiem nie raz partnerkę zadowoliłem do końca palcami które nie mają nawet 10cm... i jakoś problemu nie miała z dojściem do końca, wręcz kwiczała z radości... (dostała orgazm dopochwowy bez tykania łechtaczki).

Gość Supremus Dux
7-9 cm ? To co Ty w Azji byłaś ? To jakiś żart ? My w Europie mamy kutasy po 15 cm.

Gość Supremus Dux
No ja mam takiego

Gość fajnyy
bzdury.. ja nie mam dlugich palcow napewno a mam kutasa powyzej 15cm. za bardzo generalizujesz dziewczyno

Gość nieobowiazkowy nick
moj facet jest lysy, napakowany, palce u stop ma duze i dlugie ;) i jego palka ma 17 cm

Gość danp
Panowie uważajcie na panienki z push upami, zazwyczaj są jebnięte ;)