Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytającyMarcin................

Czy na sympatii....

Polecane posty

Kobiety odpisują facetom którzy nie zamieśclili swojego zdjęcia? Jakie szanse ma facet bez zdjecia na poznanie kobiety? Proszę o odpowiedzi!

Kobietki pomóżcie. Jestem od roku sam i pomyślałem ,że czas kogoś poznać. Myślę o sympatii ale nie mogę sobie dać zdjęcia(z racji wykonywanego zawodu):(

Gość patrasekk
a co to za zawod? ksiadz?:)

Oj tam zaraz ksiądz....;)

Gość jestes chyba niemadra
ja nigdy nie odpisywalam jestes policjantem?

A dlaczego nie odpisywałaś? Czyli rozumiem ,że szanse są małe....

Gość Tak sobie myslę
Raz zaryzykowałam i odpisałam do faceta bez zdjęcia. Miał błyskotliwy opis, wydał się inteligentnym facetem... Nawiązaliśmy kontakt...i klapa. Okazało się, że to była strata czasu. Wprawdzie wysłał mi potem swoje zdjęcie, ale okazało się, że to sprzed kilku lat... facet był po wypadku, miał na twarzy blizny.. I nie chodzi wcale o to, że jetem wyrachowana i po wyglądzie oceniam ludzi, ale było mi strasznie przykro, że mnie oszukał i nie powiedział tego od razu... Zraziłam się. Teraz sądzę, że ktoś, kto nie chce pokazać swojej twarzy, ma coś do ukrycia. Szczerość za szczerość.

Gość jestes chyba niemadra
dlaczego? bo ja lubie fair play - ja mam zdjecie, wiec Ty tez miej:)

Gość patrasekk
a tam sie cos placi?

Płaci sie abonament za miesiąc ok 10 zł..:) PS.nie jestem policjantem .Jestem nauczycielem

Gość facet musi być przystojny
żeby kobieta się nim zainteresowała, nie będzie traciła czasu na gościa bez zdjęcia, który może być brzydki

i chyba rzeczywiście szanse są małe na poznanie kogoś nie mając zdjęcia. W końcu jest tam mnóstwo innych osób ze zdjeciami wiec duża konkurencja. Po co kobieta ma pisać z kimś kogo nie widzi skoro za chwilę napisze do niej ktoś kto ma 1,2...5 zdjec.

Gość facet musi być przystojny
Nauczyciel? Przeciez wiele nauczycielek to panny do wzięcia. Albo jestes szkaradny albo masz nieczyste intencje, że łowisz w necie.

i będzie przystojny zapomniałem dodać

Gość Tak sobie myslę
Marcin, a Ty zagadałbyś do dziewczyny bez zdjęcia? Znajdziesz odpowiedź, szybciej niż myślisz...

No oczywiscie jestem szkaradny;) Tak! Ty to wiesz. Zasmucę Ciebie.Nie interesują mnie kolezanki po fachu- ponieważ są troszkę zdziwaczałe;) A ja chcę poznać młodą fajną rozrywkową kobietę w celu -stały związek

Gość patrasekk
napisz prawde, ze zdjecie wysylasz na maila i po problemie

DO TAK SOBIE MYŚLĘ- masz rację .Doskonale mi to nakreśliłaś. Nie napisałbym do kobiety bez zdjecia. Po co! Skoro jest tysiąc innych które widzę i mogę wybrać

Dziękuję Wam kobietki za kilka odpowiedzi;)

Gość Tak sobie myslę
Widzisz, jakie to proste;) Swoja drogą, gdybyś chciał zaryzykować, mogę podać Ci swojego maila...;)

O proszę! nie sądziłem że padnie tutaj propozycja. Ale co będzie jesli jestem rzeczywiscie jak kolezanka wyżej napisała szkaradny?;) Chociaż patrzyłem dzisiaj w lustro i nie zauważyłem......ale może mam zły gust?

Gość Tak sobie myslę
Mamy równe szanse... Ty nie znasz mnie, ja nie znam Ciebie... Kto nie ryzykuje, ten nic nie ma;)

Gość Tak sobie myslę
Zresztą, jeśli masz zły gust, to Ci się nie spodobam...;)

ja mam dobry gust, to mogę zaryzykować napisz na akh@onet.eu

Gość drenażysta
"Kobiety odpisują facetom którzy nie zamieśclili swojego zdjęcia? Jakie szanse ma facet bez zdjecia na poznanie kobiety? Proszę o odpowiedzi!" Owszem. Jeśli napiszesz, ze z racji bezpieczeństwa narodowego nie możesz zdradzić swojego zajęcia, w swoim opisie zawrzesz dużą dozę tajemniczości i wymyślisz groźnie, męsko brzmiący nick to dostaniesz odpowiedzi. Kobiety pociąga facet, który wykonuje pracę w tajnych służbach, agent, policjant w cywilu, etc. Sam widzisz, że zawarłeś informację, która tchnie nutką niebezpieczeństwa i ryzyka i od razu dostałeś propozycje kontaktu. Imho lepiej jednak poznawać w realu, szkoda czasu na portale i bezproduktywną wymianę korespondencji. W realu po 5 minutach wiesz czy jest sens dalej kontynuować znajomość, a przez portale tracisz dużo czasu na dużo mało obiecujących prospektów.

mam zasadę - kultura odpisuję wszystkim, którzy piszą kulturalnie i nie wysyłają SPAM-u (tzn. wysyłają wiadomość do mnei, a nie wiadomość stałą do wszystkich), jezeli mi sie facet nei podoba ze zdjecia czy opisu to tez odpisuję tylko wprost, że nei jest w moim typie

FIKU-masz profil na sympatii? Moze jakoś sie znajdziemy?

Gość Tak sobie myslę
Drenażysto...muszę wyprowadzić Cię z błędu... Tajemniczość nie ma tu nic do rzeczy. Istota polega na tym, że każda ze stron ma prawo wybierać tych, którzy wzbudzą jej zainteresowanie - w tym przypadku swoją fizycznością. Jeśli już gramy w ciemno, to karty rozdajemy po równo.