Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrzę i patrzę

Cały czas oglądam się za facetami, nawet jak jestem w związku - ktoś tak miał?

Polecane posty

Gość patrzę i patrzę

Moja historia w skrócie jest taka, że byłam w jednym związku 4 letnim, drugi trwał niecałe 2 lata, następny 2 miesiące, teraz jestem już ponad pół roku wolna. Bez względu na to czy jestem w związku czy nie, czy zależy mi na partnerze i czy czuję się zakochana i tak oglądam się za innymi facetami. Może nie dążę do czegoś konkretnego, ale jak mam okazję to flirtuję, zawsze mierzę każdego faceta, który ze mną gada, patrzę na jego tyłek, krocze..:P Robię to wszędzie, w pociągu, w sklepie, na uczelni... Zdarza mi się fantazjować na ich temat, zawsze zastanawiam się jacy są w łóżku, jak całują, jak wyglądają nago. Mam 24 lata. Uważacie, że jestem jaka rozbuchana seksualnie, niedojrzała, czy może wy też tak macie?

Gość Anastazja__ nastka
ja mam tak samo jestem z facetem 2 lata ale chce zwrocic uwage innych, zalotne spojrzenia usmiechy

Gość interwencja
mam podobnie, bo uwielbiam facetów, oglądam się za nimi wszędzie, może nie flirtuję jeśli jestem zajęta, ale radary mi chodzą cały czas, więc jakiś przystojniak nigdy nie umknie mojej uwadze. a co za tym idzie nie robię problemu kiedy mój facet ogląda się za jakąś panną albo komentuje jej wygląd, bo robię to samo. nie uznaję jedynie podrywania kogoś kiedy jestem w związku :P

Gość o majgads
oczywiscie, ja jestem w zwiazku od 7 lat i glowa mi sie urywa na ulicy hah

Gość ja też tak robię
jak ty to normalne że chcemy się podobać możemy patrzeć ale nie dotykać nasi faceci tez tak pewnie robią

Gość patrzę i patrzę
To w takim razie pocieszające, bo już myślałam, że może świadczy to o mojej niedojrzałości do związków np. Poza tym trochę się obawiam czy ja w ogóle kiedykolwiek osiągnę pełnię szczęścia, skoro nawet będąc zakochaną w swoim facecie mierzę tyłek i krocze innego:o Chciałabym być pozbawiona takich odczuć i myśli gdy jestem w związku, byłoby mi łatwiej żyć..

Gość Widzę, że kobiety
nie umieją być wierne :(

Gość kołek dobra rada
jesteś kobietą. każda z was ma kure­wskie geny - taka była wasza droga ewolucyjna - zatem nie odbiegasz od normy. każda z was tak ma - jedna mniej, druga bardziej ale każda ;-)

Gość dssa
hiohiohiohiho

Gość patrzę i patrzę
Nie napisałam nigdzie, że kiedykolwiek zdradziłam jakiegoś mojego faceta. Nigdy gdy byłam w związku nie doszło między mną, a kimś innym do czegoś więcej jak flirtu, spojrzeń, uśmiechów.. To są tylko myśli

Gość o majgads
Wole miec kurewskie geny niz byc zgorzkniałym qtasem ;-))))

Gość kołek dobra rada
zdradziłaś czy nie geny to geny fakt mam kutasa i co? zazdrocha?

Gość kołek dobra rada
a czy jes gorzki? nie wiem. a ty sprawdzałaś widze, bo wiesz...

Gość o majgads
Oczywiscie czysta zazdrosc przeze mnie przemawia :) Żadna z nas nie pisze o fizycznej zdradzie, czytaj uważnie

Gość ja też tak robię
facet może patrzeć się na kobietę a kobiecie to już nie wolno to jest śmieszne i głupie tłumaczenie facetów

Gość patrzę i patrzę
Jeśli już mielibyśmy iść w kierunku genów i ewolucjonizmu, to akurat mężczyzna jest bardziej zaprogramowany w kierunku zdrady, bo ma chęć zapłodnienia jak największej liczby samic. A wiadomo, że w życiu człowiek nie kieruje się tylko instynktem, ale ma też uczucia, plany, emocje, motywacje, duży wpływ ma też na niego środowisko, więc takie zrzucanie winy na geny jest bez sensu.

Gość o majgads
Widze ze jednak mialam racje, nie dosc ze zgorzkniały to jeszcze tepy jak skur wysyn. Brawo

Gość kołek dobra rada
nawet myślą to też zdrada - chyba katole jesteście, nie? "... myślą mową uczynkiem i zaniedbaniem..." nie, czy ja coś nie rozumuje?

Gość julllaa019
To chyba normalne. Jestem w 5-letnim związku. Zaręczona. Ale jak idzie fajny facet po ulicy też się oglądam. A jak jest okazja to flirtuje;-) Zreszta faceci też jak są w zwiazku oglądają się za innymi.

Gość kołek dobra rada
skur­wysyn - wyrafinowane wyzwisko... brawo! :-)

Gość o majgads
Widac sam reprezentujesz katolstwo&polactwo

Gość o majgads
Dla ciebie wybieram najlepsze kwiatki ze słownika.

Gość ja też tak robię
każdy facet tak robi tylko nam kobietą nie wolno bo wiecie zaraz nas wyzywają od dziwek itp .... a dla nich to coś innego

Gość patrzę i patrzę
Nigdy nie zdarzyło mi się uprawiać seksu bez zobowiązań, jedynie całowałam się z przypadkowym facetem z imprezy, to wszystko. Nie chodzi o to, że mam coś przeciwko, bo generalnie uważam się za osobę tolerancyjną i uważam, że człowiek powinien robić przede wszystkim to, co go uszczęśliwia, to na co ma ochotę, byle na ranić przy tym drugiej osoby. Mi się nigdy taka sytuacja nie przydarzyła chyba dlatego, że zawsze opamiętałam się w porę, że zawsze ciążyła nade mną myśl, że może potem będę miała złą opinię albo ten chłopak coś sobie o mnie pomyśli.. Sama nie wiem. Ale jak to mówią: nigdy nie mów nigdy;) Także na nic się nie nastawiam i nie wiem czy pewnego dnia się skuszę na coś takiego, czy nie:) Teraz jestem cały czas wolna, więc teoretycznie okazji mam wiele

Gość patrzę i patrzę
Cieszę się, na pewno masz w czym wybierać:)

Gość patrzę i patrzę
Z pewnością, jako jasnowidz na pewno widzisz całą moją przyszłość:) A kto będzie tym moim pierwszym? Może Ty?

Każdej kobiecie wraz z wiekiem puszczają wszelkie hamulce moralne i później zdradzają , jebią się bez związku itd...