Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistic

Wesele w restauracji egzotycznej?

Polecane posty

Gość mistic

Zastanawiam się poważnie nad organizacją wesela w miejscu nietypowym, a mianowicie w Warszawskiej restauracji afrykańskiej. http://www.lamama.eu Co myślicie o takim pomyśle? Ktoś może organizował ślub w takim egzotycznym miejscu?

Gość Samarata
Ja uważam że taka restauracja jest fajna na urodziny, jakąś imprezę ale nie na ślub jeżeli nie masz żadnych korzeni związanych z Afryką ( Ty, Twoja rodzina czy Twój facet/ jego rodzina) to nie bardzo pasuje. Ogólnie pomysł fajny ale nie wiem czy na taką uroczystość ;)

Jw. Pomysł fajny, ale na skromniejszą rodzinną uroczystość. Pomijając klimat (goście w garniakach i sukniach wyglądaliby tak genialnie:P ), weź pod uwagę specyficzne menu, które nie każdemu będzie pasowało.

Gość mistic
O specyfikę miejsca się właśnie rozchodzi... Bo wyobraźcie sobie eleganccy goście i Afrykańska kapela grająca na bębnach:) Rzeczywiście trochę obawiam się o menu, ale przecież to można ustalić i wybrać dania najmniej egzotyczne, albo różne, by było co popróbować :)

Gość TakaONA89
Według mnie to nie pasuje ale to oczywiście Twój ślub, jeśli Ci się to podoba to zaryzykuj ;) My za to będziemy mieć nietypową piosenkę na pierwszy taniec chociaż dla większości to będzie szok ;)

Gość worek kartofli
najlepiej zaprosić małpy i goryli na taką imprezę

Gość mistic
najlepiej by było gdyby niektórzy potrafili korzystać z zasobów swoich szarych komórek...żal... przyznaję, że sama jeszcze przekonuję się do tego pomysłu, dlatego dziękuję za opinie:) TakaONA89 jeśli to nie tajemnica, to jaką piosenkę planujecie?