Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syfiaraaaaaa

jutro mam urodziny i.... :(((((

Polecane posty

Gość syfiaraaaaaa

jestem zalamana :( tak bardzo sie cieszylam na ta chwile planowalam, zoorganizowalam impreze zaprosilam duzo przyjaciol a tymczasem na gebie wyskoczylo mi pelno pryszczy tkaich wielkich ropnych czerwonych gul :( nie chce tych urodzin nie chce zeby ktos ogladal mnie w takim strasznym stanie, dlaczego ja mam takiego pecha i dlaczego ten trad nigdy sie nie konczy, mam go juz od 10 lat kiedys byl spokoj ale akurat dzisiaj mnie tak wysypalo ze az nie moge na siebie patrzec :( jutro koncze 23 lata i zamiast sie cieszyc i bawic wolalabym sie zaszyc w domu i nikomu nie pokazywac :(

Gość wheidfhw
kurvaaaa 23 lata i problemy nastolatki. na moje urodziny nikt nie chciał by nawet przyjść, a Ty się żalisz, że Ci gębę wysypało tak jakby to nie było normalne. kup sobie A.I. z La Roche Posay, on to w miarę szybko likwiduje

Gość syfiaraaaaaa
Kiedy tylko transseksualny spiker rozgłośni radiowej w Port Moresby ogłosi swoim piskliwym głosem godzinę dwunastą, przebieram się w strój kacyka plemiennego z dorzecza Limpopo, który otrzymałam na dwudzieste drugie urodziny od umierającego Mobutu Sese Seko, i delikatnie wygwizdując odbytem trele samca pliszki płowej wyczołguję się na główny trotuar handlowy w Garwolinie, gdzie zachęcam przechodniów do odbycia ze mną pospiesznej kopulacji w zamian za silny cios lewym sutkiem w okolice wątroby :classic_cool:

Gość lksrdt57676
pij sok z pokrzywy i nalewke z czosnku , cere bedziesz miala jak aksamit staraj sie na noc zjesc jedna cebule , pokroisz w plastry i na chleb pelnoziarnisty.

Gość syfiaraaaaaa
"Ty się żalisz, że Ci gębę wysypało tak jakby to nie było normalne." A PRZEPRASZAM BARDZO TO JEST WEDLUG CIEBIE NORMALNE?? bo dla mnie nie, w moim otoczeniu wszyscy maja pieknie idealne buzki tylko ja jak jakis wyrzutek, ja tu nie mowie o pary pryszczach na krzyz tylko oprocz przebarwien i plam wyszlo mi pelno wielkich gul wiec wyobraz sobie jak musze wygladac

Gość syfiaraaaaaa
Wieczorami często czytuję "Kubusia Puchatka i Skarb Piratów" grzebiąc jednocześnie w swojej wedlowskiej dziurze i wywlekając na światło dzienne różne dziwne beżowe znaleziska. Owe znaleziska ze stoickim spokojem i pełną koncentracją wycieram w chropawe kolana mojego ojczyma wujka Zdzisława, który wychowuje mnie seksualnie od 6 roku życia :D

Gość syfiaraaaaaa
wow ales ty zabawny podszywie wysil sie bardziej bo ni to fajnei ni to smieszne 💤

Gość syfiaraaaaaa
Lubię spędzać listopadowe noce na łące pod Ełkiem, wpatrując się w przecinające niebo Perseidy, popijając ciepłą kawę z termosu i czując jak świerzo przystrzyżone włosy łonowe drażnią błogo moje rdzawe oko.:classic_cool:

Gość wheidfhw
TAK TRĄDZIK W TWOIM WIEKU JEST NORMALNY jak można w tym wieku o tym nie wiedzieć. zaproponowałam Ci specyfik, jest drogi, ale działa. więc jeżeli nie wiedziałaś, że to normalne, to mogę Cie zapewnić, że nie umrzesz od tego. chyba, że wyśmieją Cię psiapsiółki z idealnymi (czytaj: toną makijażu) gębusiami i już nie będziesz najpopularniejszą osobą w towarzystwie.

Gość anja31d
wheidfhw aleś ty głupia, jak trądzik w wieku 23 lat może być normalny? to jest choroba i trzeba znaleźć przyczyne i leczyć, dojrzewać już przestałaś więc pewnie masz coś nie tak z hormonami może zespół PCOS robiłaś badania?

Gość wheidfhw
anja31d - widzę, że społeczność kafeteryjna niewiele wie o swoim życiu leczy się i zaproponowałam lek skóra się oczyszcza dojrzewa się do 25 r. ż takie tam i nie robię badań o byle gówno, bo nie mam medykofilii jak co niektórzy i nie podnieca mnie to

Gość anja31d
dziewczynko leczy się ale od wewnątrz żeby zlikwidować przyczynę a nie ten twój Effaclar który nakłada się na twarz zlikwiduje tylko na chwile skutek czyli pryszcze a one i tak dalej będą wychodzić skoro coś nie tak jest tam w środku, widać że nie masz pojęcia a sie wypowiadasz

Gość mi pasuje eeeee
wez nie przesadzaj. kup mocno kryjacy podklad i ciesz sie urodzinami, np vichy dermablend, ma duzo mocniejsze krycie niz zwykle podklady z drogerii, jak nie masz kasy popros o probke w aptece

Gość wheidfhw
dobrze niech autorka prowokatorka zacznie teraz pić dużo wody i herbatki. na pewno jej do jutra zniknie (łapka)

Gość syfiaraaaaaa
prowokatorka heh jak nie masz nic lepszego do powiedzenia to lepiej nic nie pisz, bardzo bym chciala zeby to byla prowokacja uwierz mi

Gość babcia jadzia
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO GLOWA DO GORY 😘

Gość wheidfhw
ale przecież to jest prowokacja. nie wypieraj się, kwestia ćwiczeń, kiedyś na pewno się ludzie nie poznają ;)

Gość syfiaraaaaaa
no dobra niech ci bedzie ze prowokacja, malo mnie obchodzi twoje zdanie :)

Gość Marzena Bytom
A ja Ci życzę 100 lat zdrówka i wszystkiego co naj

Gość syfiaraaaaaa
dziekuje :)

Gość syfiaraaaaaa
marzena wiesz co ..........spierdalaj

Gość syfiaraaaaaa
podszyw ty nie masz urodzin

Gość syfiaraaaaaa
a jak posmaruję twarz kałem, to coś da?

Gość syfiaraaaaaa
idioci,szkoda mi was

Gość syfiaraaaaaa
idioci totalni nie potrafiliście doradzić i w końcu użyłam śluzu z pochwy, tak mi poradziły moje koleżanki z ładnymi cerami. jesteście żałośni.