Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musisz uwierzyć w siebie

wiara w siebie

Polecane posty

bo wiara czyni cuda. siema. jak dodać sobie pewności siebie będąc osobą, która niestety nie ma szansy się obracać w towarzystwie ? jak dodajecie sobie pewności siebie ? a może to ktoś was dowartościowuje ? wszystko co do pewności siebie pisać TU. zachęcam do dyskusji :)

Gość pausilippia
kasa dodaje pewnosci siebie -ci rozni bznesmeni to czesro brzuchate gnomy a ida jak burza -laski mlode wyruwaja

Gość Panna* *MAM_ TO_ W_ DUPIE
co oznacza zwrot "nie ma szans obracać się w towarzystwie"? znam dziewczynę z zaawansowanym SM która rano prosi sąsiadkę aby jej pomogła usiaść na wózek inwalidzki i wyjechać z mieszkania a potem - przechodniów o pomoc w dotarciu do miejsca przeznaczenia (urzędy, sklepy, kina, muzea, znajomi) ona ma szanse a ty nie?

-nowa sukienka -ciepło i życzliwość ludzi (przyjaciól) - satysfakcja z dobrze wykonanej pracy ... to wszystko dodaje wiary w siebie :)

tak, nie mam szans bo niby gdzie i z kim ? no ale nie chcę się tu żalić czy coś.

jak to gdzie? wszędzie :D ludzie są WSZĘDZIE

ludzie są wszędzie ale nie zawsze jest sposobność pogadać, polubić się na tyle by spędzac pozniej z tą osobą czas itd. łatwo mówić tym co mają wokół siebie w cholerę osób :)

pochodzę z okolic gdzie ludzie są bardzo otwarci nawet idąc po ziemniaki można sobie uciąc pogawędkę z panią w warzywniaku weź poprawkę na to, że większośc tych mijanych ludzi jest w głebi duszy równie samotna jak ty będzie ci łatwiej

dziękuję :)