Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oh megi

Czy pociągają was wojskowi / komandosi

Polecane posty

Gość NataliaJ.
Zdecydowanie tak... Ahhh... :)

Ostatnio przypadkowo trafiłam na zdjęcie polskich komandosów, twarze były co prawda zasłonięte, ale ta postawa, uhhh ;) czekam na Wasze opinie kobitki

Gość us navy seals
mnie właśnie kręci to, że nie widać ich twarzy, zwłaszcza u antyterrorystów. ogólnie kręcą mnie mundurowi, ale ci z zasłoniętą twarzą to już odlot w sam kosmos. motocykliści też mnie jarają, ci w kaskach :P

Gość lalalalalaaaaaaaa
Mój mąż jest wojskowym ;)Fajnie ,ze mi zazdrościcie :P

Gość mercci
mnie w ogole...policjanci za to tak, marynarze moze tez ale mniej naJBARDziej mnie kreca artysci i policjanci

Gość Panienka Róża
O taak! W mundurze galowym... Super...

Dokładnie ;) miałam wizje, zeby znaleść sie w sytuacji jak będzie jakas akcja antyterrorystow :D ;) No nogi by mi sie ugiely :P dama w opresji :P

Gość Panienka Róża
Taki romantyczny ułan i poeta... Ideał

Gość Panienka Róża
Romantyczny ułan i poeta nie wprowadzi :)

Tez prawda, czytałam wątek byłych wojskowych i nieciekawie to wyglada :/ ale wierze ze nie każdy taki jest :D bycie mnie to zgubi kiedyś :/

Gość us navy seals
ja od zawsze chciałam umundurowanego faceta, tak samo jak planowałam sobie płatnych morderców załatwić, żeby antyterroryści mogli mnie odbić, ale to były marzenia gimnazjalistki :D w każdym razie znam sporo policjantów i niestety nie mogę powiedzieć, żeby to byli normalni ludzie, to mnie powstrzymuje przed związkami z takimi ludźmi :P

Gość pani z mięsnego
dama w opresji :d buahahha na glebe i tyle by było z tej damy, pionki odsuwają na bok nawet by cię nie zauwazyli "damo"

Gość Panienka Róża
Ale artyści-żołnierze tak. Jakiś generał studiował na ASP, a Bolesław Wieniawa-Długoszowski był własnie ułanem i poetą...

Gość A ja jestem artystka a moj
facet zawodowym zolnierzem :P

Gość Panienka Róża
Pozazdrościć :)

Gość lalalalalaaaaaaaa
Mój mąż jest najnormalniejszym facetem a wojskowym w służbie stałej jest juz 11 lat. Uwielbiam go w mundurze galowym ❤️

Gość interwencja
Prawda jest taka, że bez względu na to czy byłabyś podejrzaną, czy "damą w opresji" to rzuciliby Tobą o ziemię i tyle byś miała z tych skowronków. Też kiedyś leciałam na wszystkich mundurowych, do czasu aż nie dostałam pałką policyjną po plerach 🖐️

Ty lepiej wracaj do mięsnego :P haha, ci mordercy dobre :D ja mam sąsiada policjanta - tragedia :P wyżej sra niż dupę ma :) a wyglada jak szczypior. Nie używa sie do tych ze zdjęcia 🖐️

Pałka po plecach ? Jesli moge wiedzieć, dlaczego ?? 🖐️ miało byc umywa a nie używa :-o

A odnośnie policjantów, to oni jakoś mojej fantazji nie ponoszą. Strażacy tez nie 🖐️

Gość interwencja
Przez przypadek trafiłam tam, gdzie nie powinno mnie być i zostałam uznana za wandala z manify. No cóż, tłumaczę ich tym, że w tłumie trudno stwierdzić kto jest agresywny, a kto nie, łapie się wszystkich po kolei. Nie zmienia to faktu, że policja odmóżdża, podobnie z antyterrorystami, są tak szkoleni, żeby w trakcie z pracy być wypranymi z emocji, nie wiem czy to rzeczywiście takie kręcące.

Gość Kocham mojego pilota :*
jak cie rzucą na glebe albo wykręca rece to sie dowiesz megi :D

Gość helvetios
oj megi, pewnie młodziutka jesteś skoro takie pytania zadajesz :o obejrzyj sobie filmiki z zatrzymań z użyciem oddziału AT, poczytaj wywiady z tymi facetami to ci się odechce bycia damą w opresji. oni wpadają, robią rozpierdol i nie patrzą czy jesteś kobietą, czy nie, podejrzaną, czy nie, lecisz na ziemię i jeszcze cię kolanem docisną 🖐️

Odrazu ocena, okropna ta kafe :-o doszukujcie sie aspektu humorystycznego gdyż ta dama tego tyczyla 🖐️ wiem doskonale na czym ich praca polega, to mnie właśnie w niej fascynuje .. :)

Gość A ja nie lubię policjantów.
Od święta komuś pomogą, a tak to większość czasu zatruwają życie, są skorumpowani i bezużyteczni. Jak ktoś idzie do nich po pomoc to każą rozwiązywać problem we własnym zakresie. Przykład: facet chodzi po okolicy i grozi mieszkańcom, ale policja nie potrafi sobie z nim poradzić i zapewnić ludziom spokoju, facet terroryzuje okolicę do dzisiejszego dnia, rekwirowane narkotyki znikają sobie bez śladu i trafiają ponownie na rynek, bo policjanci je wynoszą, w takim przypadku zabieranie ich jest bezcelowe. O pomyłkach nie ma nawet co mówić. Miewają przebłyski geniuszu i dobre akcje, ale większość ich działania to rozczarowanie.