Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka papryczka chili

dieta 1000-1200 kalorii+ ruch :D w pogoni za zdrowiem i sylwetką :D

Polecane posty

cześć Dziewczyny. ja mam za sobą 1,5 h cwiczeń: rowerek + mięśnie brzucha. Dzisiaj Ty papryczko w dobrym humorze, a ja z kolei smutna...ehh Ci faceci:( ... też bym sobie poszła na rowerek w plenerze, no ale niestety mój rower jest na działce 15km od domu i nie mam się jak tam dostać dzisiaj, bo autko u mechanika :(

papryczka nie smuc sie . to normalne ze wvga nie bedzie tak szybko leciec bo duzo cwiczysz i miesni ci przybywa a miesnie tez waza i to sporo . ale za to miesnie spalaja tłuszcz wiuec uzbroj sie w cierpliwosc a efekty bedzie widac po czasie

ciekawa jestem czy mi cokolwiek zleci z wagi ;( pewnie z kilogram . zobaczymy. dzisiaj nie mam apetytu wogóle do tej pory powinnam zjesc juz 3 posiłki a zjadłam jeden

ja właśnie obiad zjadlam: filet z kurczaka z ryżem i sosem seczuańskim. kalaroczyne, ale przynajmniej w końcu się porządnie najadłam:D wg przelicznika wyszło mi jak narazie 880 kalorii dzisiaj, zobaczymy jak wieczór będzie wyglądał.

a ja po cwiczeniach . dzisiaj 3500 podskoków na skakance w godzinke czasu i a6w :] a teraz bede jadla owsianke

Gość REBBBEKA
witam powiedzcie mi prosze czy w armach kalorii, moge zjesc kawałek ciasta kruchego ze sliwkami? ( własnie upieklam dla rodzinki )

Gość słodka papryczka chil
ciasto ze śliwkami ja tam zjadłam 2 dni temu i żyję :D

no sobota bardzo pozytywna. Wypiłam wprawdzie 3 piwa, ale od 15stej nic już nie jadlam, więc nie jest źle, jednak mam trochę silnej woli i umiem czasem odmówić:D dzisiaj zamierzam wykorzystać ładną pogodę i wolny dzień i wybieram się z koleżankąpo południu na wyprawę rowerą ok. 30km. Teraz mam już za sobą 1h pedalowania na moim stacjonarnym, a na śniadanie zjadłam mussli z mlekiem 0%. miłej niedzieli:)

licze czas i podskoki nie bez powodu. chce zobaczyc czy po jakims czasie zrobie wiecej podskoków w krótszym czasie :p zwazylam sie dzisiaj i mam pół kilo wiecej ale to norma u mnie za pierwszym podejsciem do odchudzania tez tak bylo ze najpierw przytylam a pozniej waga spadała. dzisiaj dzien zaczety od wysilku tradycyjnie godzinka skakanki i a6w . wczoraj maly grzeszek 3 cukierki

wyprawa rowerowa udana, kalorii spożytych ok. 1300. jestem głodna, więc chyba idę spać, jak zasne nie będę czuła głodu:P tak więc dobranoc!

witajcie :D strasznie się przyzwyczaiłam do małej ilości kalorii nie chodze w ogóle głodna od paru dni nawet nie mam ochoty jak zobaczę jakieś smakołyki... dzisiejszy dzień zapowiada się pracowicie :/

Papryczko zazdroszczę Ci, bo ja ciągle głodna, ale coraz lepiej wychodzi mi odmawianie sobie :P dzisiaj zjadłam 2 kromki chleba żytniego razowego z pasztetem sojowym i pomidorem, trochę zupy pomidorowej z ryżem, na kolację będzie sałatka warzywna z sosem czosnkowym z jogurtu. całość dzisiejszego menu z obliczeń wychodzi ok. 900 kcal. z ćwiczeń dzisiaj: 1h na rowerku stacjonarnym, 30 min na rowerku w plenerze, ale za to trudna trasa. może jeszcze bieganie bedzie wieczorem.

Gość eeytulka
dziewczyny czesc jecie zcasem w tych kaloriach jakies ciasto, batona czy np lody ? czy nie wolno

ja nie jem, ale to z tego względu, że nie przepadam za słodyczami, więc mnie do nich nie ciągnie, ale zdarza mi się za to wypić piwo;)

czesc. nie odzywalams ie dzisiaj od rana bo nie mialam wogole czasu. ja dzisiaj tylko a6w niestety bo na wiecej nie starczylo mi czau. zjadłam dzisiaj 2 kawy z mlekiem 100 kcal 100grM KURCZAKA 130 KCAL 2 KROMKI CHLEBA z serem bialym i kielbaska 400 kcal pol szklanki czekoaldy goracej 200 kcal owsianke 250kcal czyli razem jakies 1200 kcal wyszlo. mam nadzieje ze w dzien mojego wazenia tj 27 sierpnia bedzie na wadze chociaz 76kg .

czesc;] dzisiaj pochmurny dzien i nic sie nie chce a przede mna caly trening. kupilam sobie spalacz b widze ze same cwiczenia nic nie dadza sprobuje sie jakos wspomódz :]

witam :D u mnie w porządku trochę jestem przemęczona ostatnio... dieta idzie dobrze trzymam się jej ćwiczeń troche mniej robię bo jak jestem w sadzie i pracuje przy owocach to się strasznie męczę trzeba dźwigać itp.. mam nadzieję że się trzymacie dietki i same postęp są :D Ekler co za spalacz? wierzysz w takie cuda??

hej dziewczynki;) ja dzisiaj w dobrym humorze, bo mierzyłam się i z talii i bioder ubyło mi po 1 cm:D na wagę się jednak nie odważyłam stanąć, poczekam do piątku. dzisiaj spożyłam narazie ok. 200 kcal. rano płatki fit z mlekiem 0% i przed chwilą 2 talerze zupy prezydenckiej hortex. w ogóle za parę dni zrobię sobie chyba tydzień z dietą kapuścianą. stosowałyście ją kiedyś? ja już raz się do niej zabieralam, ale nie wytrwałam, teraz myślę, że będzie lepiej, bo ta z hortexu po doprawieniu jest całkiem smaczna. narazie nie mogę zacząć, bo w sobotę mój chłop ma urodziny i szykuje się impreza, poza tym okres mi się zbliża i nie chcę akurat w trakcie miesiączki tą diete stosować. co do ćwiczeń jak narazie mam za sobą 30 mi pedałowania i 50 brzuszków, wieczorkiem będzie rowerek w plenerze:) mam nadzieję, że dzisiaj w końcu zawita u mnie kurier z mojim kółeczkiem :] miłego popołudnia;)

ale to nie sa tabetki typu cud :P to spalacz taki co sportowcy przy wysilku uzwaja. ja juz go braam wczesniej i dawał mi niezłego powera :P zreszta efekty bylo widac ubylo mi wtedy 10 kg.

Judyta 1cm to mniej więcej 1 kg gratuluję Ci mocno :D powoli zaczyna być i u mnie widać zmiany znaczy sama widzę w lustrze że brzuchol zmalał :D tak sie cieszę że się przemogłam i już tyle na diecie jestem i się nie poddaje :D nie jem do końca zdrowo bo wczoraj sobie pozwoliłam na 2 ciastka ale wliczyłam je w 1200 kalorii :D i cera mi sie poprawiła nie pojawiają się zmiany skórne :D do 15 września 1200 kalorii później resztę chcę zrzucać na 1500 kalorii bo jakoś trzeba zwiększać limit by później nie mieć problemów :D wiem jedno ruch zmienia dużo :D jest jeden problem poradźcie mi mam 20 lat spory biust bo D ale niestety jak u 50 letniej kobiety padnięty nie wiem czemu nie wiem dlaczego :( biustonosze zawsze dobre nosiłam dopasowane i drogie ale nie mam pojęcia czemu jest taki brzydki :( czy jak schudnę to trochę się poprawi ??? tam nie ma żadnych mięśni to przecież nie wyćwiczę żeby się podniósł :( Ekler ja nie wiem czy tabletki to dobry pomysł nigdy nie wiadomo co w nich jest :(

dzięki Papryczko;) mam moje hula-hop wreszcie:D powiem Wam, że bardzo pozytywnie mnie zaksoczyło. Jest duże i ciężkie, no i trochę boli, ale jak wpadłam w rytm to mogłabym z godzinę kręcić. jednak na pierwszy raz 15 min wystarczy, zobaczymy czy jutro będą siniaki. To koło jest takie duże, że tylko w jednym miejscu w mieszkaniu się z nim mieszczę, no, ale niestety takie są uroki mieszkania w blokach ;p Papryczko nie umiem Ci niestety pomóc, ale zazdroszczę dużego biustu;) na kolację zjadłam 1,5 kromki razowca z szynką z indyka, 2 korniszony i pomidora. wcześniej jescze deserek gerber ( bo naszło mnie na słodkie, a taki deserek ma 88 kcal;)) całość dzisiaj - niecałe 600 kcal teraz idę na rowerek w plener, mam nadzieję, ze uda się ok1,5 h pojeździć.

wiem jaki jest skład tabletek.dostałam je od trenera jak pierwszy raz zazywałam a teraz kupuje na allegro. tabletki te nazywaja sie scroch i sa firmy man. ale nie dla kazdego sie nadaja bo sa to barzo silne tabletki. ja biore tylko polowe dziennej zalecanej dawki. kosztuja okolo 100 zł za cykl czyli za 4 tygodnie cwiczen. ale od raxu mowie bez cwiczen sie na nich nie schudnie :)

halo halo jak tam dieta? u mnie wczoraj wporzadku 1200 kcal. 40 minut skakanki i a6w ósmy dzien. dzisiaj bede cwiczyc wieczorem bo mam pare spraw do załatwienia. do zobaczenia wieczorem

Gość ulka666
mozna cos slodkiego zjesc i wliczyc w kalorie?