Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobrietta

Kobietki, co wasze dzieci mają na ścianach w swoich pokojach?

Polecane posty

wiosenna mamo- ale to na 2zdjęciu jest łóżkiem pojedynczym, drewnianym, z małą barierką :) podobne wypatrzyłam na allegro. Zadowolona jesteś z tego łóżka?

Kobrieta to w zielonym pokoju? Jesli tak to jest wlaśnie 1/2 naszego łóżka piętrowego. Bylo wielkie (2 metrowe) a syn ma 98 cm. Kupiląm w ikea takie o 40 cm krótsze. Ono i tak by się nie nadawalo "na poźniej" bo tej barierki nie idzie odkręcić ( w tym to byla jeszcze niewielka ale w tej 2 częsci której nie mielismy gdzie dąc to byla taka prawie na cale lóżko i albo ją trzeba bylo obciać pilą albo zostawic taki nijakie to łóżko. Więc stwierdziliśmy że nic nam po takim jak piętrowe już nie potrzebne i znalazło "nowy dom" ) ;)

Gość a na cholere dzieciom takie
cos, niech dorosną, a nie sie zajmują takimi infantylnymi bajkami

Tak to wygladalo przed rozlozeniem: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/246f9f42d8a3133a.html jeśli masz miejsce na takie pelnowymiarowe łóżko to mysle ze byloby ok. Tylko uwazaj na szuflady szukaj drewnianych a nie ze sklejki bo nasze ze sklejki się porozwalały mimo że nie były jakoś niesamowicie uzytkowane. Samo łóżko nie jest takie złe, ale skręca się je fatalnie bo dno ma przykręcane a nie rozklądane. No i dno to tez sklejka- 3 listewki poszly pod kornelem :-o Także dorosly chyba się tam nie wyśpi.

aaa no widzisz, bo wyglądało jak pojedyncze i takie same widziałam pojedyncze na allegro ;) ja dokładnie myslałam nad tym http://allegro.pl/lozko-lozka-parterowe-grzes-s-160x70-wysy-gratis-i2519481558.html nie ma duzych barierek, ale jakies zabezpieczenie jest, i na wieksze dziecko tez się nada, tylko nie wiem czy ten wymiar wystarczy? 160x70? synek ma 101cm wzrostu, posłuży mu tak z 6lat?

A to trochę inne jest. Wydaje się fajne Ale jak masz gdzieś ikeę to ci polecam te co mają teraz dzieci. One kosztują w sumie coś 130 czy 140 zl (łóżko plus dno) a są na prawde fajne. Do tego takie niebieskie materialowe szuflady (baaardzo pojemne) Moja ma 109 i spokojnie się w tymn łóżku wysypia i myślę ze jej na dluzej straczy (tzn na jakieś 3 lata jeszcze min) tez sie zastanawialam ale w sumie ja sie w nim normlanie klądę i moglabym sie wyspać więc stwierdziląm ze dziecko tymbardziej :) No i dno ma porzadne nie szajkie listewki. To twoje wyglada na drewniane a nie ze sklejki więc też chyba fajne.

wiosenna mama to mówisz, że te listewki się zaraz łamią? a co ma to z ikea? jakie ma dno?

A masz gdzieś w okolicy Patio Color? Taki market budowlany? Tam mają ogromny wybór dekoracji - także takie ładne aksamity do sypialni ;) Dobra ja się biorę za sprzątanie, a Ty łapaj za pranie kochana, bo dzień ucieka - buziaki! A i na zdjęcia czekam, bo na mailu pusto, nu nu nu!

Ma drewniane grube kawalki złączone sznurkiem. Wklądasz je do lóżka a nie tak jak te listewki co sie w plasticzkach wkręca. Nie wiem u mnie się polamały. Mimo ze nie pozwalam skakać po łóżkach.

Wiosenna mamo - widzę, że Ikea rządzi ;) Fajne te regały i chyba się sprawdzają? Dobra idę już pa Kobrietto kochana!

Moniś - Patio Color - to na uszy nie słyszałam, co ty ja mieszkam w czarnej dupie :) do najbliższego marketu budowlanego to mam 30km i to tylko obi, ikea, leroy merlin, castorama i chiba tyle

a korbieta to w Obi są fajne naklejki ;) Takie z piratami. Mojemu sie baaardzo podobały. Są też smoki, dinozaury ogólnie bardzo bardzo duży wybór. No oki juz uciekam :) Pozdrawiam.

dzieki kochane za pomoc :) zwijam żagle, biore dzide i ide po młodego do babci, bo mnie noc tu zastanie ;) włąsnie pranie czeka i mop sie usmiecha:P Monika wieczorem postaram się coś wysłać :)

moj maly ma pomalowane sciany - jedna jest taka jak na obrazku: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ccde5d711684725d.html - to jest malowana sciana, nie tapeta, druga w kolorze tych bezowych paskow, trzecia w kolorze niebieskich paskow a czwarta biala. mebelki ma biale z Ikei - lozeczko, szafa, komoda, przewijak i fotel z rozkladanym oparciem. jak urosnie to wymienie lozeczko na biale z Ikei i mysle, ze taki wystroj posluzy mu kilka lat - nie jest ani typowo niemowlecy ani zbytnio dziecinny.

:) mója córeczka ma Fototapete z Księżniczkami:)) wygląda ślicznie:) a mała jest zachwycona:) najważniejsze że nie musiałam wychodzić z domu tylko zamówiłam na www.tapetuj.pl cenowo super,wybór ogromny więc polecam! :)

Gość jjjhyy
Swinka pepp, tata swinka itd. Z pianki, latwo odkleic.