Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenkaaaaaaaaaaaaaa

Jutro mam randke z facetem z neta!!! Jak sie zachowac?

Polecane posty

Gość olenkaaaaaaaaaaaa
chyba gdyby juz chcial sie spotkac to by zapytal kiedy sie spotkamy nastepnym razem :( nie wiem co myslec... czy nie pisac juz do niego? on napisal, ze jestem sympatyczna i fajnie sie gadalo

Gość Lord Arkadiusz
Prześlij mu zdjęcie myszki i napisz coś miłego, typu "spodobałeś się mojej muszelce, czeka na Ciebie." :) Na pewno mu się spodoba. :)

Gość olenkaaaaaaaaaaaa
nieeeee pytam powaznie, jestes facetem odpowiedz normalnie, to nie jest koles ktory szuka kogos na seks i ja tez nie jestem taka

Gość Lord Arkadiusz
To, że pytał się Ciebie przez sms (sic!) czy Ci się podoba świadczy o tym, że jest żałosny. Może z wiekiem mu przejdzie. Ale skoro Tobie to nie przeszkadza przejdę do meritum - sam się odezwie! A jeśli czeka na Twój ruch to świadczy, że jest cipą jakiej dawno świat nie widział. Jeśli Ty napiszesz pierwsza - wyjdziesz na namolną desperatkę.

Gość lkjhgfdsazz
kochana, co ma byc , to bedzie, Ja mojego poznalam tez przez nat, na jednym portalu randkowym, dzielilo nas 280 km i co? 2 lata jestesmy juz razem :)

Gość olenkaaaaaaaaaaaa
czyli co? najgorsze jest to, ze on chyba jest bogaty strasznie... i nie chce chyba tego pokazywac, bo przyjechal super fura, widzialam, ale ne opkazal jej, gdy sie pytalam, gdzie ma auto ;/ hmm napisal sms co porabiam teraz i ze on byl na silowni i cieszy sie na urlop

Gość olenkaaaaaaaaaaaa
wolalabym zeby byl biedniejszy hehe

Gość olenkaaaaaaaaaaaa
lkjhgfdsazz i co?? on inicjowal spotkania i przyjezdzal do ciebie? bo nie chce wyjsc nanachalna lub desperatke ;/ nie wiem czy do niego pisac

Gość olenkaaaaaaaaaaaa
oj no wiem.. z reszta wodac ze jest bogaty, no niewazne... jest bardzo ale to bardzo inteligentny naprawde, jeszcze takiego chlopaka nie poznalam !!! i mysle co dalej z ta znajomoscia bedzie ...

Gość olenkaaaaaaaaaaaa
i co o tym myslicie?

Gość jestempłaska
chyb powinnam nie pisac... ;/ czy napisac co u niego?

Gość jestempłaska
chyba nie powinnas pisac albo napisz co u niego jak bardzo chcesz ciekawe czy odpisze

Gość olenkaaaaaaaaaaaa
nie rozumiem :( czyli napisac czy nie?