Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hit czik pik

czy ktoras z was nosi kolorowe soczewki?

Polecane posty

Gość hit czik pik

chciałam zapytac o pewne sprawy ,bo nigdy takich nie nosiłam

Gość edfrtg
ja nosze o co chcchesz zapytac

Gość hit czik pik
czy jako osoba,ktora nie nosi okularow i mam dobry wzrok moge je nosic?i jaki to mnie wiecej koszt,czy szkodza jakas oczom,gdy nie musze nosic soczewek,chce tylko jednorazowo,bo ide na festiwal i bede musiała spiewac na festiwalu poraz pierwszy i chciałam zaryzykowac z zielonymi oczami do rudych włosow beda chyba pasowac..

Gość edfrtg
ja mam takie polączenie ;) zamawiam soczewki na www.szkla.com i jesli zmieniasz kolor oczu a nie tylko podkreslasz to mogą cie po paru godzinach zacząc bolec... w moim przypadku jest tak ze place 220 zł na pol roku za soczewki miesięczne

Gość do edftrg
nie jest ci głupio,ze oszukujesz ludzi?mowisz im ze masz soczewki,czyli sztuczny kolor włosow?to jest jak operacja plastyczna,czemu nie akceptujesz swoich oczow?

Gość edfrtg
nosze soczewki majac wade wzroku i jesli ktos sie mnie zapyta czy to moj naturalny kolor oczu to mowie szczerze ze podkreslam swoje soczewkami

Gość edfrtg
poza tym nie oszukuje mówiąc szczerze ze to soczewki wiec nie oskarżaj mnie...

Gość do edftrg
dla mnie to jest głupie jestes taka sztuczna, a oczy sa zwierciadłem duszy nie wyobrazam sobie nosic soczewek i oszukiwac ludzi jesczcze jakby sie jakis facet we mnie zakochał to w moich soczewkach nie we mnie..

spokojnie mozesz kupić soczewki zerówki ale lepiej jakbys za 1 razem poszła np do Vision, zeby ci sprawdzili jaki kształt soczewek masz kupować. Ja tego nie sprawdzam i dlatego niektóre są niewygodne. Raczej nie kupuj tych tanich, bo są ze sztywnego "plastiku" i czasem oczy bolą.

Gość edfrtg
jakos mojemu facetowi to nie przeszkadza wiec dwa ch**e w bok ode mnie... nikt nie kaze ci sie wypowiadac na tematy o ktorych nie masz pojecia... i sam palancie jestes pusty skoro oceniasz ludzi nie znając ich

Gość pikeczure
same jestesscie z plastiku jka takie cos nosicie

Gość urabura szef podwura
dla mnie to jest głupie jestes taka sztuczna, a oczy sa zwierciadłem duszy nie wyobrazam sobie nosic soczewek i oszukiwac ludzi jesczcze jakby sie jakis facet we mnie zakochał to w moich soczewkach nie we mnie.. fajny tekst. nie farbujesz włosów, bo jeszcze jakiś facet zakochałby się w farbie, a nie w tobie? nie robisz makijażu, bo...? nie nosisz butów na obcasach, bo...?

Gość edfrtg
urabura szef podwura: wiesz nie kazdy jest wstanie zrozumiec najprostrzych rzeczy pewnie ona jest na bakier z jakimkolwiek podkreslaniem urody dbaniem o siebie bo facet ma sie zakochac w pelnej naturze

Gość do edftrg
maluje sie ale delikatnie,zaden makijaz permanentny,,myje zeby dbam o zeby,chodze do dentysty,ale nie wybielam ich bo to niszczy szkliwo i co z tego,ze sa biale jak sie niszcza,depiluje sie,ale nie usuwam laserowo włosow bo ginekolog mi powiedział,ze jak na cipce nie ma w ogole włosow,czesciej choruje sie na grzybice,dbam o włosy zeby byly puszyste i ładne,mysle je szamponami dobrymi,biore witaminy na włosy,nie doczepiam zadnych włosow,zeby mi osłabiały moje ,uwazam,ze natura wiedziała c robi,ale jak ktos jest z natury brzydki to musi sie poprawiac:)a powodzenia mam niesamowite;)chodze na basen,zeby miec kondycje i figure,spaceruje,zeby nie miec zwiotłych miesni:),nie wyobrazam sobie nosic soczewek chocby z tego wzgledu ,ze oczy to cos unikalnego i kazdy czlowiek ma inne,kształ kolor i wystartczy tylko lekko podkreslic je makijaze,ale noszenie jakiegos plastiku na oku,ktory całkowicie zmienia oczy sprawia ze ktos z szarookiej brunetki,nagle staje sie brunetka z oczami jak niebieskie lasery ,takich oczu w naturze nie ma i nie mysl,ze nie widac tego ze cos z oczami nie tak:)po drugie jak jeszcze do tego widze brunetke spalona na solarium,ktore tez szkodzi,a na ogol takie laski sa spalone na solarium(super akurat solaium niszczy skore)niektore chca wygladac jak kobiety rasy ciemnej,idiotyczne,a jak do tego taka czarnoskóra polka,mia białe zeby jak kryształy i do tego zaswieci jak swoimi laserowymi oczami jak orlando bloom z władcy pierscieni to rece opadaja,to jest szczyt plastiku jaka laska moze osiagnac,zero naturalnosci,jak mozna zakochac sie w platikowej lalce,ktora osuzkuje facetow?

Gość głupota wychodzi
W ogóle nie interesują mnie doczepiane włosy,tipsy i jakieś kolorowe soczewki:/ Postawcie na naturalność Przecież bez tego jesteśmy piękne ;p

Gość głupota wychodzi
mniejszym oszustwem jest makijaz poniewaz ludzie widza ze jestesmy pomalowane, przy wlosach doczepianych i soczewkach (jesli kolor jest jakas ladny) nie widac tego i inni mysla ze takie jestesmy zaj**iste

Gość edfrtg
tylko ze ja nosze soczewki bo okulary strasznie mi przeszkadzaja i to nie sprawia ze ygladam nienaturalnie bo mimo ze nosze kolorowe to mam takie ktore akurat podkreslają moje i tak fajne duze oczy. wiec jesli nie znacie sie na temacie to sie nie wypowiadajcie bo nawet nie wiecie ile osob w waszym otoczeniu nosi soczewki

Gość edfrtg
do edftrg: widac ze nigdy nie nosilas soczewek bo nawet nie wiesz ze nie da sie drastycznie zmienic koloru oczu bo to nie wychodzi i są przebicia naturalnego koloru najczesciej ale glupiemu nie bede tlumaczyc i jeszcze raz mowie nie macie pojecia o czyms to nie wypowiadajcie sie bo powiedziec cos zeby sie tylko osmmieszyc to czysta glupota