Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvdsfaas

500 zł wystarczy?

Polecane posty

Gość bvdsfaas

wystarczy 500 zł na prezent od pary - wesele w krakowie; restauracja bez alkoholu i ciasta kosztuje 150 zl; wydaje mi ise że 500 zl to trochę mało, ale z drugiej strony dałam pannie mlodej prezent na panieńskim za 100 zł; a od pozostałych dostała pierdoły

Gość bvdsfaas
kurcze no, porażcie coś; dawno nie byłam na weselu i nie wiem ile dać;

Gość ja pierdziu ehh
Mnie już takie tematy męczą. Dlatego Ci nie odpowiem. Jestes strasznie leniwa, nawet na ten samej stronie masz troche pod soba czy nad sobą w zależności od aktywności tematu "ile dać na wesele" poczytaj jesli interesuje Cie zdanie kafeteriuszy.

Bez przerwy jest wałkowany ten temat, więc zamiast zakładać kolejny wątek wystarczy poszukać. Jedni uważają, że min.to tzw."talerzyk", inni warunkują kwotę bliskością młodych itp. Zrób jak uważasz. Moim zdaniem wystarczy.

Gość temat jeden i ten sam
W tym przypadku 500 wystarczy bo nawet jak talerzyk kosztowałby z alkoholem ciastem 250 zł to i tak te 500 pokryje za was. Spokojna głowa :) Udanej zabawy

Gość bvdsfaas
dziękuje, tym którzy doradzili nie mam niestety czasu, żeby wałkować x stron takich tematów, gdzie jest mało konkretów tylko wyzwiska i obelgi; dowiedzialam się że 500 jest ok i o to mi chodziło

Gość temat jeden i ten sam
Nie ma za co :)