Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czemu faceci są tacy płytcy?

Polecane posty

"a jeśli on przyrodzenie nazywa 'laska' ? " errrr.... tego zjawiska jeszcze nie spotkałam, byłby to jakby miks ekshibicjonizmu z narcyzmem, czy jak by to opisać? ;-)

Dwie strony muszą się starać, niezdobytej męskiej panienki kobieta też nie potrzebuje - Też tak myślę , można się droczyć jakiś czas ,ściemniać niedostępną /niedostępnego tylko żeby to miało jakieś akceptowalne ramy czasowe . Lucy te strona odloty .pl to jakieś biuro podróży ,kojarzenie małżeństw na odległość(coś jak miłość bez granic) yyyy co to jest ? Trochę się boję zaczynać coś takiego, bo te biura padają jak muchy po michozolu i można łatwo kasiorkę stracić ;)

Czyli wydało się; Fiku jest paszczur i to taki prime quality Co ciekawe na studiach znałem dziewczyny wcale nie piękne, wcale nie z wybiegów dla modelek ale z powodzeniem problemów nie miały bo były... normalne - to chyba dobre słowo.

jakieś biuro podróży , - można tak to zinterpretować, podróż w tę i z powrotem, ale chyba kart kredytowych nie akceptują kojarzenie małżeństw na odległość(coś jak miłość bez granic) - małżeństwo zawsze mozesz zaproponować takiej lasce z odlotowym wyglądem, powinna się zgodzić, tym bardziej ze jej wiek emerytalny jest chyba znacznie niższy niż kobiet z innej branży Trochę się boję zaczynać coś takiego, bo te biura padają jak muchy po michozolu i można łatwo kasiorkę stracić - tutaj nic dodac nic ująć, skoro tego lata padło już dziewięć, to i dziesiąte się pewnie znajdzie. taka zatrudniona w omawianym biurze laska moze zostać zaznajomiona z obecną trudną sytuacją, co tym bardziej powinno ją skłonić do oddania Ci swej ręki, żeby w razie podupadnięcia biznesu miał ją kto żywic zanim nie znajdzie innego odlotowego biura ;-)

Blumen jak udaje, że nie wie o co chodzi:D roksy też nie znasz?:P Na odległość małżeństwo to z Ukrainką może jakąś, byli tu tacy co tam chcieli szukać, bo kobiety lepsze za wschodnią granicą:P Darker, całe szczęście, że Tyś normalny^^

"Na odległość małżeństwo to z Ukrainką może jakąś" też mi to przyszło do głowy, ale czytałam kiedyś jakiś artykuł, ze one tam wymagające się zrobiły - ma być Brytyjczyk, Amerykanin, inny zachodzi Europejczyk plus biznesmen pełną gębą bla bla.. Słowianie chyba bardzo chodliwi w tych kręgach nie są :)

oh megi, tak z ciekawości - Ty tylko emotikonami się komunikujesz? bo nie widziałam jeszcze żadnego napisanego prze Ciebie wyrazu

Nie mam nic do dodania, to tez operuje emotami;) póki co, śledzę to co piszecie

Południowy Słowianin to z Bułgarii zdaje się - a skoro tak nie potrafię ocenić, czy jesteś głęboka, czy bardzo głęboka, czy najgłębsza ;)

Lucy Windsor "Na odległość małżeństwo to z Ukrainką może jakąś" też mi to przyszło do głowy, ale czytałam kiedyś jakiś artykuł, ze one tam wymagające się zrobiły - ma być Brytyjczyk, Amerykanin, inny zachodzi Europejczyk plus biznesmen pełną gębą bla bla.. Słowianie chyba bardzo chodliwi w tych kręgach nie są Nie do końca to prawda Lusiu, wymagania to mają te wykształcone z dużych miast,z prowincji młode ślicznotki mają bardziej przyziemne wymagania.Brutalnie mówiąc podaż jest większa od popytu ,więc i wymagania dziewczyn są mniejsze, prawo rynku. Zajrzałem na odloty, no co mogę powiedziueć ,panie tam zatrudnione nawet ładne ,jeśli ktoś lubi fantastyczne plasstiki to polecam.Rokse to Krwawa znam ,konsultowałem kilka pań z tego portalu (nie dla siebie) na potrzeby kafeteri. Robię przerwę i idę się kąpnąć.

Gość jjjjjjma
a babska to nie sa one dalej niz z brodzika nie wychodza wszystkie