Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chce powrotu

chce go odzyskac, bo to miłosc mojego zycia

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie te kilka miesiecy po rozstaniu byly najgorsze, nie wiedzialam co ze soba zrobic. Po prostu ta wszechogarniajaca wsciekosc mnie rozsadzala. Nie bylam w stanie usiedziec w miejscu, caly czas musialam cos robic, wychodzilam, jezdzilam, biegalam, tanczylam, nawet na karate sie wowczas zapisalam. Ale to nic nie dało. Po prostu musiałam Go odzyskać, nie było innej drogi. No i to zrobiłam. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl i on wrócił. Teraz znowu jest tak jak powinno być.

Gość gość
Znajdź sobie kogoś normalnego, z tym którego niby kochasz nie ułożysz sobie normalnie życia.

Gość gość
Odzyskiwanie na siłę to nie jest rozwiązanie, za kilka lat będziesz cieszyć się że nie jesteście razem.

Gość gość
dokładnie, lepiej przeczekać pewien czas.

Gość gość
Nic straconego spróbuj odprawić rytuały miłosne zawarte w książce "Magia miłosna" Marii Bucardi, a jestem pewna, że ci się uda tak jak mi- http://magiczny-swiat.es24.pl/opis/664046/magia-milosna-rytualy-i-zaklecia-milosne-przepisy-mikstury-by-znalezc-lub-odzyskac-milosc-najlepsza-ksiazka-marii-bucardi-bestseller.html Warto też zapoznać się z twórczością Pani Marii ponieważ przekazuje ona masę pozytywnej energii.

Gość gość
W moim związku kilka razy się rozstawaliśmy, jednak za każdym razem wracaliśmy do siebie. Jednak za którymś razem on już nie chciał powrotu. Świat mi się zawalił. Nie widziałam co z sobą począć. Skorzystałam ze strony urok-milosny.pl i zamówiłam rytuał miłosny. Mężczyzna mego życia do mnie wrócił i wiem że już nie wypuszczę go z rąk.