Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koziolek na taborecie

apel do kobiet, ktore usilnie proboja oddac mocz w sklepach odziezowych

Polecane posty

Dluzej tego nie zniese! W ciagu jednego tygodnia, juz trzy kobiety u mnie we sklepie chcialy oddac mocz! Czy to jest sztylet miejski?? Czy wy myslicie, ze tutej za wode sie nie placi? Nauczcie sie zebraczki, ze od oddawania moczu to so toj toje, ewentualnie dworce lub krzaki, a nie sklepy z ekskluzywno odziezo!

Wchodzi taka bezwstydnica, ze niby chce cos kupic, kreci sie, wynajduje pierwszo lepszo rzecz, teoretycznie do zmierzenia, ale zanim wejdzie do przymierzalnii musi pasc pytanie, czy ona moze do toalety, bo ona z pultuska I nie wytrzyma. A co ona w domu kibla nie ma? Albo w pultuskow nie ma puiblicznych toalet? Mowie, ze nie mogie wpuszczac, bo nie mogie, to ona za drzwi ciagnie bo ona nie wytrzyma, a potem obsrany kibel, smrod na sklep leci, a klijentki myslo, ze to my sramy tutej.

Gdzie sa wszyscy? Nie wierze, ze zaden sprzedawca nie ma takiego problemu z klientami, jak ja tutaj?? Czyzby rozeszla sie fama na miasto, ze u nas darmowy kibbel? A moze na naszych twarzach jest wypisane?

Gość nazywam sie wrozka adrianna
do brze, że w przymierzalniach tego nie robią. Cieszcie się ekspedientki

Gość taboret na koziołku
meszcyzni to załatwiają inaczej-sikaja w przymierzalni i niemusza chodzic dokilbla

w sumie to dobry pomysł i szkoda, ze wczesniej na to sama nie wpadłam.

Skoro bronicie tych moczymajtkow to znaczy, ze same oznaczacie sklepy swoim moczem. Skad sie biora tacy bezczelni ludzie? Ja w drogiej skskluzywnej restauracji nie smialabym zapytac czy mogie isc do lazienki, a te bezwstydnice na sztylet wiejski nie majo dwa zlote biedaczki.

no wlaśnie ja jestem tez taka wstydzioszka i teraz będę robic siku tylko w przymierzalni

Wstydzioszka moczaca sie we przymierzalniach? A myslisz, ze mocz nie wyplynie spod kotary?

Gość Kobieta ;))))))
Ja nie sikam w toalecie. Oddaję mocz prosto do ust mojego mężczyzny.

Ludzie gdziesta wy sie wychowali? Chyba we wsi razem z krowami, albo nie przepraszam krowy, one trochie kultury znajo, poszly by we krzaki, a nie tak jak te knury z chlewa, albo z buszu wypuszczone.

nasikam w reklamówkę, wszystko już przemyślałam i miałam wizję, bo jestem wróżką

Nie no, w takim razie jestem w stanie zrozumiec mocz we sklepie, ale nigdy nie pojme, jak mozna byc tak zboczonym I szczac sobie do ryja?

Tak w ogole to zaraz napisze do tvn, zeby moj apel poszedl w Polske. Chce zakonczyc ten problem raz na zawsze, moze sie w koncu maciury naucza.

To powroz mi wrozko jak jestes wrozko. Ja tez jestem wrozko, ale niestety swojej przeszlosci ni w zomb ni w oko nie widze.

koziolek na taborecie Nie no, w takim razie jestem w stanie zrozumiec mocz we sklepie, ale nigdy nie pojme, jak mozna byc tak zboczonym I szczac sobie do ryja? Hahaha nie no padłam

jak będziesz myślała, że ktoś odkręcił kran w sklepie, to znaczy,że ktoś wstydliwy oddaje mocz na podłogę

Kidmanko, ze sobie pozwole tak sie do Ciebie zwrocic? Ten smiech wywolany jest czym? Sytuacjo, ktora zaistniala pomiedzy Kobieta, a jej facetem, czy tym, ze dla mnie to takie dziwne? No nie wiem... Nie szczalam jeszcze nikomu na ryj, na klate to I owszem, ale na ryj?

Dobra tam, mocz juz zaakceprowalam. Niech se szczaja. Chce poznac moja przyszlosc. Dowiem sie czegos od Ciebie?

Ja też nie, ale rozbawiło mnie to, nie wiem czemu. :) Dzisiaj mam takie głupawki trochę. :D Chyba sikania sobie do ust nikt nie zrozumie, aczkolwiek uważam, że to prowo. ;d

jak mi wyslesz swoja naga fote :D Bo tak to nic nie widzę :(

Nie no kidmanko, smiej sie, bo smiech to zdrowie, brzusz Ci zacznie pracowac I troche sadelka zgubisz. A co do moczu to po co ktos mialby sobie zartowac? Z reszta zarty, zartami, ale z dupy to sie nie wzielo...

Gość Kurde beleale jaja
do kozilka na taborecie, ale jestes pusty bezmozgowy babsztyl.. Ty myslisz ze jak ktos wybiera sie na zakupy i w miedzy czasie ma potrzebe skorzystac z toalety to bedzie sie wracal do domu( zalozny ze jest z poltuska;), dobrze wiadomo jaka jest sytuacja z toaletami miejskimi, w miescie , w krorym do niedawna mieszkalam byla jedna publiczna toaleta w bardzo oplakanym stanie powiedz prosze co to za sklep ( i gdzie) ktorego wlscicielka jest taki wstretny niezyczliwy babsztyl nastawiony tylko na zysk, to mam nadzieje ze juz nikt wiecej u Ciebie nic nie kupi.. Co to za ekskluzywny sklep masz skoro nie stac cie na uzyczenie swoim klientom Toalety... tragedia... Skoro tyle chetnych masz na sikanie, to moze otworz jakies eksluzywne toalety za oplata:)

Gość zawsze można wejść
z drzewkiem owocowym do sklepu lub z jakimś krzakiem i oddać na nie mocz

Gość Kurde beleale jaja haha
jakbysby byla w eksluzywnej restauracji to bys nie smiala sptyac o toalete... hahhaha ale glupol z Ciebie, na maxa czy to w eksluzywnej czy w normalnej restauracji wszedzie sa toalety i normalni ludzie z nich korzystaja.. Ty bys pewnie zrobila w majtki... obciach na maxa... w glowie sie nie miesci ze wlascicielka sklepu moze byc taka pusta, postukaj sie po glowie , echo Cie ogluszy!

Nagiej to ci nie pokaze, ale wczoraj wstawilam nogi I skrawek dupy. Tyle ci wystarczy? Dodam, ze jestem seksowna, sama sie slinie na swoj widok.

nie, chcę wszystko, napaliłam się

Hola hola kolezanko, a kto powiedzial, ze te bezwstydnice przyszedly cos kupic?? Otoz nie, chodzi o to, ze zamylaja, ze niby chca kupic, ale jak uda im sie zrobic siku to te dziwki nagle dziekuja, okazuje sie, ze za male, a jak mowie, ze jest wieksze to one ze nie bo nie ten kolor, ona by rozowe wolala, a ja jej mowie, ze jest I rozowa. Ta przytkalo, przyglada sie I mowi, ale nie , to nie ta dlugosc. I kto tu jest bezczelny? Ja czy te brudaski bez kasy?