Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koziolek na taborecie

apel do kobiet, ktore usilnie proboja oddac mocz w sklepach odziezowych

Polecane posty

Nie adrianna ryja Ci nie pokaze. Ktos ci daje palec a ty za lokiec ciongniesz. Albo bierzesz dupe I udziaki, albo nie masz nic. Taka z Ciebie wrozka jak z koziej dupy tromba.

Kurde bele tak ja wolalabym w majtki narobic niz blaznic sie przed kelnerami I prosic o wejscie do kibla. Jak Ty sobie w ogole wyobrazasz, ze w miejscu, w ktorym sie je oddaje sie mocz, albo kal? Nie wiem skond pochodzisz, ale jesli u ciebie w domu sa takie zwyczaje to wspolczuje.

Gość Kurde beleale jaja haha
hahahaha baba jak ty se to wyobrazasz , ze w restauracjach nie ma toalet?? skad ty sie urwalas, ze sredniowiecza czy co????

'"JakTy sobie w ogole wyobrazasz, ze w miejscu, w ktorym sie je oddaje sie mocz, albo kal? " haha, no na stolikach sie nie oddaje, do tego sa toalety moja droga:)

Gość hehehehahahahah
Koziolek na taborecie, wies to prezentujesz niestety tylko ty. Przyjedz sobie za granice, np. do Wlk. Brytanii to zabaczysz jak tutaj sie traktuje klientow. Klient nasz pan, a wiec i twoj takze. Tutaj nikt by nie robil afery o skorzystanie w toalety. No ale tylko polskie panie sprzedawczynie sa slynne z naburmuszonej miny, wiecznie niezadowolone i z pretensjami do calego swiata? Czy to tylko dlatego, ze pracujecie za najnizsza krajowa czy dlatego, ze nie macie wyksztalcenia? ;) Jak wchodze do polskich sklepow podczas moich corocznych urlopow, to mi sie flaki przerzucaja, jak widze te smutne, przygnebione ekspedientki. Strach sie takiej cos zapytac, np poprosic o pomoc w dobraniu czegos, bo paniusia zla, ze musiala wstac z krzeselka i przerwac rozwiazywanie krzyzowki.... ZENADA! Ekspedientki zastanowcie sie nad soba i bierzcie przyklad z Zachodu!

Z renesansu jestem pani mondralinska. Jeszcze sie nie spotkalam z czyms takim zeby w miejscu z jedzeniem udostempniali toalety... a nad morzem bylas?

Gość Koziołku, obraziłeś się ?
:(

babo bos jeszcze nigdy nie byla wsrod cywilozowanch ludzi siedzisz tylko w tym sklepie z lachami i obstawiasz drzwi z toaleta, hahaha

E na zachodzie to nieuki niedoksztalcone siedzo na zmywaku, ja to mam magistra to se moge tutej siedziec to raz. a dwa nie zsstanawialo cie dlaczego te polskie ekspedientki sa takie naburmuszone? Juz ci wymieniam . Dzis chcialam posiedziec na kafeterii, co zaczelam cos pisac to ciagle jakas baba wlazila. Nie trafil by Cie szlag? . Chca rozmiarow z kosmosu, to nie sklep dla puszystych, te to nie powinny sie z domu ruszac . Laza przed 18 I wiele wiele innych, nie nawidze tej pracy, nie rozumisz??? Noie nawidzeee!!!e

Nie, nie obrazilem sie.. Podlogie szorowalem. Kidmankach wymien choc jedno?

tera mysle ze to prowo, przeciez to jest niemozliwe zebys byla takim pustakiem??!!

Kolezanko licz sie ze slowami. Nie interesuje mnie co Ty sobie myslisz. Zegnaj stond

"zegnaj stond" a co to za slang?? na jakiej uczelni to opanowalas takie zwroty nic dziwnego ze dzisiaj pelnisz funkcje babci klozetowej...

Gość hehehehehahahahah
Koziolku, nie cen innych swoja miara. Ja pracuje w administarcjii, a nie przy jakichs lumpach :) W twojego magistra powatpiewam, poniewaz masz slownictwo jak z rynsztoka. Podejrzewam, ze jestes zwykla ekspedientka, tudziez praktykantka w podrzednym sklepiku odziezowym. ALe nie rozumiem marudzenia... skoro tak bardzo nie cierpisz tej pracy, to dlaczego nie odejdziesz? Przeciez nikt tam ciebie na sile nie trzyma, a kilentom sie pewnie ulzy, ze taka sekutnica jak ty juz nie bedzie tam stac ;)

Gość Koziołek bryknął teraz
do domu

Chwila czekajcie narodu, jade do domu, za 10 minut wroce I odpowiem na wypociny tej pani co tu sie tak przechwala I drwi z innych.

Gość koziołek na taborecie
Kidmanka podziwiam Twoje restauracje, niestety w moim mieście nawet mac donaldsa nie ma, a o reszcie nie będę wspominać, więc nie wiem jak to jest naprawdę. Może i w niektórych restauracjach są kible tylko, że ja ich nie zauważyłam. nie wiem i pewnie już nigdy się nie dowiem, gdyz mój dochód mnie powstrzymuje.

kurde belo gruba, a kto Ci powiedział, że ja jestem babcio klozetowo? nie umiesz czytać ze zrozumem. Jestem ekspedientką w ekskluzywnym butiku. wbij to do swojego mózgu zalanego zwojem tłuszczowym.

a co do uczelni to się chodziło do ogólniaka to się pare wzrotów zna. Acha u maturę opanowałam za pierwszym razem.

Kidmanka żegnaj stond to chodzi o to, żeby już sobie poszła ta wszechwiedząca administrantka. Czyli chodzi dokładnie o pożegnanie z tego miejsca.

Gość aadddaa
koziolek znam to i tez mnie to wkurwia, ja mówie że niem toalety i sama muszę wytrzymać do konca pracy :)

DO tej co ma nick hahahahahahaha: Słuchaj panno z najwyższego szczebla pracującą w burdelu na kasie. Co masz na myśli móiąc lumpy? jeśli mówisz o klientkach to ok, przyznaję Ci rację, ale jeśli chodzi Ci o odzież to się grubo mylisz, gdyż są to ciuchi z wyżeszj półki. To coś jakby porównał człowieka po zawodówce do tego z magistro. I nie jestem zwykłą ekspedientką jak widać, mam swoje zasady, których rządam, żeby przestrzegano w moim sklepie. I nie odejde, bo wolę mieć tysionc złotych niż kllepać biedę po dupie tak jak Ty.

aaddaa ale u nas nie rozumno, że tej toalety nie ma. Same szarpio za drżwi i nie ma, że nie, bo one muszą. Żeby to jeszcze coś kupiły za dobrą kasę to co innego, ale wyszczajo się i do widzenia sajo nara jak to mówio w portugalii.

Gość oj koziołku, koziołku
:D

Gość ciekawe tylko co Ty byś
zrobiła będąc w jakimś sklepie na zakupach i gdyby nagle zachciało Ci się siku:o