Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koziolek na taborecie

apel do kobiet, ktore usilnie proboja oddac mocz w sklepach odziezowych

Polecane posty

Gość hehehehehahahahah
Ty woilsz miec "tysionc" zlotych niz klepac biede tak jak ja??? Buahahah, nie mam wiecej pytan :D :D :D Jesli chcesz, to kupie ci bilet do mnie i zobaczysz jak u nas w Anglii sie traktuje klientow. Za te swoje marne "tysionc" zlotych to raczej na bilet nie zarobisz... :D

Gość koziołek na taborecie
tak sie skłąda, że ja o umiem trzymać mocz. jeszczee nigdy mi się nie zdażyło sikać w cudzym sklepie. A z resztą zawsze przed wyjściem z domu robie siku. a dla tych co nie umio się powstrzymać wludziach polecam allegro.

a co chcesz mnie pani angliczko nauczyć jak zmywać na czynia na zmywaku? hahah kobieto ja od takich rzeczy to mam zmywarke. pewnie nigdy nawet na oczy nie widziałas.

oj kidmanka nie życze nikomu użerać się z tymi maicurami co ja. Przychodzą i łażą i móią do mnie jakjieś głupoty, kiedy ja nie mam najmniejszej ochoty z nimi gadać.\Także apel do wzystkich bab którym się gemba nie zamyka: nie zagadujcie sprzedawców, bo oni takich jak wy dziennie obsługują tysionce. I to naprawdę nie jest dla nich zabawne.

Gość hehehehehahahahah
Ech, wiesniara i w dodatku mysli, ze jak ktos mieszka w Anglii to juz na pewno pracuje na zmywaku. Bo gowniara nie pomyslalby, ze ktos zdobyl wyksztalcenie i wyjezdza do porzadnej pracy... Praktykantko sklepowa, ciekawe co twoj boss powie na to co wypisujeszna temat swojej pracy? hmmm? Uwazaj, bo jeszcze stracisz te swoje zajebiste TYSIONC zlotych i co wtedy? Pod skrzydelka mamusi? :D :D Ahahah jak ja lubie takie puste nastolatki :D

Gość to niech nie wyrzucają
tych puszek po piwie, co wcześniej opróżniły , tylko niech trzymaja je na mocz .

Widzę hehehehehe, że ty to tylko łazisz po sklepach i szukasz miejsca gdzie by tu mocz spuścic. Bezwstydne dziewuszysko.

Gość hehehehehahahahah
Koziolku na taborecie, czy jak ci tam Naucz sie porzadnie pisac. Az sie dziwie, ze takich tumanow zatrudniaja na stanowisko sprzedawcy. Bo nawet sprzedawca musi miec chociaz zawodowke ukonczona. A ty z ty swoim slownictwem/pisownia wzbudzasz we mnie politowanie. Wroc sie do szkoly i zaczerpnij edukacji dziewczynko! :D

uwielbiam kiedy gruby i duży sprzęt mojego junaka delikatnie przebija sie przz mój wypełniony po brzegi króliczą spermą i resztkami przedwczorajszej margarity żąłądek i dociera do przełyku, po czym wytryska pożółkłym jadem przez otwory nosowe. Dlatego nigdy nie zejde pod spód, never ever

Gość ja tam się własnie wstydzę
i sikam po kryjomu we sklepie :D

Kidmanka wygienta od przepracowania. No patrz ty na to niżej jak tu cwaniakuje. A co hehehehehehehe poskarżysz sie mojemu szefowi?proszę bardzo. CZekam na ten dzień od wielu lat. pójde na kuroniówkę jak mnie zwolni. Walczę o to od dawna. A co do Twojego wykrztałcenia wykrztałciucho to gdyby faktycznie tak było to teraz byś nie siedziała w anglii (bo tam wyjeżdzajo nieroby i bezmózgi i bezmaturalne półgówki) tylko tutej w POlsce pracowałąbyś w zawodzie i zbijała fortunę. Ale widać takie wykształcenie.

Nie wiadomo czy one taki spust mają po puszkach czy zwieracze im już nie trzymają. A Ty wstydzioszko gdzie dokładnie sikasz? i robisz to do toalety czy w ciuchi?

co wieczór razem z moim bratem robię kupę na balkonie bloku w którym mieszkamy po czym rzucamy nią w niedowidzącego dozorcę pana Władka :)

moja "elokwencja" oraz "ynteligencja" spowodowana jest tym ponieważ jak żem była mała to mama zamykała mnie w lodówce marki "silesia" puszczając w kółko kolędy Talibańskie 😭 :( :classic_cool:

Tak koziołku wyżej, a tata przykładał mnie do piersi.

Tylko al bandi może wiedzieć co ja czuje.

mój idol, on najlepiej wie co to so maciury grube

serialz życia wziety. Identycznie jak u mnie, identycznie.

bandi był dobry, wzór godny naśladowania.

Gość gość
up