Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vrtf

jakie bolerko

Polecane posty

Gość vrtf

Witam mam ogromny problem z bolerkiem do swojej sukienki otoz moim kompleksem sa ramiona sa po prosty duze, grube nieladne, i za wszelka cene chcialabym je ukryc mam dosc nuetypowa budowe ciala jak atleta waskie dosc biodra brzuszek i szerokie duze ramiona, moja sukienka bedzie model fs 522 ze strony http://www.morie-stylee.pl/index.php/suknie-z-kolekcji-fokus.html a do tego mam w zamiarze kupic to bolerko http://m.allegro.pl/przedmiot,bolerko-koronkowe-z-koralikami-nowy-wzor-bielecru,2539891816.html uprzedzam od razu ze uparlam sie na koronkowe wlasnie i problem jesr w tym czy tak koronka przy wykonczeniu nie bedzie sie gryzc z gora sukienki... HELP??? j

Gość muffins_
bedzie sie gryzlo a sukienka jak dla osoby o duzych ramionach FATALNA

Gość muffins_
fs536 byłaby idealna przepiekna sukienka

Do swojej budowy wybrałaś fatalny krój sukienki - idealnie podkreśli to, co akurat chcesz zamaskować. Bolerko, żeby zakryło masywne ramiona powinno sięgać poniżej biustu, co w przypadku tej sukienki odpada. Krótsze uwypukli twój mankament. Jeżeli jeszcze możesz zmień sukienkę. Może 532, 505... Przy swojej budowie musisz unikać podkreślania górnych partii ciała. Rozkloszowany dół nieco zrównoważy szerokie ramiona, a szerokie ramiączka nieco optycznie je zwężą.

Gość 1mijo3
udało Ci sie cos dobrac do sukienki? bo jet ona moim marzeniem i nie wiem czy znajde cos do zalozenia w stylu bolerko itp?moze jakies zdjecia jak wygladalas?