Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet. tAKI

Dla kobiet porzadny facet= nudny facet?

Polecane posty

Gość bury kot
No jasne, że to prowo.

Gość buquile
Dlatego facet ma się oświadczać, bo prawdziwego mężczynę charakteryzuje inicjatywa.

Gość facet. tAKI
"nie ma zadnych podatw do tego, by faceci musieli podrywac kobiety" nie ma zadnych jesli jest takie przyejmne, to dlaczego kobiety tego nie robia?

Gość facet. tAKI
Dlatego facet ma się oświadczać, bo prawdziwego mężczynę charakteryzuje inicjatywa. a co charakteruzyje prawidziwa kobiete? biernosc?

Gość Dasertyn
jesteś za równouprawnieniem, a dajesz im pierwszeństwo w podrywaniu. Gdzie tu logika?

Gość facet. tAKI
Dasertyn mysl, to nie boli

Gość uladana
Co za irytujący, zadufany w sobie typ. Możesz mieć i sto doktoratów, ale po co ci one, skoro pewnie nie potrafisz poprowadzić normalnej, interesującej rozmowy, z osobą, która nie jest specjalistą w twojej dziedzinie. W dodatku wbiłeś sobie do łba to magiczne słowo "równouprawnienie" i powtarzasz je non stop chociaż każdy ci tu kładzie, że opowiadasz największe bzdury na świecie, a ty dalej swoje. Myślę więc, że nie jesteś taki inteligentny za jakiego się uważasz. Chcesz siedzieć i czekać na gotowe to czekaj sobie dalej, ale oszczędź nam swoich nędznych wywodów i płacz do poduszki, a nie na forum. A poza tym to bardzo mądra wypowiedź tu padła: "Konserwatywne poglądy godzą się Ci z całkowitym równouprawnieniem? Bo mi nie bardzo. Zresztą co znaczy całkowite równouprawnienie? Że jedno dziecko urodzi dziewczyna, a drugie Ty? Ona pierwsza, bo ma pierwszeństwo jako dziewczyna." Przeczytaj jeszcze raz i przemyśl to sobie.

Gość facet. tAKI
Konserwatywne poglądy godzą się Ci z całkowitym równouprawnieniem? radze sie zapoznac z pojecie konserwatyzmu, oraz przede wszystkim jego odmianami jestem konserwatywnym liberalem

Gość facet. tAKI
Możesz mieć i sto doktoratów, ale po co ci one, skoro pewnie nie potrafisz poprowadzić normalnej, interesującej rozmowy, z osobą, która nie jest specjalistą w twojej dziedzinie. dobry zarcik hehe

Gość gdyby kobiety tak się nie
puszczały byle facet fizycznie atrakcyjny to podrywanie miało by sens

Gość Dasertyn
"racja, ale ze kobiety maja pierwszenstwo to czekam na podryw" To są Twoje słowa, jak ma się dawanie pierwszeństwa do równouprawnienia - myśl, to nie boli.

Gość lolaaaaaa
To odnieś się proszę, do całości mojej wypowiedzi i powiedz, czy pełne równouprawnienie ma polegać na tym, że chłop rodzi jedno dziecko, kobieta drugie, a potem na przykład oboje idą robić w kopalni, żeby zarabiać lepiej? Co to jest całkowite równouprawnienie? Czy może całkowite równourpawnienie ogranicza się do podrywu?

Gość facet. tAKI
Dasertyn pisalem juz cos o tym, pocztaj dokladnie mala podpowiedz - slowo rekompensata

Gość facet. tAKI
lolaaaaaa Napislaem juz o tym. Chlop nie moze urodzic dziecko, tak samo jak kobieta nie moze miec penisa. Mowimy o rownouprawnieniu do granic natury,

Gość lolaaaaaa
A więc równouprawnienie ma granice? I ja nie mogę iść do kopalni? Hmm. To co to za równouprawnienie całkowite?

Gość facet. tAKI
lolaaaaaa ehhh, kobieto mysl... zalamujesz nie Rownuprawnienie tam gdzie to fizycznie, naturalnie jest mozliwe!

Gość facet. tAKI
mozesz isc do kopalni, nawet powiinnas isc

Gość lolaaaaaa
Jasne, mogę iść zwiedzić kopalnie i powiem ci, że nie raz byłam. Ale podania do pracy nie chcą rozpatrzyć. Jak myślisz czemu?

Gość Ahaa;>
Hmmm... przykro mi ale ktoś musi cię uświadomić. Jesteś 'mameją' !! To dziewczyna chce czuć się adorowana. Dlaczego to Ty masz podrywać dziewczyne, a nie dziewczyna ciebie?? proste- dziewczyna zawsze sobie kogoś znajdzie, po prostu da się poderwać innemu;>

Gość facet. tAKI
lolaaaaaa trudno zeby rozpatrzyli cos czego nie dostali

Gość lolaaaaaa
A ty wiesz, że nie dostali? Niestety, w moim mieście kobiet do pracy na dole nie zatrudniają, uwierz na słowo. A jest tu bardzo dobrze prosperująca kopalnia i wysokie zarobki w tejże.

Gość facet. tAKI
Dlaczego to Ty masz podrywać dziewczyne, a nie dziewczyna ciebie?? proste- dziewczyna zawsze sobie kogoś znajdzie, po prostu da się poderwać innemu;> to efekt braku rownpuprawnienia. trzeba z tym walczyc, nie moze byc tak ze jakas strona jest dyskryminowana, w tym przypadku faceci

Gość Dasertyn
Pitolisz farmazony o równouprawnieniu, a tak naprawdę to boisz się tego, że kobieta może Cię odrzucić, co już wiele razy się zdarzało, a Twoje przerośnięte ego nie może tego udźwignąć. Masz tak wysokie mniemanie o sobie, że nijak nie możesz pojąć dlaczego takiego super faceta jak Ty nie chce żadna kobieta.

Gość facet. tAKI
Niestety, w moim mieście kobiet do pracy na dole nie zatrudniają, uwierz na słowo na slowo to nie wierze, dowody prosze

Gość facet. tAKI
Dasertyn twoj tekst ma tyle wspolnego z prawda co demokracja ludowa z demokracja

Gość Dasertyn
To jaka jest prawda geniuszu?

Gość facet. tAKI
prawda ma walor prawdziwosci

Gość lolaaaaaa
Nie zależy mi żeby cię przekonać czy coś udowodnić. Masz takie poglądy, że rozmowa do rana by ich nie wyprostowała. Jesteś pewnie z tych, co patrzą na mocującą się z walizą kobietą i z uśmiechem myślą - chciały równouprawnienia, to mają, choćby się zesrała, to jej nie pomogę. Kobiety cię nie lubią, bo ty nie lubisz kobiet, ot co.

Gość facet. tAKI
esteś pewnie z tych, co patrzą na mocującą się z walizą kobietą i z uśmiechem myślą - chciały równouprawnienia, to mają, choćby się zesrała, to jej nie pomogę nie myl rownouprawnienie z chamstwem, brakiem kultury moge pomoc kobiecie dzwiagac ciezka walizke, bo kobieta ma mniej sily ale nie widze powodow dlaczeo to facet ma podrywac kobiete(bo co, jest inteligentniejszy?) albo ze to facet ma sie oswiadczac kobiecie

Gość lolaaaaaa
Jeśli kobiety mają mniej siły, to dlaczego przed chwilą wysyłałeś mnie do pracy w kopalni?