Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet. tAKI

Dla kobiet porzadny facet= nudny facet?

Polecane posty

Gość facet. tAKI
eśli kobiety mają mniej siły, to dlaczego przed chwilą wysyłałeś mnie do pracy w kopalni? a co to przeszkadza? przeciez nikt im nie kaze wydobywac tyle kg surowca co mezczyzni

Gość Zastanówcie się wszyscy
po co miało być to równo uprawnienie.

Gość lolaaaaaa
Sęk w tym, że kobiet nie przyjmują w ogóle. Nie ma górniczek. Nie przyjmują też kobiet na platformy wiertnicze i w wielu innych miejscach, gdzie można zarobić ładny pieniądz - bo kobiety są za słabe fizycznie.

Gość facet. tAKI
kobiety sa za slabe fizycznie i intelektualnie

Gość Wielki Elektronik
no to jest wtedy dyskryminacja a mnie zastanawia co innego, dlaczego kobiety chcą aby faceci sprzątali w mieszkaniu czy też gotowali lub robili pranie a jeśli przychodzi do zrobienia jakiegoś małego remontu w mieszkaniu to one nie chcą go robić tylko żeby facet to zrobił?

Gość lolaaaaaa
Tak, intelekt jest bardzo potrzebny w kopalni na przodku albo budowlańcowi na placu... Widzisz, wychodzą powoli twoje prawdziwe poglądy. Tylko jeśli uważasz kobiety za słabsze nie tylko fizycznie, ale i intelektualnie, to czemu tak krzyczysz o tym równourpawnieniu? Jeśli uważasz, że są słabsze i głupsze, to logicznym byłoby je albo wspomóc, albo jeszcze bardziej pognębić i wykorzystać, co czyniono przez wieki. A nie równo uprawniać. Jesteś nielogiczny.

Gość 67523632
Wielki Elektronik no to jest wtedy dyskryminacja a mnie zastanawia co innego, dlaczego kobiety chcą aby faceci sprzątali w mieszkaniu czy też gotowali lub robili pranie a jeśli przychodzi do zrobienia jakiegoś małego remontu w mieszkaniu to one nie chcą go robić tylko żeby facet to zrobił? Zauważ, że tak wydziwiają dzisiejsze kobiety. A dzisiejsze kobiety są po prostu leniwe i wszystko zganiają na innych.

Gość facet. tAKI
ja nie uwazzam kobiety za slabsze fiz i intelektualnie, ja tylko pisze o faktach

Gość lolaaaaaa
Jeśli nie uważasz ich za słabsze fizycznie, to czemu piszesz, że pomógłbyś kobiecie taszczyć, walizkę, bo kobiety są słabsze fizycznie? Brak logiki. Młody jesteś, chyba nie przemyślałeś jeszcze wszystkiego do końca.

Gość facet. tAKI
Tylko jeśli uważasz kobiety za słabsze nie tylko fizycznie, ale i intelektualnie, to czemu tak krzyczysz o tym równourpawnieniu? bo to nie oznacza, ze jako ludzie, sa gorsze, maja miec takie sama prawa i obowiazki

Gość facet. tAKI
lolaaaaaa ehhhh kobiety sa slabsze fizycznie,to nie jest moje uwazanie, tylko fakt! Nie to ze jakt ak uwazam, tak po prostu jest!

Gość lolaaaaaa
Pokaż mi zatem badania, zgodnie z którymi przeciętna kobieta jest głupsza od przeciętnego faceta. Wiem, oczywiście, że więcej jest geniuszów wśród mężczyzn (zakompleksieni faceci nie pozwalają ani na sekundę o tym zapomnieć), ale nie interesują mnie wyjątki, nie interesują mnie laureaci Nagrody Nobla. Przeciętny gość wzięty z ulicy i przeciętna kobieta. Udowodnij, że mądrzejszy jest zawsze facet.

Gość Czerwonaaa Różaaa
Po przeczytaniu Twojej pierwszej wypowiedzi pomyslałam sobie, że jesteś takim typem faceta, jakiego poszukuję. Porządny, poukładany, spokojny, dojrzały, dążący do czegoś i jeszcze do tego wierzący. Niestety czytając dalsze posty mam o Tobie trochę inne zdanie. Otóz jesteś zbyt zadufany w sobie i nie rozumiesz, że to mężczyzna ma pokazywać kobiecie, że mu na niej zależy, że to on ma się starac bardziej niz ona. I tutaj nawet nie chodzi o to całe równouprawnienie, ale o pewne zachowania, które są naturalnie przypisane kazdej z płci. :)

Gość bvmnvbm
Jak widzisz z wyżej wypowiedzi Facet ma się starać, robić kobieta nic nie ma robić wystarczy, że istnieje.

Gość Czerwonaaa Różaaa
@bvmnvbm: Nie tak interpretowałabym swoją wypowiedź. Miałam na mysli to, że autor tematu uwazając, że to kobieta ma się starac na równi z męzczyzną, jest w błędzie. A dlaczego? Dlatego, że to po prostu jest nienaturalne, żeby kobieta zabiegała o względy męzczyzny bardziej niż mezczyzna o wzgledy kobiety. Kobieta również ma pokazywać to, ze jej zalezy, ale nie być w tym na równi lub wyzej niż facet. Podsumowując: obie strony mają o siebie zabiegać, jednak facet powinien wieść w tym prym, a na pewno facet prawdziwy, mający w sobie zakorzeniony obraz kobiety, która jest damą jego serca. :)

Gość facet. tAKI
Podsumowując: obie strony mają o siebie zabiegać, jednak facet powinien wieść w tym prym, a na pewno facet prawdziwy, mający w sobie zakorzeniony obraz kobiety, która jest damą jego serca. Niby dlaczego to facet ma bardziej zabiegac o kobiete, niz kobieta o faceta? Dlaczego? Na jakiej podstawie tak sadzisz? slucham

Gość 22 lata czuje koniec swiata
mój były facet taki był.. kujon, do przesady porządny, zakochany, zapatrzony we mnie, NUDNY, beznadziejny... bez fantazji, bez spontana, zero kreatywności, a ja kocham w facetach to szaleństwo, testosteron, siłe, odwage, pewność siebie, charyzmę, ich zamiłowanie do sportów, wytrwałość.. facet nie ma być kurą domową i pipą, tylko ma być MĘŻCZYZNĄ. gdy poznaje niegrzecznego faceta, który wiem, że np. jara trawke, imprezuje, mial jakies male konflikty z prawem, jezdzi na motorze, trenuje sztuki walki, trenuje pływanie i koszykówke, ogólnie jest wysoki silny i jest sportowcem, do tego zawsze dopina swego, nie poddaje sie, ma wielu kumpli, z ktorymi spędza czas, ma też różne hobby i zainteresowania to jestem podniecona na samą mysl, ze powiedział mi "cześć". :D taka prawda - nudny kujon nie wzbudza ŻADNYCH emocji... a z takim wariatem wiem, że coś się bedzie działo, że poruszy moje uczucia! da mi namiętność, nieprzewidywalność, NIEPEWNOŚĆ(kocham niepewność w relacjach z facetami, to delikatne niedopowiedzenie i odrobinę tajemnicy), albo złamie mi serce, co również w moim odczuciu jest czymś pozytywniejszym niż bycie z nudziarzem. :) chodzi o samo odczuwanie emocji, dowolnych.. taki rodzaj uzależnienia. Najsilniej na kobiety działają te bodźce erotyczne np. dotyk, lub gorące rozmowy na temat seksu.. na pewno ta tematyka gdy zostanie poruszona daje im do myślenia nawet gdy faceta nie ma w pobliżu.

Gość facet. tAKI
lolaaaaaa wsrod facetow jest wiecej geniuszy, bardzo inteligetnych osob i debili, Wsrod kobiet dominuje przecietnosc, a przecietnosc, takze pod wzgledem intelektualnym, to najgorsze co moze byc

Gość facet. tAKI
22 lata czuje koniec swiata wiem wiem, dla was kobiet najwazniejsze sa emocje, dlatego wolicie damskiego boksera niz porzadnego faceta, takie juz jestescie co zrobic by kobieta nie chciala odejsc od faceta? od cxzasu do czasu trzeba ja bic, wtedy ma emocje, czuje sie niepewnie i jest zaptrzona w faceta

Gość facet. tAKI
chodzi o samo odczuwanie emocji, dowolnych.. taki rodzaj uzależnienia. tak, tak dlatego lepiej kobiete bic, ponizac, bo wtedy ona odczuwa emocje, ma to co tak lubi

Gość dghsdhgsdfhsdfhgsfgd
autorze ,masz dopiero 23 lata, trudno jest nazwac cie facetem, w tych czasach to jeszcze sikiem jestes a te panny co wyrywasz to siksy ,pomimo ze moze w twoim wieku sa, jestes za powazny dla takich siks, oto cala tajemnica

Gość facet. tAKI
Otóz jesteś zbyt zadufany w sobie i nie rozumiesz, że to mężczyzna ma pokazywać kobiecie, że mu na niej zależy, że to on ma się starac bardziej niz ona. Dlaczego to on ma sie bardziej starac niz ona? Dlaczego? Pytam sie dlaczego? Dlaczego o cos co wieksza korzysc przynosi kobietom, facet ma sie bardziej starac niz kobieta?

Gość 22 lata czuje koniec swiata
facet, nie badz idiotą. ;) opisany przeze mnie, nawet porywczy typ ma HONOR i nigdy nie uderzyłby kobiety :o opisuje tu mężczyzne, którego znam, lat 24 :D wysportowana sylwetka i silny charakter nie oznaczają, że facet bije kobiete.. czasem spuści łomot komuś kto mu podpadnie, ale bez przesady. :D ten urzekł mnie ogromną odwagą, spontanicznością, nieprzewidywalnością i tym, że jest taki uparty... :D 100000000000000% faceta po prostu. :) nieskomplikowany hedonista. :D

Gość Czerwonaaa Różaaa
Na jakiej podstawie tak sądzę? Podstawą mojego,właśnie takiego myslenia jest natura i fakt, że pewne zachowania, które przynależą do mężczyzn i inne, które należa do kobiet nie powinny ulegać zmianom. Nawet jeśli bierzemy pod uwagę równouprawnienie, to nie mozemy go przekładać na wszystkie sfery ludzkiej aktywności, bo to po prostu w niektórych przypadkach byłoby smieszne. I jest smieszne w tym przypadku, który Ty uwazasz za oczywisty. Nie można we wszystkim zrównać płci. Są one odmienne i nigdy nie będą identyczne. W tym własnie tkwi ich piękno, w tym przejawia się kobiecosc i męskość, w tej rózności własnie.

Gość facet. tAKI
22 lata czuje koniec swiata ja tylko odnosze sie do tego co napisalas konflitkty z prawem, trawka widze w jakich facetach gustuje, powinien cie jescze lac, to bys nie mogla narzekac na brak emocjji, dobrze ze napisalas co potrzebuje kobiety, faceci chetnie to zastosuja teraz mozesz wybrac, chcesz dostac gola reka czy moze jakism przedmiotem?

Gość facet. tAKI
Czerwonaaa Różaaa nie odpowiedzalas na moje pytanie na jakiej podstawie uwazasz ze facet ma sie starac bardziej niz kobieta? natura tak kaze? gdzie...?

Gość facet. tAKI
Nie można we wszystkim zrównać płci. Są one odmienne i nigdy nie będą identyczne. W tym własnie tkwi ich piękno, w tym przejawia się kobiecosc i męskość, w tej rózności własnie ale ja tego nie chce.... ja sie tylko pytam na jakiej podstawie sadzisz ze to facet ma sie bardziej starac o kobiete niz kobieta o faceta/

Gość Czerwonaaa Różaaa
Nie generalizuj kobiet pisząc, że kazdej chodzi tylko o emocje, że kobietę mozna zatrzymac przy sobie BIJĄC JĄ! Tak nie jest! Np. ja szukam mężczyzny takiego, jak w pierwszym poscie przedstawiasz się Ty, przy którym będę czuć stabilizację, spokój. Który będzie odpowiedzialny, dojrzały, wartościowy. Prawdą jest, że duzej liczbie dziewczyn w moim wieku (20 lat) imponują męzczyzni silni, ogolnie mówiąc zbyt męscy. Jednak nie jest to regułą!

Gość lolaaaaaa
To ja ci odpowiem: normalny facet ma frajdę z podrywania kobiet. I to go pcha do tego. Natura go pcha. Jak widzi atrakcyjną dla siebie kobietę, chce ją zdobyć. A co do intelektu, to zgadza się, wśród mężczyzn jest więcej geniuszów i debili, ale przeciętny facet wzięty z ulicy ma tyle wspólnego np z Einsteinem co ja ze Skłodowską. I mówiłam, że nie interesują mnie skrajne przypadki.

Gość facet. tAKI
Nie generalizuj kobiet pisząc, że kazdej chodzi tylko o emocje, że kobietę mozna zatrzymac przy sobie BIJĄC JĄ! Tak nie jest! Nie generalizuje, tylko pisze o faktach. Kobiety sie roznia od facetwo, kobiety sa bardzo emocjanalne, wasz swiatr to swiat emocji, dlatego trzeba tych emocji wam dostarczas. Jakichkolwiek emocji, najlepiej silnych. Dlatego bicie kobietyy to swietny sposo b na zatrzymanie kobiety, potwierdzone