Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet. tAKI

Dla kobiet porzadny facet= nudny facet?

Polecane posty

Gość dissolved girl
"Możesz nie podrywać kobiet i oczekiwać, że to one mają robić, tylko że nie mają obowiązku i mogą mieć wyj**ane na twoje oczekiwania, tak jak ty masz wyj**ane na pewne oczekiwania płci odmiennej." Dokładnie tak. A poza tym, autorze tematu, jesteś strasznie niedojrzały z tą swoją roszczeniową postawą wobec świata. No, ale młodziak jesteś, może ci przejdzie :)

Gość kolego taka prawda
facet. tAKI pogódź się z tym, że nie chcemy porządnego mężczyznę i tyle.

Gość facet. tAKI
The Chubby Gal Zawsze sie znajdzie odpowiednia flilozofia do braku odwagi. Stchorzylas. Ale czego sie mozna spodziewac po kobietach jak to mowia, pies ktory duzo szczeka nie gryzie

Gość bkebvjeasssssssssssss
pogodz sie z tym, ze nie jestes interesujacym kandydatem na partnera. pewnie typ profesorka z teczka, skarpety do kolan i sandaly, dzwoniacy do swojej mamusi z pytaniem "mam kupic majtki czarne czy zielone mamusiu". haha :D

Gość facet. tAKI
faaaahj ok, w takim razie, niech kobiety beda kurami domowymi i niech nie pracuja zawowow, bo przeciez to nie podlega rownouprawnienbiu

Gość facet. tAKI
pogodz sie z tym, ze nie jestes interesujacym kandydatem na partnera. pewnie typ profesorka z teczka, skarpety do kolan i sandaly, dzwoniacy do swojej mamusi z pytaniem "mam kupic majtki czarne czy zielone mamusiu". haha pisz wiecej, fajnie sie oszmieasz, no dawaj, pokaz wiecej swojej glupoty, czekam

I dalej sobie wmawiaj, ze jestes taki wspanialy i cudowny, a kobiety sa zle. Dobra wymowka :) Popracuj nad soba lepiej.

Gość facet. tAKI
facet. tAKI pogódź się z tym, że nie chcemy porządnego mężczyznę i tyle. ja to wiem, to duzo mowi o kobietach

facet. tAKI, zaczynasz mnie irytować! ja stchórzyłam?? przecież nie spotykasz się z nieznajomymi kobietami. a tak swoją drogą to jak one mają Cię podrywać skoro Ty się z nimi i tak nie spotkasz??!? zamknięty krąg. może lepiej zastanów się czego Ty tak naprawdę chcesz. chyba sam nie wiesz..

to ty sie osmieszasz i to ewidentnie :D Facet dorosly, a taki burak hehe. Twoje mniemanie o sobie odstraszy kazda kobiete, zyj z mamusia do konca :D

Gość facet. tAKI
dalej sobie wmawiaj, ze jestes taki wspanialy i cudowny, a kobiety sa zle. nigdzie nie pisalem ze jestem cudownty itd zalecam nauke czytania ze zrozuieniem

Gość facet. tAKI
The Chubby Gal oczywiscie ze ty stchorzylas mialas cos udowodnic, a teraz mowisz ze uciekasz, to jrst tchorzostow a i wiecej mysl, bys wylapywala sarkazm

Gość faaaahj
Równouprawnienie to nie nakaz pracy dla kobiet, i obowiązek dla mężczyzn udzielania się w pracach domowych.

Gość arkadeasa
Facet napisal prawde o kobietach i teraz banda bab sie na niego rzucila, wszystkie na jednego. Jakie to typowe dla kobiet

już mówiłam, żeby Ci coś udowodnić musiałbyś się ze mną spotkać. czytaj ze zrozumieniem. a swoje złośliwości, uszczypliwości i cenne uwagi zachowaj dla siebie. wrzucasz wszystkich do 'jednego wora'. ciągle oceniasz - jak gdybyś był bez skazy. i to chyba wszystko wyjaśnia.

Gość facet. tAKI
oceniam bo mam takie prawo, nawet jesli mam wady, wady ma kazdy,

Gość dissolved girl
"Facet napisal prawde o kobietach i teraz banda bab sie na niego rzucila, wszystkie na jednego. Jakie to typowe dla kobiet" Ojeeej... złeee kobiety... Niech następnym razem kolegów przyprowadzi, żeby nie był taki osamotniony biedaczek :)

Gość arkadeasa
dissolved girl mocne jestescie w kupie, latwo najezdzac w kupie na jednego faceta.... jak by przyszlo do rywlizacji jeden na jeden to nagle wszystkie kobiety by pouciekaly

Gość facet. tAKI
już mówiłam, żeby Ci coś udowodnić musiałbyś się ze mną spotkać. po co spotkac? by kogos przekonac intelektualnie trzeba sie spotkac? ciekawe...

Gość faaaahj
"Facet napisal prawde o kobietach i teraz banda bab sie na niego rzucila, wszystkie na jednego. Jakie to typowe dla kobiet" Jestem facetem i tych prawd, a właściwie prawidłowości w zachowaniach kobiet jest tylko trochę, reszta to tylko bełkot.

nie - do oceny nie masz prawa, jak już to do własnego zdania. i jeśli tchórzę wg Ciebie to tchórzę - skoro tak uważasz. mi to nie przeszkadza. po prostu uważam, że i tak 'nie dotrę do Ciebie'. za bardzo jesteś zamknięty vel 'zafiksowany'. dobrego dnia!

To ja mam propozyjcje. Skoro wg was kobiety sa takie zle, to zmiencie orientacje, na facetów- przeciez sa tacy idealni :D

Gość facet. tAKI
nie - do oceny nie masz prawa, jak już to do własnego zdania. wlasne zdanie to tez ocena, mam prawo do oceny

Gość facet. tAKI
To ja mam propozyjcje. Skoro wg was kobiety sa takie zle, to zmiencie orientacje, na facetów- przeciez sa tacy idealni a to trzeba zmieniac orientacje? mozna sobie zyc samemu, niesmowite ogranicznie z was wychodzi

Gość facet. tAKI
po prostu uważam, że i tak 'nie dotrę do Ciebie' ladnie tlumaczysz swoje tchorzostwo, tylko po co byly te szumne zapowiedzi i przekonywaniu mnie itd.....

"Facet napisal prawde o kobietach i teraz banda bab sie na niego rzucila, wszystkie na jednego. Jakie to typowe dla kobiet" ojej biedulek, wzruszylam sie :D

"a to trzeba zmieniac orientacje? mozna sobie zyc samemu, niesmowite ogranicznie z was wychodzi" to po co szukasz kobiety?

Gość dissolved girl
arkadeasa - ojej, to straszne po prostu. Jakie te baby są paskudne! Na stos z nimi! ...co nie zmienia faktu, że jedyną osobą w tym temacie, która ma problem jest jego autor :)

facet. tAKI, poczytaj sobie o komunikatach typu ja - później wypowiadaj się w kwestii oceny. przestaję odbijać już tą piłeczkę. myślę, że Twoje wywody tu same pokazują dlaczego nie masz kobiety i/lub żadna Cię nie chce. pozdrawiam!

Gość arkadeasa
co nie zmienia faktu, że jedyną osobą w tym temacie, która ma problem jest jego autor napisala kobieta... ktora zawsze jest niewinna, a winny zawsze jest facetm nie wiesz jak zalosna jestes