Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet. tAKI

Dla kobiet porzadny facet= nudny facet?

Polecane posty

Gość poborca
"dissolved girl" Daj sobie spokój z tym debilem

Gość facet. tAKI
Ty jestes takim tchorzem jakich malo, bo zamiast pojsc babke poderwac to siedzisz na kafe i wyglaszasz swojej madrosci. dlaczego to ja mam podrywac? mamy rownouprawnienie, nie cche ograniczac kobiet...

Gość bkebvjeasssssssssssss
W realu pewnie jestes posmiewiskiem wszystkich rowiesnikow. Zapewne typowy koziol ofiarny, co zawsze na przerwach czyta ksiazki w kacie haha :D Pamietam takich, wszyscy sie z nich smialismy, a gdy ktos ich zaczepil nawet nie umieli slowa pisnac, tchorze !!! :S

Nie zrobisz tego bo jestes tchorzem i boisz sie odrzucenia (co jest pewne).

W realu sie z toba spotkac to bys pewnie w gacie narobil ze strachu :D tchorzu!

Gość facet. tAKI
bkebvjeasssssssssssss tchorzem to jestes ty, co pokazuejsz kazdym wpisem hahaha

Ja? Ja mam wspanialy zwiazek, udane zycie :) Nie mam sie czego bac. A ty co desperacie robisz? Zalisz sie na forum, to dopiero tchorzostwo haha :D

jestesmy tchórzami bo nie zabawiamy kobiet rozmowa i nie głaszczemy ich ego :classic_cool: ach ta kobieca gadka byle by zgnoić jakiegoś samca za niepowodzenie w swoim zyciu:D

Gość coś mi się wydaje, że
facet. tAKI cierpi na: PSYCHOZĘ. definicja: Psychoza (gr. psyche dusza i osis szaleństwo) zaburzenie psychiczne definiowane w psychiatrii jako stan umysłu, w którym doznaje się silnych zakłóceń w percepcji (postrzeganiu) rzeczywistości. Osoby, które doznają stanu psychozy, doświadczają zaburzeń świadomości, spostrzegania, a ich sposób myślenia ulega zwykle całkowitej dezorganizacji. Osoba znajdująca się w stanie psychozy ma przekonanie o realności swoich przeżyć i wydaje się jej, że funkcjonuje normalnie. Istotą psychozy jest brak krytycyzmu wobec własnych, nieprawidłowych spostrzeżeń i osądów, przy czym należy tu rozróżnić psychozy z prawidłowo zachowaną świadomością, od psychoz z towarzyszącymi zaburzeniami świadomości. źródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Psychoza szkoda cokolwiek tłumaczyć, bo i tak nie dotrze. normalny facet zrozumiałby, a nie w kółko powtarzał to samo.

W poniedzialek w pracy przeczytam moim kolezankom twoje opis i wpisy, razem sie posmiejemy :D Haha niech zobacza jaki desperat pisal to :D

sosss o przyszedl nastepny "ideal" haha. Jakie niepowodzenia? Ja mam udane zycie i nie musze zakladac tematow na kafe, ze nie moge znalezc partnera.

Gość dissolved girl
Tak się odgrażasz tym realem, a przecież ludzie z którymi piszesz mogą być tysiące km od ciebie...

Gość facet. tAKI
W poniedzialek w pracy przeczytam moim kolezankom twoje opis i wpisy, razem sie posmiejemy smiejcie sie smiejscie, z wlasnej glupoty

autorze zmien nick na "cycus mamusi" :D

wiec ciesz sie i raduj ze nie masz takiego problemu dziekuj bogu ze masz powodzenie i tak ci sie ułozyło w zyciu .... ty nie potrzebujesz pomocy wsparcia a moze ktos inny potrzebuje ... kazdy inaczej jest wychowany i ma wpojone inne nawyki :)

Gość facet. tAKI
dissolved girl ale tez moga byc pare km ode mnie... ja sie nie boje dyskusji w realu, jeden na jeden, ale tego nie mozna powiedziec o was mocni jestescie w kupie, w neccie banda na jednego to jest latwo.. ale spotkac sie to juz nie ma chetnych, jestescie tchorzami

"smiejcie sie smiejscie, z wlasnej glupoty" tylko tyle masz do powiedzenia? uuu słabiutko :D chyba sie wypaliles juz w tym temacie :D zaloz nowy "kobiety sa takie zle i okrutne".

Najwiekszym tchorzem to ty tu jestes i posmiewiskiem w dodatku :D

Gość dissolved girl
To napisz skąd jesteś, może akurat :>

Gość facet. tAKI
Najwiekszym tchorzem to ty tu jestes i posmiewiskiem w dodatk nie od dzis wiadomo ze glupich jest wiecej niz madrych

sossss a nie wydaje ci sie dziwne, ze skoro autor naskakuje na kazda kobiete tutaj to chyba jest z nim cos nie tak? Moze powinien problemu w sobie poszukac? Caly swiat jest zly, a on jeden wspanialy? zart chyba.

Gość facet. tAKI
dissolved girl juz pislaem, a ty skad jestes?

Gość arkadeasa
a nie wydaje ci sie dziwne, ze skoro autor naskakuje na kazda kobiete tutaj to chyba jest z nim cos nie tak? Naskakuje, bo ma powody, nie robie tego bez powodu. Wystarczy poczytac wypowiedzi kobiet w tym watku, nie moze dziwic zdenerowowanie autora

Gość dissolved girl
Wiesz, myślę, że ludziom się nie chce spotykać bo po prostu nam ten temat wisi, co innego sobie poklikać na forum w przerwie np gotowania obiadu i malowania paznokci, a co innego organizować spotkanie.

Haha dobre i ze niby ty jestes ten madry :D No widac to bardzo, cycusiu mamusi :D

Gość poborca
"mocni jestescie w kupie, w neccie banda na jednego to jest latwo.. ale spotkac sie to juz nie ma chetnych, jestescie tchorzami" Sam debilu pisałeś wcześniej, że nie spotykasz się z nieznajomymi, co de facto czyni niemożliwym poznanie kogoś.

arkadeasa niesamowite, wow! chyba nie zasne dzis :D

Gość facet. tAKI
dissolved girl tak jak pisalem, zawsze sie znajdzie odpowiednai fliozofia do braku odwagi mocne jestescie razem, jak najezdzacie wszystkie na jednego faceta, jak jest oferta dyskusji jeden na jednego, to nagle uciekacie, jestescie tchorzami

Gość facet. tAKI
poborca to byla ironia trzeba byc debilem by jej nie wychwycic

Gość poborca
"nie od dzis wiadomo ze glupich jest wiecej niz madrych" Wbrew temu co mniemasz zaliczasz się do tych pierwszych.