Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamillllla

Leczenie kanalowe zeba - wasze doswiadczenia

Polecane posty

Gość kamillllla

ja dzis prawie sie rozplakalam... Do stomatologa chodze regularnie, co 2-3msce i co? i lecznie kanalowe:(

Gość xwdz
ja mam fatalne doświadczenie jestem w trakcie leczenia kanałowego zęba mam 4 kanały do tej pory mam wyleczone dwa kanały czekają mnie jeszcze dwa kanały mimo zatrucia zęba boli jak wyszarpuje mi nerwy skrobie igłą jestem juz wykończony bo mam trudny ząb bo jest to 7 dolna bardzo silnie unerwiona ale cóż muszę dokończyć za dużo kasy władowałem by teraz zaprzestać leczenia nie bój się to zależy jaki jest to ząb są więcej i mniej unerwione zęby

Gość lokata na 100%
Jak Cię boli przy czyszczeniu endometrem, to ząb jeszcze siędobrze nie zatruł i powinieneś mieć jeszcze raz założone lekarstwo aż się zatruje jak trzeba. Wtedy nic nie boli przy czyszczeniu. Chodzisz do jakiegoś patałacha, co kasę bierze a robotę odwala byle jak.

Gość zebiara
wiem o czym mowisz, ja takze jestem regularnie z wizytami. Nie mialam nigdy problemow z zebami i moze nie uwierzysz, ale nawet w wiweku 18 lat poprosilam by usuneli mi mleczaka szistke czy siodemke.... a teraz im blizej 40, tym gorzej z zebami,... miesiac po wizycie kontrolnej... ponowna wizyta i okazuje sie, ze z wierzchu zab piekny, w srodku... kicha... leczenie kanalowe... ale coz... innego wyjscia nie ma:)

Gość Ostuszek
Ja mialam kanalowe i nawet nic nie czulam.

Gość perrrukkkia
ja mialam leczenie 4 lata temu fajnie , nic nie bolalo ale cholera-ten odtworzony ząb ostatnio strasznie mi ściemnial przy dzxiąsle -zeby to tylko nie poszlo w gore -i caly nie sciemniał-