Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schizy...

Mam straszne schizy co do preejakulatu, co sądzicie ?

Polecane posty

Gość Schizy...

Już 7 razy dotykałam się w okolicach pochwy , większosc przed pójściem pod prysznic więc nie myłam przed tym rąk, ale wiem ze powinnam miec bo moge miec później jakąs infekcje lub coś :/ Zazwyczaj to trwa tylko chwile bo usuwam nadmiar śluzu palcem i zmywam wodą albo gdy mam jakieś grudki i tyle. Ale mieszkam z bracmi i boje sie ze oni mogą sie podniecic niechcący zostawic gdzieś śluz a potem ja bym to miała na palcu ._. Najbardziej schizuje bo raz brat wyszedł z łazienki po myciu sie i dotknął klamki której ja od razu dotknęłam żeby drzwi zamknac , rozebrałam się i dotykałam trochę tam. Dlatego się boje :/ Wiem że przesadzam ale strasznie dużo sie tego naczytałam w necie kiedyś i sie boje ... Co sądzicie? Czułabym gdybym miała ten śluz na dłoni ? Bardzo proszę o pomoc ;c

Gość dobrzy ludzie.e.e.e
nie wiem co ci powiedzieć :O jesteś rozpieprzona na maxa.

Gość haaaaaaa!
Wlasciwie to nawet fajne prowo :D a pierwsze zdanie jest na medal! :D

Gość Monika_zarosnieta
Tak to jest jak za duzo sie korzysta z internet, tam zazwyczaj nic madrego nie znajdziesz. Mam nadzieje ze chociaz jestes mloda bo gdybys miala jakies 30 lat to byloby nie na miejscu to co napisalas.

Gość Schizy...
Mam 14 , chodzi o to ze boje sie że moi bracia mogli zostawic gdzies śluz a ja tego nie poczułam bo mojego nie za bardzo czuje jak mam na palcach xd

Gość ty popierdoleńcu
plemniki im jest ich mniej tym bardziej schną czyli umierają więc trzeba by było ostro ci zlać cipę żeby jeden się wślizgną

Gość Schizy...
A mam jeszcze pytanie... Bo to już jest 22 dzień cyklu mniej wiecej a ja ciągle nie miałam ciągnącego śluzu , czy to oznacza ciąże? Ciągle jest lepki śluz nie wyglądał na płodny :/

Gość haaaaaaa!
O matko!! Znaczy lec do matki!! Przeciez ona dotyka tych samych klamek!! A jak zajdzie w ciaze z wlasnym synem?! Rekawiczki kup calej rodzinie!! A ojcu domestosa I sciere I niech napier*ala te klamki do blysku, bo chyba nie chce byc dziadkiem I pradziadkiem jednoczesnie !! !!!! :D

Gość Monika_zarosnieta
Trzeba ja troszke zrozumiec mlodziutka jest i nie potrzebnie zasmieca sobie glowke informacjami z internetu. Prawie wszystko ma wplyw na wyglad wydzieliny takze wyluzuj w ciazy nie jestes. Nie lepiej do rodzicow pojsc sie zapytac co i jak a nie tylko glupoty z internetu.

Gość Schizy...
Mama jest w Ameryce 7rok :/

Gość Schizy...
7 razy ostatnio kiedy mam schizy przed czym gdy sie tam dotykałam nie umyłam rąk tylko po tym poszłam pod prysznic ...