Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udamisie-musi!

Schudnę 17,5 kg na diecie Dukana, do końca roku będe szczupła!

Polecane posty

dziękuję :)) postanowiłam,że synek będzie miał seksi mamusię więc słowa dotrzymam:))

dzień zaczynałam od miseczki płatków owsianych z suszonymi śliwkami 2 śniadanie - banan i pomarańcza lunch chlebek - razowy, chuda szynka, pomidor, ogórek, sałata, rzodkiewka. podwieczorek - jogurt grecki light kolacja - zupa jarzynowa a ja to zjadłam:) u mnie jest minus że nie ćwiczę :(

Gość Kiedyś dukanka
tez kiedys byłam na diecie dukana i schudłam w 4 miesiące 20,5kg niestety odbiło się to na zdrowiu i kg wróciły z nadwyżka (chociaż się nie obżerałam)teraz bylam u dietetyka i powiedział ze dukan robi straszne spustoszenie w organizmie o czym po czasie przekonuja sie wszyscy ktorzy ja stosowali. teraz jestem na diecie 1200kcl ze wspomagaczami przepisanymi od dietetyka i schudłam w ciągu 4 dni 2kg

Gość udamisie-musi!
kiedyś dukanka, a jak miałaś dzień z warzywami jadłaś ich mnóstwo i różnorodnie, bo ja myślę, ze to moze być pwoód ale nie wiem ja w pon ide na morfologię i będe chodzić raz na 2 miesiace aby kontrolowac wszytsko. zobaczymy :)

Gość nie poleca ducana
moje znjome kazda ktora schudla na tej diecie jescze w tamtym roku bo wtedy byl szla na ducana to teraz wygladaja jak balerony . jo-jo murowany. Trezba na stale zmienic nawyki zywieniowe.

Gość udamisie-musi
Witam wszystkich którzy odwiedzili mój skromny topik:) DZIEŃ PIERWSZY ZAKOŃCZONY POMYŚLNIE zaczynam drugi dzień diety dukana już całe ciało wysmarowałam kosmetykami wyszczuplającymi i ujędrniającymi a tj termo zel wyszczuplajacy zel na cellulit zel na rozstepy i zel na piersi wyruszam do pracy wiec pisze szybko dzisiaj zabiore ze soba 4 jajka serek wiejski 3% jogurt naturalny piers z foli korniszony 4 male sztuki i otreby owsiane wroce z pracy ide na 1h rolek :) pozdrawiam wszytskich odezwe sie w miare mozliwosci biore witaminke pije herbatke na trawienie i jade podbijac swiat :):) Miłego dniaaaaa!:) Nadal wierze a po 1 dni na wadze 1 kg mniej. P.S W I fazie będe ważyła się codziennie aby kontrolowac spadki :) buziaki

witaj:) powodzenia ci życzę :) ja na dukana nie wchodzę, bo i tak nie wytrwam .. :o dziś na śniadanie u mnie owsianka :)

Witam dziewczyny;) ja kiedys sniadan nie jadalam a teraz jak maly pare kopniakow aprzeda to od razu do kuchni pedze ;)) milego dnia zycze i wytrwalosci :)

Gość udamisie- musi
Hej:) jestem!!:) w piekarniku robi sie pieczen - mieso mielone z szynki z pieczarkami w folii na teflonie krewetki z cebulka i czosnkiem:) mniam mniam:) co za dzien, tyle pracy ze nawet nie zajrzalam co tam u was trzymam sie :) u mnie ulewa wiec chyba pocwicze cos w domu.:) A co u Was dziewczyny ?:)

Widze ze zaparte z was kobietki;) ja mam dzis na slodko dzien tak mnie naszlo na delicje galaretke lody pistacjowe... Oj jak tak milo czasem nie byc na diecie ;))

Nie87 Nie kus :P Wracam do domu z pracy, i jeszcze mnie czeka gotowanie, mysle ze zrobie lososia z salsa pomidorowa :) Jutro się waze ale nie sadze żeby waga poszla w dol, bo przez chorobe odpuscilam diete.. :(

Pytanko do Was zaparte kobietki, też jak jesteście na diecie to chodzicie takie jakby "podniecone" tym odchudzaniem? tak pozytywnie nakręcone,że kolejny dzień zaliczony z dietą? ja tak przynajmniej miałam zawsze jak się odchudzałam, więc pytam jak to jest z wami:) a jak waga leciała w dół to jeszcze większa motywacja:)

Gość udamisie- musi
Kochane witajcie!! weekend mnie nie było ponieważ byliśmy ze znajomymi za miastem - ile pokus o rety ciasta lody grill pyszności ale ja dzielnie na nic sie nie skusilam tylko woda herbatka i swoje jajeczka twarozki i kurczaczek !! ależ jestem z siebie dumna, dopiero w nocy wrocilam a rano nie mialam nawet sily sie wazyć- dzisiaj ostatni dzien pierwszej fazy - jutro zobaczymy efekt...brr troche sie boje ale mam nadzieje ze chociaz - 3 kg bardzo bym chciala!! :) Nie87 no ja mam tak ze caly czas mysle co z mi wolno ale pozytywnie- ciesze sie kazdym dniem ! :)i dlatego ten weekend tak mnie ucieszyl od soboty czekam zeby Wam sie pochwalic!!:):) nawet piwka nie wypilam no nic doslownie:):):)

Gość udamisie- musi
Dzisiaj po pracy chyba sprawie sobie watrobke z cebulka bo jakos za mna chodzi - a jutro -- oj jutro kupie tyle warzyw ile zmieszcze i bede jesc ojj jesc :):) Juz nie moge sie odczekac jutrzejszego dnia jak stane na wage :)\ spodnie ktore kupilam w czerwcu- byly opiete juz w pasie sa luzne moze to kwestia tego ze nie rozciagnely - a może.....:):)

Gość udamisie- musi
Muszę się "wypisać za wszystkie czasy" powiem Wam, że jeżeli waga będzie wyższa niż 65 kg to się trochę załamię. Kurcze tyle wyrzeczeń a tu nic, ja naprawdę się staram i nie grzesze. jem same dozwolone rzeczy i też jakoś się nimi nie faszeruję. Kurczę boje się jutra. Dzisiaj idę na masaż wyszczuplający :):) halo spicie ?:):) jakie menu dzisiaj dziewczynki :)???

Gość udamisie- musi
ALE TU CISZA, ALE JA SIE NIE PODDAM - Dzisiaj niestety zabralam ze soba tylko 150 g jogurtu 0% i 250 g sera bialego chudego, ale glodna nie jestem boli mnie troche zoladek dobrze ze dzisiaj ostatni dzien fazy 1 zastanawiam sie tylko jaki rytm wybrac? POmyslalam ze jezeli zobacze na wadze 64 kgi mniej. - tj 3,5 mniej to wybiore to 1/1 a jak zobacze powyzej 64 kg al nie więcej niż 65,5 to wybiore ten 3/3 no a jak zobacze 65,5 i więcej ( o loooosie) to będzie 5/5 co myślicie?:) Kurcze wiecie jak mi sie marzy warzyc chociaz mniej niz 60, chyba nigdy nie mialam takiej wagi :D A 50 tj mój cel i mam czas to stycznia - muszę wytrwać:) po pracy jadę na zakupy - już nie mogę sie doczekać tych warzyw :):) chyba przytoguje a'la leczo z papryczka, pieczarkami, ogórkiem kiszonym i cebulką:):) co Wy na to ?:) kurcze no dumna jestem z siebie !! :) 4 dni takich ciężkich dałam radę :):) teraz już musi się udać:)

udamisie- he he:)) faktycznie jesteś podkręcona pozytywnie dietą:)) da się wyczuć Twój dobry humor czytając wpisy. Trzymam kciuki za ważenie, napewno wskazówka poleciała w dół!! podziwiam,że nawet piwka nie wypiłaś..ale ja tez potrafiłam jak się uparłam być twarda, także gratuluje samozaparcia:) czekam na wynik ważenia. Teraz jest tyle warzyw,że masz w czym wybierać i czym się "obżerać" ;))

Gość actionss87
hey! ja mam ten sam cel, ale chce - 10kg w 6 tygodni! Lece na wakacje ! Dzisiaj II dzien uderzeniowki - jajko, 2 plasterki kurczaka w plasterkach - 2 jogurty - kawalek lososia bylam na godzinnym spacerze + robie cwiczenia Body Revolution ( 30 min, workout1)

Gość udamisie-musi
Witaj actionss 87 witaj:):) ile dni atakujesz?:):):) nie87- no pewnie, że napisze!! pierwsze co to nie ubrac majtki po wazeniu tylko napisac Wam i sie pochwalic - mam nadzieje :): hehe

actionss87- życzę wytrwałości :) tu są naprawdę zdeterminowane kobitki, także i w Ciebie wierzymy:))

Gość udamisie- musi
wiec obiad zrobiony i zjedzony :) - byl watrobka gotowana z cebulka :) a teraz gotuje leczo na jutro :):) mniam mniam uwielbiam leczo i warzywa pod kazda postacia :) tyle slodyczy lezy wszedzie dla mojego faceta :)!! a ja nic nie skubnelam ale spogladam na nie cos za czesto !! chyba musze wyjsc gdzies troche ruchu dobrze mi zrobi :):p

udamisie- chętnie tymi słodyczami się zajmę..;) tak mi się jakoś dziś zjadło całą milkę jogurtową...;))) oj dieta już niedługo..... nie będę miała wymówki.

Gość udamisie- musi
nie 87 oj to mozesz na spolke z moja druga polowka:) bo on jest straszny lasuch a cialo....mmm :):) tylko zazdroscic :)

skąd ja to znam... mój facet też wpiernicza słodycze a nic w niego nie wchodzi.. a ja kawałek czekoladki i od razu boczki:) teraz mam wymówkę to sobie nie odmawiam;))

Gość udamisie-musi
Hej weszłam na tą wagę no i 64,6 ... nie wiem czy się ciesze jakoś tak lekko się zawiodłam chyba... ale trzea z kopyta ruszyc dzisiaj jem warzywaaaaaa :):)!!!! Miłego dnia BILANS FAZZY I - 2,9 KG przez 5 dni uderzeniówki.

Gość udamisie-musi
aha i za 141 dni wyjazd marzeń!! :):) kucze muszę zrzucić te kilogramy !!