Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ppytajaaca mamusska

Do mam 1.5 rocznych dzieci

Polecane posty

Gość Ppytajaaca mamusska

Witam Mam pytanko ile wcEsniej dajcie swoim dzieciom mleko przed spaniem? Np.czy jak idzie o 20 to o 19?

Gość dfsdf
moje ma 19mcy i je normalna kolacje ok godzine przed spaniem

Gość ojtam ojtam
a to taka różnica? ja kąpie, potem bajka, kaszka z łyżeczki i spanko - raz je szybciej raz wolniej, raz sie zabawi dłużej a raz idzie spać odrazu

Gość moja córka
moja 17 miesięcy i przed spaniem w łóżeczku pije butle mleka bebiko 3 . Później myje jej ząbki i idzie spać ok 19.30

Gość ewelina7821
Moja mala ma 17 mies i pije mleczko przed spaniem

Gość jajecnicka
Moja corka nie chce juz pic mlwka. ale jakby pila,to bym dawala tak pol godziny przed pojsxiem do lozka

Mleko dostaje i z nim zasypia. Tak wiem butelka i próchnica i jak to tak nie myc zebów przed snem... Wszystkie dzieci w naszej rodzinie w ten sposób zasypiały.

Gość yruewk
Ja odkąd córka przestała pić mleko co 3 - 4 godziny i zaczęła normalnie jadać nie daję jej już nic do jedzenia na godzinę przed snem. Ostatni posiłek to kolacja i mleko o 19 tej a o 20.30 idzie spać i w pokoju do dyspozycji jest już tylko woda . Zęby myję przed snem i nie ma zmiłuj ;).

Gość Mój synek ma 18 miesięcy
i również pije mleko na godzinę przez snem. Mleko dostaje o 20 .00 a o 21.00 idzie spać. Kiedyś nie pilnowałam tej przerwy i jako 11 miesięczniak dostawał mleko tuż przed położeniem do łózka ale potem po godzinie lub dwóch , przebudzał się i płakał bo zapewne z pełnym brzuchem ciężko było mu spokojnie usnąc.

Gość zla na wszystko
moja cora ma 10 miesiecy juz od dawna nie pije wogule mleka ale ok 20 daje jej kasyzke na mleku bo puzno chodzi spac nie dawno usnela

Gość mama dwóch dziewczynek
moja mleka nie pije, ale kolację je najczęściej ok. 19:30 a spać idzie przed 21.

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
Mojego właśnie odstawiłam od butelki. Wieczorem normalna kolacja i spać...Mleko zjadł np. dzisiaj rano z płatkami.

Gość Sawa83
u mnie zasypia z mlekiem