Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jablko-mieta

Bede druga, ale koscielna..;D

Polecane posty

Gość jablko-mieta

Kiedy zaczelismy sie spotykac byl rok po rozwodzie, wtedy jeszcze mieli poprawny kontakt. Oswiadczyl mi sie juz po pol roku bycia razem.. a tu jego byla zonka do niego z pretensjami ze jej kupil pierscionek zareczynowy z lombardu a mnie u jubilera. No masakra..teraz sie dowiedziala ze bierzemy slub koscielny( bo oni mieli tylko cywilny) i ja jeszcze wiekszy szlak trafia, jakies glupie wyrzuty, pretensje.. na poczatku mnie to smieszylo ale coraz bardziej mnie zenuje. Moj narzeczony powiedzial ze nie bedzie sie idiotce tlumaczyl i ze dobrze ze sa tylko po cywilnym. Ogolnie ja tez ciesze sie ze mimo iz bede Jego druga zona...zostane zona koscielna a ta robi wszystko zeby nam ugasic entuzjazm. Tez ktos tak mial?

Gość ccxfxgdx
my tu wszystkie jesteśmy pierwszymi, legalnymi i koscielnymi zonami 🖐️

Gość jablko-mieta
a wolalalys byc cywilna czy koscielna? ja tez bede legalna i koscielna..jakbysmy sie wczesniej poznali to kto wie czy tez nie pierwsza;) Jednak kiedy on sie zenil (27 lat) ja mialam 17 lat;)

Gość illegal
nie zesrajcie sie na rzadko :o

Gość orororor
nie ciesz się - zostawił pierwszą, zostawi i drugą

Gość jablko-mieta
a skad wiesz kto kogo zostawil?;) jest wiele ludzi, ktorym tak naprawde dopiero 2 malzenstwo wychodzi;)

Gość sadssdsd
"a skad wiesz kto kogo zostawil? jest wiele ludzi, ktorym tak naprawde dopiero 2 malzenstwo wychodzi " Albo dopiero 3 lub 4 ;)

Gość wychodzi z dupy strony
czy to nie słynny detektyw ? też ma kolejną olubienicę

Gość Po co jej bylo sie chwalic
pierscionkiem, pisac do obcej baby, chcialas poczuc sie dobrze to teraz masz :) za pewne ci dojebala, ze huj ja to obchodzi, a ty, ze ona narusza twoja prywatnosc, a prawda jest taka, ze to ty probujesz naruszac jej informujac ja o pierdolach, to sie kobieta wkurwia po huj sie odzywasz. niby jak by wiedziala o tym fakcie? niezle prowo

Gość Po co bylo sie jej chwalic
wytlumaczylem jak chlopu na polu - odpierdol sie to oznacza