Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fragmann

czy byciem oczytanym mozna zaimponowac kobietom

Polecane posty

Gość fragmann

/

Gość ojlopeja
biznesmen moze miec wyksztalcenie podstawowe -a i tak bedzie mial wieksze powodzenie nic docent zgowninapensja

Gość damian burski......
to dosc ryzykowne

Gość a tak ze ciekawości
mnie można :-)

Gość ojlopeja
tylko kas asie liczy

Gość ojlopeja
np w szkole -jak jakis gnojek syn zamoznych rodzicw jezdzi superbryka -to laski same sciagaja gacie a prymus chocby adonis ale golodupiec moz e mu d e podcierac

Gość a tak ze ciekawości
prymus nie zawsze równa się oczytany ;-)

Gość ania z kieleckiego.
nie przepadam za molami ksiazkowymi tacy faceci sa troszke niemescy

Gość ojlopeja
ogladaliscie beverly hills?tak sie gnoje brykami super rozbijali i laski wyrywali, brendon to byl przy nich burak

Gość wheidfhw
mnie by zaimponowało. zależy jaki jest Twój target. pozdrowionka

Gość Panienka Róża
Mnie bogaty biznesmen bez wykształcenia nie zaimponuje. W przeciwieństwie do docenta. Inteligencja i oczytanie są dla mnie piekielnie ważne

Gość karolina z garwolinaa
a mi taki facet nie imponuje to najczęsciej prawiczki i brzydcy faceci którzy rekompensują swoje niepowodzenia w innych dziedzinach życia czytając ksiązki po co mi chodząca encyklopedia skoro mam wikipedię taki facet musi byc nudny jak flaki z olejem

Gość Panienka Róża
Co z tego, że brzydki, co z tego że prawiczek?

Gość zalezy jakim kobietom
solarkom z tipsami niekoniecznie

ja bym z takim gosciem byc nie chciala

Gość Panienka Róża
Karolina, to właśnie tacy ludzie są interesujący i można z nimi porozmawiać o wielu rzeczach, nie tylko o seksie. Można z takim przegadać całą noc

Gość __maciek95
O jeny ludzie a kiedy niby miałbym czytać te książki, na studiach imprezy albo zakuwanie albo z pannami miło czasu spędzanie. Po studiach w pogoni za kariera. Czy ja mam szansę na dziewczynę nie tipsiare? :(

moim zdaniem może zaimponować oczywiście. Tylko jak ktoś się przesadnie wymądrza to przeginka. Miałam takiego na studiach. Wszystko wiedział, wcinał się wykładowcą w słowo, musiał wszystko skomentować i powiedzieć coś czego inny w życiu nie słyszeli.ale mój facet jest "oczytany" i teraz sobie nie potrafię wyobrazić związku z jakimś głąbem, który 1 książkę w życiu przeczytał, albo wcale....

Gość Panienka Róża
Maćku, dam Ci dobrą radę. Na studiach się ani nie zakuwa, ani nie imprezuje. Na studiach zdobywa się doświadczenie zawodowe, które pomoże znaleźć Ci dobrą pracę Absolwentka dziennej filologii szwedzkiej A skoro miałbyś czytać, bo trzeba to nie ma to sensu

jestem tak tępa, że nawet nie potrafię przeczytać ze zrozumieniem instrukcji obsługi tipsa :classic_cool:

Gość jestem policjantką..
u mnie jest taki w rewirze, oczytany, sypie datami,faktami jak z rekawa ale co z tego jak pewnie nigdy nie miał laski a ma 27 lat oczytanie nie czyni go interesujacym. jakis wyglad tez sie liczy, wole przystojnego

Gość __maciek95
Tylko nie macku, o kurwa czuje się jak dałn :( mogłas napisać małolacie, wiek chyba podałem prawda?

Gość Panienka Róża
Dobra małolacie! Na studiach się zdobywa to cenne doświadczenie, wyrabia znajomości... A nie baluje i dziwkuje. Ci co tak robili teraz buczą na forach w jakim to głupim kraju żyją i że Tusk jest do dupy i że świat jest niesprawiedliwy

No właśnie, bo jest też różnica między oczytanym, który przy każdej okazji chwali się swoją wiedzą. Ale fajny jest facet, który ma troszkę pojęcia o świecie, polityce, historii, ekonomi ect. no i nie koniecznie musi walić swoją wiedzą wszystkich po twarzach. Po prostu dobrze jak jest o czym porozmawiać. Świat nie kręci się tylko wokół seksu, rozrywki i telewizora. Telewizja jest właśnie po to, żeby ogłupiać. Głupim narodem łatwiej się rządzi. Dlatego ludzie wyłączcie pudło i weźcie do ręki książkę. Taki mój mały apel ;p

Gość jestem policjantką..
o czym mozna pogadac z molem ksiazkowym o niczym ciekawym

Gość __maciek95
już lepiej, wyrabia znajomości mówisz, przez łóżko powiadasz bo jak inaczej :) nie no na studia chyba nie idę, albo pójdę na rok zabalowac, a dalej jade do mojego ukochanego kuzyna do angli więc studia do szorowania kibli mi nie potrzebne :D

Gość Panienka Róża
O właśnie! Nie chodzi o obkucie, ale o to czy mężczyzna jest interesujący- i interesuje nie twarzą, klatą, czy kutasem, ale rozmową. Zwykłą rozmową.