Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fragmann

czy byciem oczytanym mozna zaimponowac kobietom

Polecane posty

zdziwiłabyś się. Mówimy o kimś oczytanym, a nie o kimś kto siedzi z książką w nosie i świata nie widział. A powiedz mi o czym można porozmawiać z facetem który żadnej książki w życiu nie przeczytał? Oczywiście pomijając pierdoły, o których zawsze i z każdym można porozmawiać. Nawet z oczytanym.

Panienka Róża- całkowicie się z Tobą zgadzam. Z oczytanym też można popi rdolić głupoty jak się chce, ale on może zaoferować też więcej.

Gość Panienka Róża
Broń Boże przez łóżko, ale w sekretariacie polsko-szwedzkich interesów

Gość maniooo ciekawskiii =)
Oczytany, nie oznacza mol książkowy, który świata poza literami nie widział. Ta skłonność do nieuprawnionych uogólnień, stereotypów jest nużąca

Gość Panienka Róża
Broń Boże przez łóżko, ale w sekretariacie polsko-szwedzkich interesów. Skoro idziesz na studia zabalować to nie idź- po co zaprzątać sobie głowę sesjami, podczas gdy pod latarnią piękna tipsiara stoi?

Ale jak widać niektórzy ludzie mają minimalne wymagania.Np. mój brat. Totalny głąb. Nawet głąb to za delikatne słowo. Ma swoją laskę, bo ma be-eme i zel na tym swoim pustym łbie. I zgadnijcie. czy ta laska jest inteligentną dziewczyną, szanującą się i wymagającą od mężczyzny mózgu ?

Gość __maciek95
Tylko harrego potera przeczytałem* 6 i 7 :) :)

Mniemam, ze jest takim samym glabem, tyle ze bardziej obrosnietym w pióra :D

Gość kullokij
u mnie w lo -mala dziuera dwa LO-chodzil ze mna do klasy synek najbogatszej pary w miescie -super bryka podjezdzla-wszystkich skrecalo z azdrosci-wyrywal kazda laske -brzydkie do ruchania w klopie a ładne do pokazywania-owszem , byl przystojny ale przystojnaiklow bylo jeszcz ewielu-tyle ze zaden nie mial tak kasiastych rodzicow-uczen bardzo sreni -coz kasa przyciaga laski

Gość jestem policjantką..
ten mój znajomy i co z tego ze taki oczytany skoro jest sam i pewnie juz tak pozostanie jakos chyba laskom tym nie zaimpował bo mi napewno nie choc to porzadny facet ale brzydki

Kasa przyciąga laski, ale głupie. Właśnie mój braciszek, za pieniądze rodziców ma wszystko i wielki szpaner. "mamo daj na paliwo". brak słów. Patola.

Gość Panienka Róża
Jestem molem książkowym, ale nie kujonką. No i mogę czytać "Dzieci z Bullerbyn" w orginale- moje marzenie z dzieciństwa :), dlatego warto było siedzieć pięć lat nad szwedzką kulturą, historią i naturalnie literaturą! Nie dla dobrej posady, dla "Dzieci z Bullerbyn"! Studia są ok!

Oczytany, czy może po prostu czytający z zainteresowaniami, nazwijmy je intelektualnymi, będzie interesujący dla podobnej sobie kobiety i odwrotnie. Nie ma w tym żadnej tajemnicy. Rzecz to oczywista.

Gość Panienka Róża
Małolacie, nie chcę robić z siebie księżniczki, ale u mnie nie miałbyś szans :)

Gość kullokij
przeciez sa szkolen przystojniaki -a on byl jeszcz epdbudowany kasa rodzicow-markowe ubrania-matkajrdnego kolegi to byla u nich sprzataczka -i mowila jakie to luksusy oni mają-sracze , klamki i kurki ze zlota lub pozlacan e przepych jak w dynastti-zreszta ten pacan w chwilach refleksji marfil sie -ze zadna nie pokocha go za jedo zalety, dla niego samego tylko z powodu kasy

Gość Panienka Róża
No właśnie nie chodzi o wielkie oczytanie- chodzi o zainteresowania i chęć ich rozwijania

pewnie, że inteligentna kobieta nie weźmie sobie półmózga. No chyba, że chodzi o seks. Ale to ja już nie jestem tak w temacie

Nigdy nie przeczytałem "Dzieci z Bullerbyn", może jako lekturę szkolną, jeśli ta książka nią była, bo wydawało mi się to jakieś dziewczyńskie, jak "Ania z Zielonego...". :D Wolałem i wolę Tomka Sawyera. To bardzo ujmujące, że spełniłaś takie marzenie, czyli ta książka żyje w Tobie od chwili gdy przeczytałaś ją pierwszy raz. To bardzo piękne.

Mi sie marzy seks z komandosem, sie wam przyznam :-o jak juz mergi na jego temat weszła :D

Gość Panienka Róża
Kulokij- przecież tacy lubią chwilowe przygody, więc w czym problem, że żadna go nie pokocha, a skoro głupi i nieinteligentny...

Gość kullokij
on mowil ze pomma turze uczyc sie nie musi-bo bedzie robil w rodzinnym biznesie-jest jedynakiem-mowil z ekandydatki na zon eposzuka chyba w barze mlecznym , bedzie jezdzil autobusem no ukrywal apartament w duzym miescie -dar od rodzicow na 18 tke

Gość walenty słoik
zależy czy umiesz sie spuscic w 15 sekund. ja umiem i tym imponuje kobietom. kazda chce sie ze mna pierdolic, ale ja nie che bo wole se zwalic konia bo sie przy tym mniej mecze niz przy ruchaniu

Gość kullokij
bylo mu nieprzyjemnie ze baby traktuja go jak bankomat-banknotami to s emogl d.e podcierac , taki kasiasty jego ród jest

Wszystkie dziewczyny, które nie lubią "moli książkowych" przedstawiam Wam Walęty słoik czy jakoś tak. Proszę :) porozmawiajcie sobie z nim. Bo przecież z oczytanym nie ma o czym.Polubicie się ;*

Gość kullokij
w duzym miescie bogactow jego starych tak bysie w oczy nierzucalo ale w naszej malej dziurze -to och ia ch, zreszta koledzy łasili sie do niego tylko zpowodu kasy jego starych anie dlaniego samego

Gość kullokij
acha i mowil ze po maturze podda sie operacji powiekszenia czlonka do 30 cm , sporo kosztuje ale skoro starych stac

Ale dlaczego po maturze? :D

Gość Panienka Róża
Dziękuję! Poza tym zawsze lubiłam "Pchłę Szachrajkę" :) Dzieci z Bullerbyn, książka jest przewspaniała, oryginał jeszcze lepszy, a film fatalny :) Jakoś do mnie nie przemówił- ale tak już mam, lubię oryginały, nie przepadam za adaptacjami, nowymi wykonaniami... No i poza "Dziećmi..." Szwecja to bardzo interesujący i zróżnicowany kraj, ale język do najprostszych nie należy :) Ach... Lisa, Bosse, Lasse, Anna, Britta i Olle :) To jest takie... prawdziwe, prawdziwa szczera przyjaźń, wszystko takie sielskie...