Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po//

Miałam hemoroidy??

Polecane posty

Gość Po//

Chirurg przepisała mi na hemoroidy PROKTIS-czopki i maść POSTERISAN H. Wydałam prawie stówkę!! Kurczę, trochę drogo. Jak usłyszałam tę cenę byłam lekko zszokowana. Wszystkie ziołowe czopki kosztują ok. 17 zł. Czy ktoś z Was miał coś takiego i czy pomogło? Ja jestem w trakcie leczenia.

Gość Po//
Nikt nie odpowie?

Gość po co chirurg
a skąd chirurg ma wiedzieć jak wyglądają hemoroidy i czy aby nie jest to coś innego niż hemoroidy? trzeba było iśc do lekarza proktologa, specjalizuje się w chorobach odbytu a najczęściej zwala się na hemoroidy a to wcale nie muszą być hemoroidy, bo jest szereg schorzeń przypominających takie objawy a jest to cos podobnego ale wcale nie hemoroidy. Jak już płacić to soecjaliście a nie pazernemu chirurgowi..............lekarze prywatnie zawsze skubia i nie schodzą poniżej 100 zł za wizytę.... bywa że lekarz prywatny tylko mruknie i zbywa pacjenta ale i tak inkasuje 100 czy 180 zł. ....tak oni robia

Gość Po//
Za samą wizytę nie zapłaciłam - z NFZ - chodzi mi o leki bo stosunkowo drogie i nie wiem czy pomogą. Ale następnym razem jakby co (wolałabym nie) pójdę może rzeczywiście do proktologa. Dzięki. Ktoś brał takie leki?

Gość Po //
Nikt nie brał?

Gość olalallalalala
zarówno chirurg czy chpciazby lekarz rodzinny wie jak wyglada i czym sa hemoroidy , jesli sa one bradzo duze, problemowe , czesto krawia wtedy lekarz poz kieruje cie do proktologa ., jesli konieczny jest zabieg wykonuje go chirurg , wiec raczej musi wiedziec jak hemoridy wygladaja.

Gość Po //
Dzięki za wypowiedź. Ale czy naprawdę nikt nie brał takich leków?