Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Ile można żyć bez mężczyzny żeby nie oszaleć?

Polecane posty

Gość fiku fik fik
fiku miku tobie to juz calkiem odpierdolilo

Gość Samosia1981
Ja nigdy nikogo nie miałam i jakoś funkcjonuję :P

Gość Samosia1981
Cieszę się tym, co mam - wegetacja jak dla mnie to marnowanie życia, a ja korzystam z większej ilości wolnego czasu, jaki mam dzięki mojej samotności.

to tylko forum migotko, czasem się poirytuję, ale rzadko biorę coś do sibeie Samosiu, ale pewna plaszczyzna towjego zycia to wegetacja, plaszczyzna uczuciowo- cielesna

Gość zrób sobie dobrze to ci
przejdzie :) facet nie jest numero uno w życiu bywa tylko dodatkiem do niego

Gość Samosia1981
Jeśli Ci czegoś nie brakuje, to nie odbierasz tegow ten sposób. Równie dobrze mogłabym powiedzieć, że odczuwam potworna pustkę spowodowaną brakiem możliwości nurkowania głębinowego lub skoków ze spadochronu. Nigdy nie nurkowałam, ani nie skakałam, więc... nie wiem co "tracę" ;) Patrząc na obecne realia nie żal mi, że jestem sama.

twój przykład nie przemawia do mnie, nikt nei czuje naturalnej instynktownej potrzeby nurkowania, potrzeba bliskosci człowieka, fizycznej i psychicznej tkwi w naszej naturze (przynajmniej mojej)

Gość fiku ma dzisiaj owulację
i od rana zachowuje się jak kotka w rui

Gość fiku jest jakas pogięta
nawet najbardziej pojebany prawiczek nigdy nie zakłada tylu bzdurnych tematów. To taki własnie żeński frajer = prawiczek. Bo pierdoli to samo co oni, tylko prawiczki przynajmniej mają powód do narzekania bo facet jak jest śmieciem to nie porucha. Laska zawsze faceta znajdzie, wystarczy że będzie chętna :P

Gość miłośc istnieje tylko po to
żeby kopulację uczynić przyjemniejszą :classic_cool:🖐️ jak nie chcesz kopulować i zostać staraczką to facet ci nie potrzebny. kup se chomika :classic_cool:

"potrzeba bliskosci człowieka, fizycznej i psychicznej tkwi w naszej naturze (przynajmniej mojej)" a skąd wiesz które z twoich potrzeb są "naturalne" a które "nienaturalne"?

Gość no właśnie, jeśli facet babie
dobrze dogodzi, to ona szaleje z miłości. To kwestia hormonów, oksytocyny i wazopresyny, które zalewają kobiecy mózg w czasie kopulacji.

"dobrze dogodzi, to ona szaleje z miłości. To kwestia hormonów, oksytocyny i wazopresyny, które zalewają kobiecy mózg w czasie kopulacji." bla bla bla gdyby tak było, kobiety szalałyby z miłości do swoich wielofunkcyjnych wibratorów.

Gość no właśnie, jeśli facet babie
przecież niektóre kochają swoje wibratory, przynajmniej bardziej niż swoich mężów

Gość ja żyje juz 6 lat bez faceta
i mam sie bardzo dobrze :)

Gość Wielki Elektronik
fiku idiotko, ty nigdy nikkogo mieć nie będziesz bo chcesz aby ten two brunet za tobą biegał jak pies za kiełbasą, a tak się nie da, bo żeby coś stworzyć to dwie osoby muszą okazywać zainteresowanie a ty byś chciała siedzieć sobie jak królewna na ziarnku grochu i czekać na księcia i wiecznie ci się coś nie podoba, a to słońce za mocno świeci, a to nie takiego sformułowania użył, idź się leczyć albo zmień swoje nastawienie

"przecież niektóre kochają swoje wibratory, przynajmniej bardziej niż swoich mężów" jeśli ty uważasz, że można kochać kawałek plastiku, to masz bardzo nierówno pod kopułą.

Gość ola z opola
3 dni