Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka::)

Kobietki jakie macie zainteresowania?

Polecane posty

Od jakiegoś czasu nie umiem znaleźć sobie żadnego ciekawego zajęcia. Przychodzę po pracy i nuda, rutyna :( ... Nic mnie nie kręci. Co Wy kobietki robicie po pracy? Pomóżcie

Gość smuteczek234
Ja kocham zumbę, jazdę na rowerze, angielski oraz skomplikowane łamigłówki matematyczne. Z nudów nauczyłam się nawet grać na gitarze, którą dostałam w liceum.

super , ja zastanawiam się nad zumbą (tylko muszę się w końcu zmusić), chyba z wiekiem mi to przyszło i nic mnie nie kręci

smuteczek234 zazdroszczę Ci że masz taką siłę w sobie i tyle zainteresowań

Gość smuteczek234
Ja w domu tańczę na PlayStation lub układy znalezione w necie, ale jak mnie będzie kiedyś stać to się zapiszę gdzieś. W grupie lepiej i zabawniej;)

Gość smuteczek234
Nie ma czego. Jestem bez pracy i muszę jakoś zabić czas, aby mnie bardziej depresja nie dobiła.

no właśnie w grupie lepiej i weselej, na zumbie byłam raz ale prowadząca do kitu, więc zrezygnowałam, ale teraz mam zamiar wybrać się gdzieś indziej

Gość shick shock
Zwierzeta egzotyczne. To moje zainteresowanie. A hobby to kickboxing.

smuteczek234 widzisz, mnie też dobija od jakiegoś czasu, a pracę mam, tylko że ta praca jest beznadziejna. Siedzę sama przez 8 godzin i nie mam do kogu ust otworzyć, przynajmniej mam neta. Potem przychodzę do domu i dalej siedzę .... muszę coś zrobić bo zwarjuje

chodziłam kiedyś na aerobik, ale niestety mam problemy z kręgosłupem i lekarz mi odradził

Gość smuteczek234
majeczka::) Co ja bym dała za taką pracę. Przynajmniej masz jakieś dochody. Jam mam jeszcze 100 zł w portfelu. Dobrze, że mam gdzie mieszkać, bo jakbym rodziny nie miała to chyba bym musiała pod most pójść.

Gość dasadaaasaa
Aja mam dziecko małe! Wstajemy rano jemy sniadanie i biegniemy na plac zabaw-bawimy się trzy godziny biegamy spacerujemy robimy babki bańki, gramy w piłkę,szalejemy w małpim gaju,zjeżdżamy na zjeżdżalniach jeździmy na rowerach lub pływamy w basenie a potem do domu spać lub bajkę obejrzeć i obiad ugotować a po objedzie znowu na dwór i znowu to samo potem kolacja kąpiel i sen o 22 a o 8 znów śniadnie zabawa i tak juz od póltora roku-bo wcześniej za małe było! Fajne mam życie czy nudne?

smuteczek234 plus że mam pracę, a minus że po całych dniach siedzę sama a o wypłatę muszę się szefa prosić, niby w końcu ją da, ale nigdy nie wiadomo. Gdybym nie miała rodziny nie miałabym za co żyć

Gość dasadaaasaa
A i dodam że zawsze miałam dwie prace i 5h na sen a co miesiąc w portfelu około 5tys zł to było kilka lat temu a teraz nie mam żadnych prawie dochodów i tak żyje jak napisałam -fajnie tak?

dasadaaasaa fajne:) ja tak miałam 12 lat temu...przez chwilę, po macierzyńskim do pracy i tak minęło 12 lat..., ale bardzo bym chciała jeszcze tak pobiegać za maluchem, tylko nie mam pewnej pracy, a czteroosobowa rodzina i jedna pensja to w dzisiejszym czasach bardzo mało

Gość dasadaaasaa
No ja też chciałabym miec ale pewne dochody -pracę też ale jako dodatek do tych pewnych dochodów albo wcale i podróżowałabym po świecie jak celebryci i córki byłych prazydentów!

Gość huihiuhui
kobietki, majeczki, ile dziewczyneczko masz lateczek?

Gość dasadaaasaa
Chciałabym mieć sporych rozmiarów dużego kampera i dużą łódź motorową w którejś hiszpańskiej marinie. Łodzią opłynełabym europę a kamperem objechała potem usa/australia...a potem kto wie

ja od czasu do czasu na jakieś wczasy mogę sobie pozwolić, ale zawsze coś za coś

ale pomarzyć każdy może :) ja liczę że w końcu znajdę lepszą pracę, wśród ludzi i wtedy odżyję

Gość smuteczek234
Ja niestety nigdy nie miałam wakacji, a za granice jeździłam, aby podreperować budżet i poduczyć się języka. Może się kiedyś doczekam...

Gość dasadaaasaa
Mnie wczasy nie cieszą... Wyjeździłam sie już w życiu na tzw.wczasy i nadal jeżdżę ale nie cieszą mnie. Jade bo jade bo tak trzeba trzeba dziecku klimat zmienic itd. ale frajdy jakieś specjalnej z tego nie mam Mam takie duże ogromne marzenia są warte około jednego miliona żlotych i nic mnie w życiu nie uszczęśliwi mnie i męża .

Gość skąd wy macie czas na nudę/???
ja nie mam czasu na podstawowe rzeczy, jeśli chcę spać chociaż 6h dziennie, a Wy się nudzicie :-( zazdroszczę. Jestem w tyle z obowiązkami domowymi i różnymi sprawunkami. Nawet paznokci nie mam kiedy pomalować. Ale mimo wszystko trochę czasu poświęcam mojemu hobby - a jest to historia I Wojny Światowej. Jak mam czas, to chodzę z wykrywaczem... Ale przede wszystkim dużo, dużo czytam. Chciałam uprawiać jakis sport, ale nie mam czasu na to. Nie mam czasu pojechać do lekarza a noga mnie dziwnie boli, nie wiem, czy to nie żylaki. Nie mam czasu doprowadzić domu do porządku. Okna niemyte miesiącami, a nie ma kiedy.... Wieczorem padam na twarz, ostatnimi siłami wyczyszcze kotu kuwete, ogarne z lekka dom. Wczoraj nawet naczyń nie umyłam, bo była już 23 (a ja wstaje o 5) i trzeba było iść się myć i spać. A nie pracuję jakoś długo, tylko 8-9h, ale za to w stresie :-(

Gość dasadaaasaa
Chcialibyśmy sobie tak a nie inaczej zwiedzac świat i mieć stale źródło dochodów-próbowaliśmy wspólnie nad tym pracowac ale nam nie wyszło a w międzyczasie wyszło dziecko i trzebabyło zmienic kierunki-zawsze chciałam żeby dziecko miało przynajmniej to co ja miałam jak dzieckiem byłam. I tak zeszliśmy na ziemie i zyjemy sobie jak reszta ludzi klepiąc słodka biedę i na codzień nie wspominamy o dawnych planach.

dasadaaasaa a rodzina? chyba jesteś w niej szczęśliwa? marzenia...moje nie są aż tak wygórowane ale każdy do czegoś dąży, ja chciałabym piękny domek z ogródkiem w pięknej okolicy , lepszą pracę która by dała satysfakcję ... a wtedy również będę mogła jeździć i zwiedzać egzotyczne kraje

Gość smuteczek234
Gdybym miała pracę to też pewnie bym się nie nudziła. Wcześniej ciągle mi tego czasu brakowało i też spałam po 6 h. Lubiłam ten rytm dnia. Te wszystkie lata tak szybko zleciały, a teraz totalny przestój.

Gość dasadaaasaa
Ja oddałam dziecko do cioci i mam czas ale zaraz spadam dorobić do pensji męża mam kilka fuch do wykonania i okna pomyłam przed chwilą zaraz w łazience jeszcze machne okno i wolna jestem do roboty spadam. Nigdy się pracy nie balam żadnej ani też zadnego ryzyka a mimo to los mi wiekie kłody pod nogi rzuca żebym przypadkiem marzeń nie spełniła.

skąd wy macie czas na nudę/??? to wszystko zależy kto gdzie pracuje, ile godzin itd. U mnie praca nudna i monotonna, ale stresująca (szef choleryk), dziecko nastoletnie chodzi swoimi drogami, jeśli chodzi o mieszkanie to akurat nie mogę powiedzieć że mam brudno , bo nie lubię brudnych okien i kurzu po katach, staram się dbać o czystość, ale jakoś zainteresowań mam mało :( Koleżanki czasu nie mają , jak już się z kimś spotykam to w weekend, a tygodnie lecą i tak jakoś monotonnie życie przemija...

dasadaaasaa a co robisz za ciekawe fuchy?