Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka::)

Kobietki jakie macie zainteresowania?

Polecane posty

smuteczek234 pytam bo czasami siedzę na necie (zazwyczaj od w godz. 8-14)i nie mam z kim pogadać więc może poklikamy na gg jakbyś chciała?

Ty masz studia, ja niestety tylko średnie, więc mi o wiele gorzej

brakuje mi czasem z kimś pogadać...

Biest29 ogród to hobby mojego męża, uwielbia różne roślinki, trawki, krzaczki, a wychodzi mu to całkiem nieźle, ja wolę raczej poopalać się na słoneczku

Gość smuteczek234
Wiesz, gdyby miała średnie... Mam też licencjat z administracji. Zaczęłam chodzić po instytucjach państwowych, ale albo nie ma przyjęć, a jak są to wystarczy średnie. Brałam udział w wielu konkursach. Do sklepu wymagają albo podstawowego albo zawodówki, ostatecznie ktoś ze średnim ale z doświadczeniem. Ja pracowałam po sklepach, ale albo na umowę-zlecenie albo na czarno. Za granicą też pracowałam w obsłudze klienta (hotel), ale to ich raczej odstrasza (znam język obcy). Wniosek jest tak, że lepiej mieć średnie lub mnie w moich okolicach. Nie mam gg ani skype, bo nie korzystam.

Gość maniooo ciekawskiii =)
Majeczka Co sądzisz o infundybule chronosynklastycznej? :)

smuteczek234 a w jakim woj.mieszkasz?

Gość smuteczek234
Wiesz ja na Twoim miejscu czytałabym serwisy, które mnie interesują. Poszukaj coś, co lubisz ja np. zaglądam na strony poświęcone budownictwu lub prawu pracy, dzięki czemu nie wypada z obiegu. Możesz też poszukać bezpłatnych kursów o-line i poszerzyć swoje umiejętności teoretyczne. Ja bym tak robiła. Pomyśl o tym, bo być może ci się kiedyś przyda. Pozdrawiam!

maniooo ciekawskiii =) weź się z tym lejkiem

Gość smuteczek234
Na dolnymśląsku, a Ty?

śląskie

Gość smuteczek234
Np. projekt eurokobieta lub NBP (wiem, że na stronie są jakieś kurs). Szukaj jest tego sporo w sieci i może znajdziesz coś dla siebie.

O! Sprawdziłaś w googlach, czy znałaś to słowo? ;)

Gość smuteczek234
maniooo ciekawskiii =) a kto by go nie znał;)

majeczka::) Biest29 ogród to hobby mojego męża, uwielbia różne roślinki, trawki, krzaczki, a wychodzi mu to całkiem nieźle, ja wolę raczej poopalać się na słoneczku Ja zaczerlam sie tzym interesowac jakies 2.5 roku temu bo mialam duzy taras z ogrodem i zaczelam sadzic. I nawet roslo. hehe Teraz mam duze miedzkanie ale nie mam ogrodu bo jestesmy na 1 pietrze i ogrod jest na dole. Marzy mi sie kupno jakis 2 tropikalnych paln i moze jakiegos bananowca i chodowli w domu. Zobaczymy co z tego wyjdzie bo ja chce 2 metrowa palme kupic i maz marudzi heheh.

majeczka Ale masz na myśli sam lejek, czy pojęcie infundybuły chronosynklastycznej?

Biest29 ja mam ogródek działkowy (moze kiedyś będę miała swój ogród), mój mąż ma tam bardzo dużo różnych drzewek itp.zbiera różne nasionka i sadzi a potem opiekuje się roślinkami (mi to pewnie by wszystko padło) , podziwiam go bo ma różne niespotykane odmiany

smuteczek234 projekt eurokobieta - właśnie czytam, ciekawa stronka

Porzuć te eurobrednie i zajmij się problematyka infundybuły chronosynklastycznej!

Ogrod to fajne hobby. My mieszkamy na wynajetym miesdzkaniu wiec nie ma sensu za wiele sadzic bo palmy sa drogie i je potem wykopywac przx przeprowadzce ...nie. Mnie prace przy ogodzie wyciszaja- choc ludzie ktorzy mnie znaja dziwi to heheh :-)

Biest29 fajne, poza tym można wypocząć , zrelaksować się na łonie natury